כוכב השבוע!

../images/Emo140.gif תודה רבה. ולגבי השאלה לך ../images/Emo2.gif

לענות? לא לענות? לענות? לא לענות? טוב, אני עונה
שובל

OOOO0

New member
וואו, שובל זה שם מהמם!

למה הסתרת אותו מאיתנו עד עכשיו?

תודה ../images/Emo9.gif

למען האמת כבר שכחתי שזה שמי. יש לי כל מיני כינויי חיבה במשפחה, וכאן כינוי נוסף, אז אם מישהו ברחוב יצעק שובל אני לא אסתובב אפילו

תודה

הכינוי נולד לאחר יאוש. מאוד קשה למצוא משהו פנוי בתפוז. כל השמות תפוסים, ולא רציתי להיקרא 3005שובל

mika32

New member
באמת קשה

למצוא שם פנוי בגלל זה לכינוי שלי שזה גם השם שלי נוסף מספר

mika32

New member
איזה חמודה ../images/Emo24.gif

וזה הדדי כי את מקסימה בעיני אגב, גם חברה טובה שלי שרוב הזמן נמצאת פה איתי על אותו מחשב (וגם מגיבה מידי פעם) אוהבת מאד לקרוא את התגובות שלך

mika32

New member
איזה עוגה הכנת?

גם אני הכנתי עוגה, עוגת תפוחים אבל כבר לא נשאר ממנה כלום בעלי וחברים שלו עשו פשיטה על המקרר

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

תשובה מעט מאוחרת
העוגה שהכנתי זו עוגה של שתי שכבות וביניהן קצפת, אבל אפשר לשלב כל מיני מילויים. והכי כיף - ללא אפייה. אם תרצי מתכון אכתוב לך. האם הוספת לעוגת התפוחים קינמון? אני אוהבת אוהבת אוהבת קינמון, אבל אני חושבת שאני במיעוט. ואיזה כיף שבעלך והחברים שלו עשו פשיטה על המקרר - זו ההוכחה הכי טובה שהעוגה טעימה
אני מאושרת כשהמקרר שלי נבזז
מפני שקשה מאוד להזיז את בעלי בערבים ובלילות מחומרי הלימוד, ואם הוא ניגש שוב ושוב למקרר זו ההוכחה הניצחת שהעוגה טעימה
..... מצד שני - אולי אנחנו צריכות לקנות מנעול

mika32

New member
בוקר מקסים ../images/Emo13.gif

קמתי רק עכשיו
וכל הכבוד לך על המאמץ כי בכל זאת זה לא קל להתאמץ ככה במטבח כשאת בהריון ונראה לפי התיאור שיצא לך אחלה עוגה אצלי זו עוגה בחושה מאד קלה להכנה וכן הוספתי קינמון אני גם מאד אוהבת מנעול למקרר זה בהחלט רעיון
שתהיה לכם המשך שבת מדהימה!

idanoosh17

New member
שובל זה קורה כבר פעם שנייה בשבועיים!

ששוב עוגה ושוב אני לא מקבל!

למה ל- mika32 אתה לא בא בטענות? ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

גם היא הכינה עוגה, ועוד עוגת תפוחים! תפוחים!!!! שזה הרבה יותר שווה מסתם עוגה עם שתי שכבות קצפת ולמעלה פזורים שבבי שקדים ואגוזים וגם פצפוצי שוקולד וכמה דובדבנים לקינוח

mika32

New member
וואו איך בא לי עוגה כזאת ../images/Emo13.gif

את ממש משקיענית!

למעלה