כוכבים

d a n i e l s 5

New member
תחרות של כל אחד עם עצמו

או עם אחרים עם נתוני פתיחה דומים. תחרותזה טוב , רק שהנתונים לתחרות צריכים להיות שוים פחות או יותר . ובין שני אחים בגילאים שונים.....זה לא ממש שווה.

ערסlight

New member
תחרותיות

זה סוג של חינוך שמקצין את המצב שבו אם נכשלת... אתה לא שווה. את החלשים מדכאים מההתחלה, אבל נגיד שניצחנו. זהו מצב שבו אין ראיית האחר. האחר זה מישהו שעומד בדרכך ואם אתה רוצה לנצח אתה יכול לדרוך עליו עם צריך. ככל שהאדם תחרותי יותר, כך הוא מקומם את האנשים נגדו ובסופו של דבר הוא נשאר לבד וגם אם ניצח את כולם אין לו את הפרס המיחל. כולנו רוצים שיאהבו אותנו. את המנצחים מכבדים, מעריכים, מפחדים מהם, מתחנפים אליהם, אפילו מפרגנים להם... אבל אף אחד לא אוהב אותם. צריך לזכור שלנצח בתחרות יש רווח בטווח הקצר ומחירים כבדים בטווח הארוך. [אני כבר לא מדבר על שצריך לתחזק את ההצלחה הזאת כל הזמן כי אם בסוף תרפה... תשאר קרח מכל הכוונים]. בכל פעם שמישהו "מנצח" יש כאלה ש"מפסידים". כשאתה עולה למעלה כדאי שתזכור את זה כי כשתיפול תפגוש אותם בדרכך למטה. ושלא יגידו שאני נגד הצלחה. אני בעד מצוינות... וזה משהו אחר לגמרי.

כל דבר ..ברמה קיצונית הוא לא טוב..

תחרותיות ברמה של לידרוס אחרים....וגם מצוניינות כשהיא לא ברמה אובססיבית... מדברת על תחרותיות "בריאה"...ברמה נורמלית....תחרותיות לשם מצויינות - ושוב פעם ברמה סבירה לא אובססיבית...תחרות לשם שאיפות... לא צריך לקחת דברים לקצה ואז לנתח אותם משם ..כי אז זה תמיד יישמע לא טוב ולא בריא..

שנטו

New member
דף שלישי

תוסיפי דף שלישי למקרר. בדף השלישי יקבלו שניהם כוכבים ביחד עבור אותם דברים שהם עושים ביחד, ביחד מסדרים את החדר, ביחד מנקים את הגינה, ביחד "קוראים" ספר.

נהנתי לקרוא

במיוחד אהבתי את ההבדלים בין עידוד לשבח. זה בדיוק מה שיש לי נגד שיטת הכוכבים. מוסבר יפה ובפרוט.

ניסיתי

שבוע ימים בלבד אחר כך נמאס... לי.
לא אוהבת להיות מחנכת לא אוהבת להעביר ביקורת עליהם ולחלק ציונים או כוכבים. קצת משלמת על זה אבל זה בקטנה לעומת הסיפוק שאני שואבת כשאני רואה שהצמחתי בני אדם.

איזה כיף לך להתעסק עם זה

מקנאההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בך!!! ואני רוצה שסתם יעצור כדור הארץ ולא יגיע יום רביעי (הבא)- בכלל!!!!

d a n i e l s 5

New member
מסכימה עם לימונדה וערס בשילוב

המאמר הזה שמג'יק הביאה. מעולם לא אהבתי את שיטת הכוכבים, המדבקות, ושאר ירקות. ומתוך נסיוני הדל כאמא לשתיים ממליצה לך , לעולם על תפתחי מערכת (בכל צורה שהיא) של תחרות בין ילד אחד לאחר. כל אחד הוא עולם בפני עצמו, לכל אחד יש את היכולות שלו. אנחנו, תפקידנו לעזור להם לפתח את העולם הזה והיכולות האלה :)

למעלה