כוחו של חיוך

כוחו של חיוך

כוחו של חיוך

מהו כוחו של חיוך??? מהי כוחה של אהבה??? ישנם אומרים שזוהי הרגשה של עקצוץ וישנם אומרים שכשאתה חש בה אתה מוכן בשבילה... אך אני ... מי אני שאקבע ואגיד. מי אני שאספר. לב חלוש...רגש כחוש. מחפש, חוקר, בודק. האם יש גם לי אהבה שם במרומים? גיליתי את כוחו של חיוך מהלב... חיוך אמיתי חיוך אוהב. וכאשר החיוך נוגע בעינייך ובמעיינות הרגש שבפנים אתה אינך חש דבר מלבד אותו חיוך. החיוך הקל... המרחף. החיוך שאת כל גופך עוטף. כאשר הוא מחזיק ונותן,מטפח ובלב מנגן. הכח הזה יכול להזיז הרים, לשנות לבבות, להכניס את הנפש לעילוי ללא עכבות. זהו אחד ... חיוך מהלב, אמיתי ונחמד. תחשבו מה יקרה אם כל אדם יחייך פעם ביום - כמה נוכל לשנות ! שלכם בחיוך מהלב :) :) ;-) :) ROMANTIC DOLPHIN שמקווה שהאדם שאתם אוהבים יחייך אליכם בקרוב.

*may*

New member
נהדר !

כוחו של חיוך הוא באמת גדול ועצום יותר מכל דבר אחר :) למרות שגם לפני שקראתי את מה שכתבתי היה לי חיוך על הפנים (ואתה יודע למה..) עכשיו אני עוד יותר מחייכת ! :) :) מעיין.

תגובה

משובב נפש! זה מחמם את הלב לשמוע עוד אדם שמאמין בחיוכים אני מאמינה שללכת ברחוב, ולחייך זה אחד הדברים הנפלאים ביותר! זה כיף! זה גורם לך להרגיש טוב ועוד יותר טוב כשאנשים אחרים מחייכים אליך חזרה! ישנם המון סוגים של חיוכים, אבל החיוך העמוק, זה שחושף שיניים, זה שעושה קמטים קטנים ליד העיניים, חיוך שעושה לך גומות חן בכתפיים, הוא החיוך הכי נעים, וכשמחייכים אליך ככה זה יוצר לך רגשות מדהימים!

FireAngel

New member
מצויין!

בטוח שניתקלתי כבר בעבר במשהו שמדבר על חיוך... ולגבי התהיה על הגדרת האהבה אני רוצה להזכיר שיר שכתבתי... מהות האהבה - שומע אנשים סביבי האומרים שהם אוהבים ותוהה מה היא אהבה? מילה שנאמרת יותר מידי בקלות? רגש שמופיע ונעלם חסר כל החלטיות? או אולי חץ משותף הפוגע בזוג תמים וגורם להם בפנים לרגש חמים? אם קיימת תשובה איני יודע אך כן יודע שליבי אלייך קשור שמרגיש דבר נורא חזק אך כה לא ברור שאגן עלייך עד פעימת לב אחרונה שאשמור על ליבך היקר מכל סכנה שאדאג שלעולם לא תרגישי לבד שתמיד אהיה שם להחזיק לך את היד שיותר לא יהיה בודד וכואב ועכשיו בטוח שאותך אוהב

Hell is beige

New member
נהניתי מאוד

חיוך הוא באמת דבר חשוב, והחיוך בהחלט הפן השולט שבי... אני מסכים ומזדהה עם כל מילה ומילה... אהממ.מ.. ואין לזה שום קשר שכל הזמן אומרים לי שיש לי חיוך יפה (דמיין את זה נאמר תוך כדי שיעול מסווה...) וברצינות, נורא נהניתי לקרוא החמשוש

למעלה