כוון

yboob

New member
כוון

צריך לפתח כמובן-יש איזור מת מיד ליד הכניסה יכול להיות פינת ישיבה קטנה או ספריה או קיר עם נישות. למה צריך כ"כ הרבה אסלות בבית?

אתיחס לתכנית, רק קצת סבלנות,

ממש אין לי זמן עכשיו...את המעט לוקחים שיחות לא עינייניות...אבל העתקתי את התכנית...בכל מקרה, בדוגמה שהצגתי, מנסה לעבור על כל שלבי הבדיקה, ומחשבה...

yboob

New member
אווה, את יכולה להעביר את ההודעה

לשרשור הנכון?-טעיתי ופתחתי אחד חדש...סליחה ותודה ולגבי השיחות הלא ענייניות-חבל. פשוט צריך להתאפק ולהפסיק להגיב-רק כך הן יפסקו.

הייה מתחת ניק אחר? נכון..?

מה שכתבו נכון, הדוד בהלט יכול להיות מעל המזגן, אבל הבעיה קצת מורכבת יותר. את השרותים ישר מחלל הגדול הייתי מבטלת, במאת מוגזם מספר השרותים, לדירה של 4 חדרים...מקרר, שפונה לסלון מאוד צורם...סביר להניח, הייתי עובדת על שינוי קומפלקס המטבח-ח´ אמבטיה, מרפסת כביסה...יש כמה דברים, שסוחבים אותם, כפתרון לא טוב, אבל לשנות אותו קשה...בכל מקרה מנסה להפריד את החדר אמבטיה מהכביסה, וליצור חדר משק נוח ומשוכלל יותר...וגם לשפר את האיוורור של חדר האמבטיה (גם למטבח, גם לחדר אמבטיה החלון לא בקו החיצוני של הקיר... אם אתה רוצה קצת בדיקה מעמיקה יותר, טוב, אם תכתבו קצת, על סדר חייכם...

Rשף

New member
רבוי האסלות זו מן אופנה

"אסלה לכל פועל", נראה לי שגם חדר ארונות להורים זו מן אופנה, עושים חדר אפילו פיצפון רק כדי שיופיע בתוכנית, אם היו מנצלים את השטח המבוזבז ע"י קירות היו מקבלים שטח אכסון גדול ויעיל יותר. מיקום דוד המים החמים פשוט רע- אם הוא מתקלקל (וזה קורה מדי כמה שנים) צריך לפרק את המזגן
למה כל התוכניות בפרוספקטים נראות אותו דבר-בחירת הצבעים, ועיצוב הרהיטים ?

דוד מים הדוד והמזגן אינם בדרך כלל באותו גובה. מי שיפרק את הדוד יעמוד על המזגן....

Rשף

New member
בחמש דקות הראשונות

אח"כ הוא והדוד יהיו על הרצפה...

בחדר ארונות, ראוי לשמו, טוב שיש

חלון! גם כורסה, שאפשר לשבת, להתלבש, כמו שצריך.... אבל, זה לא הגודל....וצדק, מי שכתב, זה סתם כוח עם חלון...

אלי ו.

New member
נדמה לי, או שאין כיור מטבח?

זה דבר שעלול לפגוע קצת בפונקציונליות של המטבח.

למעלה