נפרדים ממיילין שירושור תמונות של מיילין בשביל מי שיתגעגע
O OFIRB9 New member 11/5/04 #1 נפרדים ממיילין ../images/Emo7.gif שירושור תמונות של מיילין בשביל מי שיתגעגע
E ExtreamGirl New member 11/5/04 #5 |כוכב|פרק 43|כוכב| טוף היה פרק פשוט מדהים כל כך אהבתי את זה שהם עבדו ביחדדדד ואיזה חמוד הוא היה שהוא החזיר לה את הציפורררררר *מתרגשת* אין אין היה ענק!!!!!!!
|כוכב|פרק 43|כוכב| טוף היה פרק פשוט מדהים כל כך אהבתי את זה שהם עבדו ביחדדדד ואיזה חמוד הוא היה שהוא החזיר לה את הציפורררררר *מתרגשת* אין אין היה ענק!!!!!!!
Y Yosh Yosh New member 11/5/04 #8 פרק חביב ../images/Emo13.gif שאורן היה חמוד כשהוא היה קטן! ^^ יוו אני כזה ציפיתי בסוף שהיא תגיד משהו כמו: "ואני חושבת שמצאת מישהי שאתה אוהב יותר". :< היה פשוט מגניב לראות אותם נלחמים ביחד כזה XD טיהי, עכשיו היחסים בין סאקורה לשאורן יכולים ממש להתפתח
פרק חביב ../images/Emo13.gif שאורן היה חמוד כשהוא היה קטן! ^^ יוו אני כזה ציפיתי בסוף שהיא תגיד משהו כמו: "ואני חושבת שמצאת מישהי שאתה אוהב יותר". :< היה פשוט מגניב לראות אותם נלחמים ביחד כזה XD טיהי, עכשיו היחסים בין סאקורה לשאורן יכולים ממש להתפתח
ע ערן1987 New member 11/5/04 #36 מעצבן אותי שסאיוראן משחק אותה מצ'ואיסט.. שונא אותו!! משחק אותה "איים דה מאן!"
נ נעם של הצאט New member 11/5/04 #49 אממ תן לי לראות אתה שונאת את *מונה אצבעות* יוקיטו ואת לי... אממ בסוף לא ישארו עוד בנים בסידרה שתואב ( 0.0 טוב זה לא נישמע טוב אז תיקון: דמיות שתואב)
אממ תן לי לראות אתה שונאת את *מונה אצבעות* יוקיטו ואת לי... אממ בסוף לא ישארו עוד בנים בסידרה שתואב ( 0.0 טוב זה לא נישמע טוב אז תיקון: דמיות שתואב)
E ExtreamGirl New member 11/5/04 #142 כןןן הוא חשששש יותר מידי...אממ *גבר גבר* XD כאילו הוא כל הזמן סגור |: