כואב. עד מאד.

כואב. עד מאד.

השמש שקעה לה באיטיות מעצבנת היום, הלילה ירד עליי (....) השעון מתנועע לו בשקידה מונוטונית, כאילו רומז לי, "היום, דווקא היום, אזוז לאט יותר" אני חייבת לאסוף קצת זמן שינה למען ייטב עם גופי, אך הצוואר. כן, הצוואר כואב. השתחררה לי חוליה, ובנוסף התבצרה לי שם דלקת. כאילו אין אף אחד שאומר לכאב: "די!". אני מנסה לזוז. לסדר לי את הכרית כך שאוכל להירדם, אבל זה יותר מידי מאמץ עבורי. ימינה, שמאלה, ישר, כלום. כל תנוחה כואבת. כאב שמפלח אל תוך גופי, תוך גידיי, תוך ורידיי. כאב חד, שחותך את נשימתי, עולה מעלה ויורד מטה, כרכבת הרים. גם המשכך כאבים שלקחתי לא משפיע על מערכת העצבים שלי, ואני קורסת. כך עוברת לה שעה ועוד שעה, והנה הגיעה לה הזריחה בכבודה ובעצמה... ואני עדיין לא נרדמת. תסכול. כל תזוזה שאני מבקשת מגופי - נדחה על הסף. לו רק ידעתי להעריך את הצוואר יותר... לתת לו קצת כבוד. מכיוון שהשחר עולה, וגם שיכורי העיר כבר ישנים במלונתם, לא נותר לי אלא לכתוב כאן, את אשר אני חווה. ואולי גם משום שאני יודעת שאתם תקראו את זה. דמעות של חוסר אונים מבצבצות בעל כורחי. ושלא נדבר על הכאב שפולש גם לידיים ומקשה עליי להקליד. (וכן, צריך מתישהו לסיים) אנסה שוב להירדם, ובמקרה הכי גרוע אצפה ב'חברים'.... אבל מה שאני למדתי: "שגם האיבר הכי קטן שנדמה לי שאין בו שימוש כלל - בהיעדרו, אני לא מתפקדת" ו.... אל תשכחו שיש לנו ארץ נהדרת.

justchip

New member
תרגישי טוב

אני מקווה שיש שם מישהו לעזור לך כדי שתוכלי לנח, אם לא זוהי קריאה לכל אנשי הפורום באשר הם אשר יכולים לזכות במצווה הקדושה של ביקור חולים.

אני ראשון!!!!!

לא לדחוף!!!! הלו!!!!! מה קורה כאן??? אני מחכה כבר שעה כאן... היי היי תרגע אתה שמה... טוב יאלללה נודניק.

soelistit

New member
בואנה

זה כאבי תופת.... זוכרת שעברתי פעם תאונת דרכים ומההדף של הצואר על המושב כל העורף וצואר עליון כאבו לי ברמות שלא האמנתי שבכלל קיימות.... פשוט חייתי על כדורים במשך שבוע - כל שלוש שעות בממוצע בלי חשבון........
אז חברה התקשרה לנחם אותי - משו בנוסח: יש צרות גדולות יותר........ חחחחחח עלק נחמה!! אז מתוקה - באמת שולחת לך יד חמה ומלטפת..... והרבה אהבה.....

אבזץ

New member
הרבה בריאות ואריכות ימים.

הרבה בריאות כללית (מושלם) בכלל איברייך ובפרט בההחלק המחבר את הראש לכתפיים. אנו עם קשה עורף, בעלי גרגרת ומפרקת איתנה, עוד תראי יהא לך בעז"ה צוואר של ג'ירפה. מי שברך... ונאמר אמן.

מובחרת

New member
מזכיר לי,

פעם, נכנס איזה ``עם הארץ`` להתברך מפי הרבי. הרבי מברך, ומוסיף בבדיחות:``אל תהיה ברכת אדיוט קלה בעיניך``! העם הארץ- חשב, שאם הרבי אומר, כנראה ש``אדיוט`` זאת מעלה מסוימת. אומר האחרון:``ודאי! ובפרט אדיוט כמו הרבי``... רפואה שלמה.

בתש1

New member
הרבה רפואה שלמה..

הצלחת לגרום לי להזדהות עם הכאב שלך.. למה לא עונה?? (פלא)

מתלבט13

New member
תהיי בריאה

נו. תשמרי על הצוואר. אני מקווה שזה רק זמני כל הבלגן שם.

evc

New member
:(

אין לי מושג ממה זה,אבל זה נשמע עצוב מאוד.

מיסתי

New member
מילת המפתח-אופטימיות!../images/Emo141.gif

זה כואב נורא כרגע ואת סובלת אבל...זה יעבור. אני שנים סובלת מכאבים שמדי כמה זמן מתחזקים לרמות שלא יתוארו(לדוגמא:בקושי מצליחה לקום מהמיטה, בקושי רב מרימה מעלי את השמיכה ועוד דברים אשר לבן אדם אחר אלה הן פעולות פשוטות אשר כלל לא חושבים עליהן). ואני אופטימית! למרות הכל ואף על פי,שומרת על החיוך ועל הצחוק(נורא חשוב). אז...תחזיקי מעמד למרות הכאבים-תחשבי על הדברים הטובים שיש לך בחיים... אני בהחלט יכולה להזדהות איתך וגם להבין!!

../images/Emo25.gifמי שלא ראה את מיסתי

לא ראה גיבורה מימיו. זה בכנות אני אומר לכם, בלי טיפת צחוק.

naty 1

New member
יש בזה משו

גם האיבר הכי קטן שנדמה לי שאין בו שימוש כלל - בהיעדרו אני לא מתפקדת. המחלה בהחלט מוציאה ממך פנינים.. אבל למה קטן? ולמה היה נדמה לך בהתחלה שאין בו שימוש כלל? תכל'ס, אין כומו הצוואר והחלק שמאחורי האוזן (על מה חשבתם סוטים?) וחוצמזה עיסוי ארומטי במקום בהחלט מחולל פלאים הרבה בריאות

למעלה