כוכב השבוע!

כוכב השבוע! ../images/Emo6.gif

החלטנו לפצוח במסורת חדשה. החל משבוע נאדים את אחד הגולשים היותר משקיענים ותורמים לפורום ובאותו שבוע הוא יהיה
השבוע באותו שבוע להיות "ראש הגדול" - לעלות נושאים מרתקים לדיון, להיות חביב לגולשים חדשים ולהצמיח את הפורום לגבהים חדשים
בתמורה הוא יקבל רכב צמוד, טובות הנאה וגם המון המון כבוד
והשבוע...איכות סביבתית המופלאה.

ובשביל הפאן

בשרשור זה אתם מוזמנים לשאול את איכות סביבית כל מה שתמיד רציתם לדעת, אך מה לעשות, לא יצא לכם לשאול.....

OOOO0

New member
../images/Emo49.gif איכות! בהחלט מגיע לך!

בדיוק לפני כמה ימים שאלתי על הלימודים שלך אז על זה אני לא אשאל אותך. השאלות שלי: 1.איזה חודש את? 2.את עובדת במשהו?אם כן,במה? 3.בן כמה בעלך ומה הוא עושה בחיים? 4.איזה תחביבים יש לך חוץ מלראות הישרדות ולדבר על זה בפורום?

../images/Emo140.gif תודה רבה

אני בחודש חמישי. תאריך לידה משוער מרץ (אלא אם אלד כמו הפילה הנקבה, שכידוע בהריון שנתיים
) וככה זה מרגיש כרגע
אני לא עובדת כיוון שרק סיימתי את הלימודים ואני עדיין עסוקה במטלות להגשה. ובעצם, אני יושבת ליד המחשב כל היום, מקלידה עבודה ומקלידה כאן במקביל. בעלי בן 31, לומד רפואה, רק בתחילת הדרך. במקביל עובד בעסק משפחתי. אני אוהבת לקרוא, לשמוע מוזיקה, לטייל, לבשל, ולהפריע לבעלי בזמן שהוא לומד כיוון שאני לא מתאפקת ומספרת לו מה אתם כותבים כאן.

OOOO0

New member
אה, זה מסביר איך את זמינה כאן רוב הזמן.

מקווה שאת מצליחה להתרכז עם העבודה תוך כדי הפורום....
רבה על כל התשובות!

יניבל1

New member
או

שאל תגיב לדברים שאני כותב כי אני לא חבר שלך , ואני בתמורה אמשיך להתעלם מההודעות חסרות הטעם שלך (מה שאני ממילא עושה מאז תחילת העונה כמו ששמת לב) אה ואל תשלח לי עוד פעם בדואר הודעה בנוסח "אני מאד מעריך את ההודעות שלך בכלליות אבל לפעמים אתה עצבני לאנשים" כי א' מעניין לי ת'תחת שאתה מעריך ת'הודעות שלי , ו-ב' הדואר מיועד להודעות חשובות ואני לא צריך שאנשים לא רצויים יציפו לי אותו .

../images/Emo46.gif

לפני שבוע כתבת בדיוק אותם דברים גם לי. אם ההודעות שלנו חסרות טעם בעיניך ואתה מתעלם משנינו אודה לך מאוד אם תתן לי ליהנות מהשרשור הזה ולא תכנס ותכתוב יותר דברי בלע מחליאים
ואתה באמת עצבני מאוד לאנשים וכותב באופן בוטה ומכוער

idanoosh17

New member
מסרים שנשלחו אליך

לא נשלחו אליך כי מאוד התחשק לי לדבר איתך אישית, אלא הן היו אזהרות לפני חסימה! ואני עדיין עומד על מה שכתבתי לך במסרים (אם כבר פתחת) אני מעריך את הכנות שלך ואת הדעות שלך, וכן אני חושב שאתה צריך למתן הודעות שלך שפוגעות בגולשים.

mika32

New member
../images/Emo24.gif

שאלו אותך פה בדיוק את השאלות שאני רציתי לשאול
אז גם אני אגיד לך תודה על התשובות
וזה נחמד שאת מעבירה את הזמן גם פה בפורום וגם בלימודים

../images/Emo13.gif

אני חייבת תודות לך ולכולם מפני שזו העבודה האחרונה שאני צריכה לסיים, ולמרות שהשקעתי כל השנים את מירב הזמן ללימודים, פתאום אני מרגישה עייפות החומר, אז אתם עוזרים לי לשמור על מוראל גבוה ולסיים אותה

mika32

New member
איזה יופי

שיהיה בשעה טובה ושתסיימי אותה בהצלחה! וזה באמת עוזר מידי פעם להסיח את הדעת ולהיכנס לשטויות של כאן

OOOO0

New member
שמחה לשמוע שאנחנו עוזרים לך!בהצלחה!../images/Emo24.gif

למעלה