כובעי HTPQ!

כובעי HTPQ!

כיצד לקבל? -יותר מ50 PQ תקבלו כובע לרמה 60. -יותר מ150 PQ תקבלו כובע לרמה 70. -יותר מ300 PQ תקבלו כובע לרמה 80. -יותר מ500 PQ תקבלו כובע לרמה 90. כובעים: -כובע לרמה 60 יביא +2 all stat ( str luk int dex ) , +30 hp/mp , +45 def , +3 speed , +1 jump -כובע לרמה 70 יביא +3 all stat ( str luk int dex ) , +40 hp/mp , +60 def , +4 speed , +1 jump -כובע לרמה 80 יביא +3 all stat ( str luk int dex ) , +60 hp/mp , +70 def , +5 speed , +2 jump -כובע לרמה 90 יביא +5 all stat ( str luk int dex ) , +90 hp/mp , +90 def , +7 speed , +4 jump ושאלה:
אתם מתכוונים לעשות את ה500 PQ או לקבל לפני זה?

XxTherionxX

New member
אני מכירה לפחות מישהו אחד שבטח עד סופ"ש הבא..

כבר יעבור שם את ה 500 משוגע פיקיואים

One Minute

New member
מאור, בדיוק הייתי צריך את זה למדריך =_=

רק אם אתה תאשר לי לשים את זהS=

=_=

אני לא מבין אותך, אתה מבקש ממני אישור לשים, אתה מחכה לאישור שלי...ושם כבר את זה במדריך שלך? X: זה כמו...שאתה הולך לקנות בית בלי לשאול את האישה שלך [שהחשבון שיש לך חשבון בנק משותף] S: לא נראה לי שתשובתי חשובה פה בכלל...חבל ששאלת בכלל.

One Minute

New member
=_= אז מה הקטע שלך, אם לא באלך, פשוט תגיד לי

להוריד את זה ואני אוריד, זה לא שאני לא יכול למצוא את זה במקור מידע אחר, אתה יודע -.- המידע הזה לא בלעדי לך, אני כמעט ובטוח שלקחת את זה ממישהו

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif גם אם הוא לקח את זה

התרגום והניסוח, אני מניחה, הם שלו. וכל עוד שאין לך את האתר שהוא לקח את זה ממנו (אם בכלל), אתה לא יכול להגיד שהוא לקח את זה, ובטח אתה לא יכול להכניס את זה למשהו שלך מבלי רשותו.

One Minute

New member
להסביר את זה שראיתי מידע על כובעים בפורום אחר

פשוט דיי, אתם לא טלית שכולה תכלת, זכותי לחשוב עליכם מה שבאלי וגם להביע את זה בהודעה כמו שלכם מותר להביע את מה שאתם חושבים בהודעה. זה למה אמרתי לשילת [אני מצטער שהכרתי אותה, אבל נעזוב את זה] שאני שונא שחושבים שמביאים ת'מידע בלעדי.

miss_t

New member
../images/Emo45.gif תודה../images/Emo70.gif

חבל רק שהרבה רמות גבוהות לא מתלהבים מה PQ כי הוא לא נותן פרסים ולא EXP ממש טוב הגעתי לch1 עם נושי והוא היה ריק

XxTherionxX

New member
את יכולה להתאמן בפיראטים...

ומישהו פשוט יבוא ויאסוף אותך לפארטי משם... הם מחפשים משתתפים לפיקיו הזה מפה אחת ימינה מהמפה שנכנסים בה לפיקיו..

miss_t

New member
עוד טעות....

דווקא יש ימים שכל CH שם תפוס, אבל במקביל כבר קרה לי כמה פעמיים שחיפשתי לי פארטי ופשוט אמרו לי לא תודה
אני אחכה לרמה 72-75 ואלך לשם
תודה

blink282

New member
אין לך למה קקה EXP וטוחן משקאות אני עושה רק

בשביל הכובע

סתם משתף בחוויות../images/Emo87.gif

לפעמים דברים כמו הפיקיו הזה גורמים לי להתחרט שבחרתי בקוסם קרח וברקים. א. הייתי שם לפחות שעה והתחננתי בפני אנשים. ב. "1 MORE" ואף אחד לא בוחר אותי. ג. יש לי שם משימות בPQ הזה שאני רוצה לעשות אבל לא נותנים לי. בלע. זה גורם לי להרגיש שהייתי צריך להיות קלריק.

רמה?../images/Emo108.gif

רוב האנש/ים לא ירצו לקבל אנשים מעבודה שנייה, כי הם פשוט קצת חסרי תועלת שם.. אבל כשתגיע לעבודה שלישית עם המוב של הקרח, זה יהיה דיי טוב...

../images/Emo87.gif חסרי תועלת?

זה לא אומר שצריך לנדות אותם ולהפוך אותם לנובים אוטומטית. תנו להם לנסות משהו. ואני רמה 56. זה מסביר למה נידו אותי. חכו חכו- אני אגיע ל70+ ואז...

למעלה