כובעים

Raph Rulz

New member
כובעים ../images/Emo163.gif

היי כולם! אני מחפש לקנות סוג ספיציפי של כובע שמתאים לבנים כמו שהשחקנית לובשת בתמונה (אמנם הוא חלקית מוסתר אבל אני חושב שאפשר לראות איזה סוג כובע כזה... הוא כאילו חצי "נופל" כזה על הראש) מישהו יודע איך קוראים לסוג הזה של כובע ואיפה אפשר להשיג אותו באיזור ת"א או חיפה? תודה!

Metron2

New member
כובע גרב עם מצחייה?

ת'אמת? עכשיו קיץ, אז קצת קשה למצוא חנות שמחזיקה מגוון של כאלה, ולא השאריות של החורף. אני ראיתי כאלה ממש יפים, בחורף אמנם, בפול&בר. היו גם באווטלט בהרצליה, לא זוכר איפה בדיוק. אתה יכול להשיג כאלה באלנבי בת"א, באיזור של הצומת של קינג ג'ורג'. יש שם מלא חנויות לאופנת פאנק-אימו-ראפ-כלדבר, ואני בטוח שתמצא שם משהו שהולם את טעמך. צ'ירס! ^^

Metron2

New member
טעות נפלה...

אין מדובר בכובע גרב עם מצחייה- אלא כובע גרב רגיל סטנדרטי, שמוסתר חלקית ע"י הקפוצ'ון שלה. כזה אתה יכול להשיג בכל חור שקיים בארץ, נדמה לי שאפילו מוכרים כאלה בסופרמרקט! צ'ירס ^^

Raph Rulz

New member
לא מדובר בכובע גרב רגיל וגם לא מצחיה

מדובר בכובע גרב ללא מצחיה שלא יושבבול על הראש כמו שבד"כ כובעי גרב עושים, אלא הוא גדול קצת ו"נופל"

D I N 2

New member
אני חושב שראיתי משהו דומה

באותו אזור ש-Metron2 המליץ לבדוק..... באלנבי פינת שינקין יש חנות עם הרבה סוגי כובעים ואני חושב שראיתי כובע דומה בחורף....לא בטוח אם הם עדיין מחזיקים כובעים כאלה אבל אם אתה בסביבה תבדוק

למעלה