כוכב השחר.. שאלה.

דולצי

New member
כוכב השחר.. שאלה.

מה אפשר לעשות נגד כישופים שחורים שנעשים נגדי? ידוע לי בוודאות שנעשים כאלה!! מתוך נקמה נגדי.. יש מה לעשות בכלל?! זה חשוב.

black buttercup

New member
יש ויש...

קודם כל אין לך ממש מה לדאוג אם קוללת או כושפת כישוף שחור משום שישנו "חוק השילוש" שמבוססת על כך שכל אנרגיה שאת שולחת חוזרת אלייך כמו אקו כולל אנרגיות שליליות ורעות, לפעמים שאנרגיה שחוזרת מוכפלת פי 3 או אפילו 9...לכן אותו אחד שקיללת אותך יחטוף מכה רצינית. בכל מקרה ישנם כישופי הגנה לא מתבססים על טקס אלה על ריכוז והם דורשים קצת משמעת עצמית גבוה מהרגיל וכדאי גם ניסיון... אני אשמח להסביר לך אבל לא בפורום... הICQ שלי הוא 64780313 צרי קשר אם את רוצה לדעת יותר...

L e s t a t

New member
חוק השילוש אינו משותף לכולם

ומכשף שמקלל בוודאי לא מאמין גדול של חוק השילוש. חוק השילוש מקורו בדת הוויקה ולמרות שרוב המכשפים מאמינים בצורה כזו או אחרת של קארמה, ישנם עדיין הרבה שלא מאמינים בקארמה או בחוק השילוש. וכנראה שהאדם שקילל כאן, אינו מהאסכולה של המאמינים. כמו כן, ישנה הודעה בפורום האחות של הפורום הזה הדנה בחוק השילוש ומהותו (כפי שהמחבר רואה אותה), את מוזמנת להציץ.

the count

New member
לאו דווקא

"חוק השילוש" הוא אמונה ולא כולם מאמינים בו,למשל אני לא מאמין בזה ולכן אתה לא יכול להחליט ולקבוע שהאיש יחטוף מכה רצינית אם בכלל. בנוגע להגנה...יש מספר דרכים להגן על עצמך מפני כשפים והם: טקס הגנה, עזרים וסמלים וכו´... אני למשל כשידעתי שמישהו מנסה לפגוע בי אז פשוט יצרתי כישוף שכל כוח שמנסה לפגוע בי יחזור מיד כבומרנג ואכן כך היה....

ANGELIKIKI

New member
תקנו אותי אותי אם אני טועה

אבל יצורים שמבינים ויודעים היטב את חוק השילוש והשיבוע ויודעים איך לטשטש את השביל לא יחזור אליהם הרוע.. בכל מקרה אתה יכול ליצור לעצמך הגנה בצורה פשוטה מאוד של הסוגסטיה שנן לך מנטרות שתוכנן כולל "אני מוגן מפני ישויות מבחוץ שרוצות להרע" אתה גם יכול לפנות לאנרגיות שונות ולבקש הגנה כגון אנרגיית דיווין ישראל. *כמובן שאין בעצתי בלעדיות או ביטחון מכיוון שדברים אלו תלויים בהרבה גורמים והחשוב והמרכזי שבהם הוא כוח האמונה וככל שתאמין יותר כך יפעלו הישויות\ אנרגיות\ כל גורם אחר אליו תפנה:)

black buttercup

New member
לא מדוייק

חוק השילוש הוא לא שאלה של אמונה...אלא של עובדה... כל אנרגיה שאתה שולח חוזרת אלייך.נקודה. כמובן שזה לא חד משמעי שאותו מכשף יחטוף כי יכול להיות, כמו שאמרת, שהוא יודע לעשות כישפי הגנה מפני חוק ההחזרה. אבל אם מדובר באיזה ילד שלמד קצת כישוף וניסה לקלל אותה סביר מאוד שהוא לא יודע להגן על עצמו... בכל אופן כדאי שתתיעצי עם אדם שמבין שיעזור לך להגן על עצמך בדרך בטוחה. ו...ד"א אני בת!!

גם לא מדוייק

חוק השילוש בהתחלה נתפס בעיני כהרחבה אתי לחוק פיזיקלי ומאגי "טבעי" לחלוטין: חוק ה-Cause and Effect (גורם ותוצאה), הידוע לרוב גם בשם חוק הקארמה ובפיזיקה מוכר כחוק השלישי של ניוטון : "לכל פעולה תגובה השווה לה בעוצמתה והפוכה לה בכיוונה". חלק זה הוא עובדתי ביותר, אך ההחזרה היא 1 ל- 1. לאחרונה נתקלתי במאמר שמציג נקודת ראיה יפה וטובה של חוק השילוש, בו מתייחס הכותב לכך שחוק השילוש לא מדבר על כך שמשהו יחזור אליך באמת "פי 3" (בהפשטה - על כל דולר אחד שאני אתן אקבל שלושה) אלא על שלושה משובים של חוק השילוש: משוב 1: החזרה 1 ל-1 של הפעולה (לפי חוק הקארמה וחוקי הפיזיקה). משוב 2: השפעה של הפעולה על מצפונו של מבצע הפעולה. משוב 3: תגובת הסביבה (או האדם עליו מתבצעת הפעולה) לפעולה. יש לציין, כי חוק השילוש הוא לא חוק שעניינו בכישוף בלבד, כי אם בכל תחום בחייו של המכשף. חשוב לציין כי כלל זה מקורו בוויקה ואומץ ע"י מסורות ניאו-פגניות רבות. באמונות ודרכים אחרות לרוב מתייחסים רק לקארמה (בשם זה או אחר), ז"א, חוק הגורם והתוצאה, ואת שני החלקים האחרים לא מייחסים לחוק ההחזרה (משוב 2 ו-3). לגבי ההגנה מהחזרה - ההגנה היא זמנית בלבד ובסופו של דבר "רע" חשוב ל"עושה רע", אך על כך ארחיב במאמר אחר.

L e s t a t

New member
זו לא עובדה מדעית ולא עובדה כלל

חוק השילוש הוא שאלה של אמונה. את נשמעת כמו מטיפה, זה דבר אחד שאנחנו לא עושים. ישנן הרבה שיטות מאגיות שבהן אין כלל התייחסות אל חוקי קארמה שונים. כמו כן, חוק השילוש אינו חוק עובדתי.

black buttercup

New member
אני לא מטיפה לאף אחד...

אבל חייבים לקחת בחשבון את זה כי זה חוק פיסיקלי שאנחנו לא יכולים להתווכח איתו...אבל איך שאתם רוצים...אני את דעתח בעיניין אמרתי...

simba00

New member
חוק פיזיקלי זה לא!!

יש טענה שאומרות שכל כח שאתה משפיע יש כח שלילי שמושפע על הדבר שאתה משפיע עליו את הכח בדיוק באותה כמות במו הכח שלך...

black buttercup

New member
לא ממש...

זה חוק תגובת התומך... והפיסיקה לא מבוססת על זה... פיזיקה מבוססת על כך שכל כוח שאתה משקיע או נותן משפיע בצורה זו או אחרת ויש לו תופעות נלוות.. יש המון תופעות ואחת מהם הוא חוק תגובת התומך... אבל לא רק... חוק השילוש הוא גם חוק פיסיקלי שמבוסס על כך שלכל פעולה שמתרחשת יש תופעות נלוות... במקרה של אנרגיות יש את חוק שימור האנרגיה שאומר שאנרגיה לא הולכת לאיבוד...

simba00

New member
אנרגיה לא הולכות לאיבוד...

אבל אם תשקיע כמות מסוימת של אנרגיה לא תחזור אלייך פי שלוש...

שלום לך!

ישנן כמה וכמה שיטות להתמודד עם "כישופים שחורים". אחד הדברים הטובים ביותר, לדעתי, הוא להתעמת עם מטיל הכישופים באופן רגיל - לבוא אליו ולהגיד לו "אני יודע". הרבה פעמים, זה מספיק כדי להרתיע את מטיל הכישוף, מכיוון שכעת יודעים לאן צריכים להיות מופנים "חיצי החזרה". כמובן שדבר זה אפשרי רק אם יודעים מי זה. שיטה אחרת, היא ללכת לאדם שמבין בכישופים ולבקש ממנו "להסיר קללות" או "לבנות הגנה". לצערי, הרבה בתחום הם שרלטנים, כך שאם תבחרי בדרך זו, כדאי לפנות לאדם שקיבלת עליו המלצות מאחרים. השיטות הנוספות הן שיטות שעלייך לבצע בעצמך. רובן שיטות אשר אינן מיועדות למי שלא עוסק במאגיה באופן רגיל. שיטה פשוטה ונוחה היא שיטת "מגן המראה" או "מגן הפנינה" כפי שמתואר בספר האלקטרוני "המקשוף" (אם ג´סטין יאשר לי, אעתיק שיטה זו לכאן). שלך

למעלה