כוכב נולד 5 יצא לדרך

s h o o s h a

New member
כוכב נולד 5 יצא לדרך

הסתיים הסבב הראשון וההדחה הראשונה. בין העשרה ששרו היום לי מצאו חן שלושה - הפייבוריטים שלי: חן אהרוני- ילד מקסים בן 17 בלבד, אנרגטי ובעל קול בוגר להפליא נדב קדמון- בעל קול עמוק וחודר לנשמה, ההפך הגמור למימדי גופו הצנומים ביותר שלומי בראל- מופלא, האיש והגיטרה או אולי הגיטרה והאיש. מה אתם חושבים על מרים טוקאן? [אני ממש לא מתלהבת ממנה...], ומה חשבתם בכלל על העשיריה של הערב ועל הדחתה של איריס?

ben 911

New member
עד כה צפיתי בשקיקה רבה בכל התוכניות..

אפילו חלק מהאודישינים האחרונים...וזהו, מאז אני לא שם.
חבל, כי כל תוכנית לגבי היא... חלקת אלוקים מוסיקלית קטנה..שהפספוס שלה תהיה לי בכיה לדורות... אבל איך אומרים? אללה יחלי לנא איל אינטרטנט
(תודה לאל שיש אינטרנט) אמצא שם את הפרקים שחיסרתי...ואתמוגג לי עליהם בכייף.
Thank you shoosh for everything
You're the sunshine of my life

אהבתי מאוד את הבחורה עם העיניים והשמלה בכחול

ששרה "ימים לבנים" [שכחתי את שמה....למרים טוקאן יש קול יפה..אבל לדעתי צריכה להתמודד בנולד לשיר בערבית [יש כזה] והילד בן ה-17 נראה לי מייק בראנט השני...שר יפה מאוד...נוכחות מדהימה על הבמה. הבחור הצנום שר פשוט מקסים ...השאר לא יודעת....כי בסוף הלכתי לישון שעת השין שלי הגיע.......

אחרי 2-3 שירים עברתי למשהו אחר ../images/Emo9.gif

לא התלהבתי במיוחד מאף אחד, לפחות מה שראיתי.

עמיתית99

New member
חן נדב מיקה ומרים!! הם הפייבוריטים שלי.

מריים מדהימה ביכולתה. גם מיקה. חן ונדב מאוד מוכשרים ויש להם לאן לגדול. שלומי בראל שר יפה, אבל משהו בו נראה לי בעייתי. צטערת.

s h o o s h a

New member
טעם וריח

אני לחלוטין לא באה לחלוק על דעתך אלא להביע את זו שלי, לגבי מרים. האמת, שכבר באודישן הראשון לא ממש התלהבתי ממנה. קולה ושירתה נשמעו לי דומים מאד לזמרת הערביה אמאל מורקוס, יכולותיה, לטעמי, מוגבלים מאד, לשירים שקטים בלבד. שירה באודישון הראשון היה שירו של זוהר ארגוב 'ים של דמעות', השיר השני היה שירה של ריטה 'לבכות' ואתמול שירו של ח. נ. ביאליק 'הכניסיני תחת כנפך'. בכל הביצועים היא נשמעה באזניי אותו דבר, שום חידוש, שום יחודיות ושום הבדל. ההבדל היחיד ששמעתי בשירתה היה בביצוע הנבחרת כולה לשיר "גורל אחד" שבו לא הצליחה להשתלב. לדעתי מרים לא תשרוד את התוכנית ותודח בזמן הקרוב. לא אפליה על רקע דת תהיה העילה אלא אי התאמתה לנבחרת. לדעתי, אם תצליח מרים לשרוד עד לגמר תהיה לעובדת היותה נוצריה מכפר ערבי השפעה ניכרת והייתי מעזה לומר אפילו- בלעדית.

נכון...מעבר ליכולות הקוליות שיש למרים

זה לא מספיק...הדיקציה חשובה מאוד...הנוכחות הבימתית...ויכולת לשיר בסגנונות נוספים..למרים עם כל הכבוד לקול המקסים וההגשה הנהדרת...זה לא מספיק לסטנדרטים של כוכב נולד . למרות שלדעתי היא תצליח בגדול אבל לא בכוכב נולד כי יש לה ג'אנר ייחודי ..וסגנון אחר...

ben 911

New member
../images/Emo12.gif וואוו.. איזו הפגנת בקיאות מדהימה..../images/Emo45.gif

למעלה