כוכב השחר

the_hermit

New member
כוכב השחר

קבצים שגדולים מ250K נמחקים ע"י תפוז או על ידך? כי יש לי כמה דברים שאולי אנשים יתענינו בהם...

the_hermit

New member
כמה כותרים, שיהיה יותר ברור

The Secret Rituals of the O.T.O - Francis King The Sword of Moses Complete Herbal And English Physician Enlarged - culpeper Wichcraft Today - gerald gardner A Witch Alone - marian green Wierd Ways of Witchcraft - dr. leo martello An Outline of Occult Science - rodulf steiner Fundamentals of Therapy - rodulf steiner Guidance in Esoteric Training - rodulf steiner Knowledge of the Higher Worlds- rodulf steiner Mysticism at the Dawn of the Modern Age - rodulf steiner Theosophy - rodulf steiner ועוד כל מני... אני דוחה את העדכון על שתהיה לי גישה לחיבור מהיר. מפה אין לי... ( מתסבר שיש חסרונות ללגור במושב)

חס וחלילה!

אני איני מוחק מה שקשור לפורום. נראה לי שהמערכת של תפוז מראש לא מעלה כאלה דברים. מעולם לא ניסיתי...

uri_raz

New member
תפוז אינם מאפשרים העלאת קבצים

שגודלם מעל 250KB לאף אחד מהפורומים - ההודעה "צירוף קובץ - קבצים שמשקלם גדול מ 250KB ... לא יתקבלו" מופיעה מעל שדה צירוף הקבצים במסך כתיבת הודעה חדשה בכל הפורומים של תפוז. הסיבה היא פשוטה מאוד - נפח הדיסק הדרוש לשמירת הקבצים ורוחב הפס הדרוש להורדת הקבצים הם צרכני הכסף הגדולים ביותר בכל פורטל, ולכן יש פורטלים בהם לא ניתן להעלות קבצים נספחים להודעות בפורומים בכלל. כדי לשתף קבצים גדולים אפשר לפתוח אתרים אישיים חינמיים באתרים כמו גיאוסיטיז.

למעלה