כוכב נולד 6 יצא לדרך

s h o o s h a

New member
כוכב נולד 6 יצא לדרך

'נהוג' לחשוב שרק בני נוער ובעיקר בנות נוער צופות בתוכנית ומאמצות להן פייבוריטים. אז אני רוצה קצת לערער את התיאוריה הזו. אני צופה בתוכנית, ובכייף אפילו. ויש לי פייבוריט שלטעמי צריך להיות הכוכב הבא. אז קבלו בבקשה בתרועות רמות את ישראל בר און. הילד הקסום הזה, כבר מהאודישן הראשון קנה אותי. ולא התאכזבתי. מהביצוע הראשון שלו- מלח הדמעות ומהביצוע השני שריגש אותי עד לכדי עור ברווז- הלאה. ואתם? עוקבים? יש לכם זמר/ ת מועדפ/ ת? הערה: כדי לצפות בישראל ולשמוע את הביצוע, יש ללחוץ על שמו/ תמונתו

גם אני נדלקתי עליו ..יש בו משהו מושך ..מין

מוזרות תמימה כזאת. מקווה שיזכה רק לא יודעת אם יעמוד ב"תהילה" הוא נראה לי רגיש ותמים מידי .

s h o o s h a

New member
יש בו משהו אחר...

יש בו מין שקט, שלווה, יש אומרים מידה של אדישות, אני קולטת התרגשות, צניעות, הכרת תודה על שמיהו סופסופ הבחין בכישרון שלו [לנוכח סיפור חייו]. הוא נבון מאד, מבין את ההערות אליו ואני דווקא חושבת שהתהילה תעשה לו רק טוב. ימים יגידו ואני יודעת שבכל מקרה, ישראל יגיע לגדולות. מגיע לו בדיוק כמו בשיר האודישנים:
ועוד יהיו לך רגעים קשים אז מה זה לא אומר שלא מגיע לך האושר למה אף שימחה שלך אף לא שלמה אפילו אם שילמת ביוקר תמלאי את עצמך בשקט את צוחקת, לא תמיד יהיה לך אור תקח אויר ותצעק עכשיו בקול- מגיע לי הכל, מגיע לי הכל, מגיע לי הכל

לא טרחתי להיכנס לפרטי חייו של הבחור העדין הזה

אבל כבר באודישנים [לא עקבתי ברצף] הוא תפס את תשומת ליבי ביחודיות שלו..וגם בכישרון,,מהול בהמון צניעות עם קורטוב של ביישנות..נותן תחושה לגונן עליו...מן הסתם כעת הוא כישרון ועוסק מנהל את אורח חייו בצניעות ועם חלום להתפרסם...לצערי לאור הנסיון עם שאר הכוכבים שנולדו בעבר לי אישית חבל ש"היהלום הבילתי מלוטש" הזה יצטרך להשתפשף, להידחק, ולהיזרק בעצם לעולם הזוהר הקר והאכזר...עם השבריריות שלו ..לא יהיה לו קל...

הכוכבים שנולדים

בזמן התוכנית יש חשיפה גדולה ואחר כך הם נטמעים בין כל האמנים במדינה השנה קשה לי להתחבר למבצעים , בימים בהם התוכנית משודרת אני עסוקה מאד אז זה לא כמו בפעמים הקודמות שהם היו מרכז תשומת הלב שלי בשבת השנה הקודמת היו אנשים שונים אבל אהבתיע את הזוכה מההתחלת בועז מעודה זכה בSMS שלי כל הזמן

ש ר ה לה

New member
ישראל בהחלט בולט באיכויות שלו כזמר, כאדם וככו

וככוכב עתידי... במראה פניו הוא מאוד מזכיר את הראל סקעת הנפלא. בקולו הצלול הוא מאוד מזכיר את בועז מעודה. השילוב בינהם הוא פשוט שילוב מנצח
אני ובתי הצעירה הימרנו עליו מהאודישן הראשון.. מגיע לו בזכות ולא בחסד. ועם סיפור חיים כמו זה שלו, מגיע לו אפילו יותר

למעלה