כוחו של חיוך

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
נכנסתי למעלית כולי עצבניה 🤬אחת,
זועמת על כל העולם ואחותו, דלת המעלית נסגרת, ופלטתי קללה עסיסת . בקומה הבאה נכנסה אשה עם תינוקת חמודדדדה, התינוקת נתנה לי חיוך מאוזן לאוזן( אלוקים יודע על מה, כולי זועפת). אוטומת חייכתי, ושלחתי ידיים לתינוקת, בו בזמן שאלתי את האם , מותר? התינוקת תפסה לי את האצבעות, והעצבן חלף עם הרוח.

ללא הגזמה חשבתי לעצמי חיוך של תינוק מרפא ומשכיח.

Harrington

Well-known member
מנהל
זועמת על כל העולם ואחותו, דלת המעלית נסגרת, ופלטתי קללה עסיסת . בקומה הבאה נכנסה אשה עם תינוקת חמודדדדה, התינוקת נתנה לי חיוך מאוזן לאוזן( אלוקים יודע על מה, כולי זועפת). אוטומת חייכתי, ושלחתי ידיים לתינוקת, בו בזמן שאלתי את האם , מותר? התינוקת תפסה לי את האצבעות, והעצבן חלף עם הרוח.

אשרייך על הבאת הדברים. ככל שיהיה בכוחך 'להעביר את החיוך' הזה הלאה במעלית הבאה או לבן אדם הבא שתתקלי בו, מי יידע עד כמה תשמחי את ליבו בזמן קשה. אם כולנו ננהג כך, העולם בסופו של דבר ייראה אחרת.

boriska1

Well-known member

יש ביטוי יפה של יאנוש קורצ"ק : "רעש ילדים, כמו שירה ציפורים אנושיות".

למעלה