כואב לי

כואב לי ../images/Emo10.gif

ולא ברור לי אפילו למה פגשתי מישהו שרצה להיות חבר שלי וזה האדם שרציתי תמיד בתור חבר (אתם יודעים, כשמדמיינים מישהו בדמיון) אמרתי לו שאני לא רוצה כי אני לא מסוגלת להיות כרגע בקשר זוגי הוא נפגע מאד אני מרגישה כאב עצום אני לא רוצה להיות חברה שלו אבל אני לא מסוגלת להפסיק לחשוב עליו מוזר הא? אני לא בנויה לקשר זוגי כרגע רק המחשבה של להיות עם מישהו יותר מיום אחד, מעייפת אותי מצד שני, הייתי רוצה כל כך להיות איתו אולי בתור חברים טובים שמתחבקים, לא יודעת ממש כואב לי ואני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו אוף איתי

rubber duck

New member
השיפוט

השופט הוא גדול המשווים הוא כל הזמן עושה השוואות מה יהיה עם וכו......... תני לעצמך קרדיט על החלטה שהיא הנכונה לעכשיו ותהני ממנה
ולגבי הבחור , עוד יבוא האביר הנכון בזמן הנכון
עם המון אהבה
שרון

שופט? השוואות?

למה התכוונת? אני יודעת שיבוא הבחור בזמן הנכון אבל אני מרגישה שכביכול הייתי מחוברת למכונת הנשמה ואני עצמי ניתקתי את עצמי מהמכונה מצד שני, אם הייתי מקבלת את הצעתו ומנסה להיות חברה שלו יש סיכוי גדול מאד שהייתי מגיעה למצב שהייתי זקוקה למכונת הנשמה כי היה קשה לי להיות עם מישהו כל הזמן ואז הייתי מאבדת את עצמי

rubber duck

New member
השופט שלך עושה כרגע השוואה

בין זה שבפועל וויתרת על החבר לבין מה היה קורה אילו היית אומרת לו כן ומתחילה עימו קשר כלשהוא שרון

rubber duck

New member
אז קדימה להרגיש טוב עם עצמך ../images/Emo13.gif

את נהדרת וטובה ובחרת במה שמתאים לך עכשיו
שרון

אורלי_ל

New member
למה כואב לך עכשיו?

עשית את הבחירה שלך, את לא יכולה להיות אחראית למה שהוא מרגיש. את שלמה עם הבחירה שלך?

אני שלמה עם הבחירה שלי

אבל יש בי המון כאב בגלל שזה מה שחיפשתי תמיד ועד שהוא הופיע אני אמרתי לו להתראות והכי מפחיד שאולי אף פעם לא ארצה חבר

אולי זה מה שהכי כואב

שאני אשאר לבד לנצח (מרצון) כי קשה לי להיות במערכת זוגית עם עוד אדם ואני מעדיפה להיות לבד (למרות שבעבר היו לי חברים)

אורלי_ל

New member
ואולי

רצית פעם חבר, היום את לא, ופעם שוב תרצי? פשוט מאוד? או... אם קשה לך להיות במערכת זוגית, אבל את כן רוצה כזאת, אז האם הקושי שלך נובע מהעבר, או מהעכשיו? (מקווה שזה מובן)

תשובה

"אם קשה לך להיות במערכת זוגית, אבל את כן רוצה כזאת" לא, אני לא רוצה מערכת יחסים זוגית "האם הקושי שלך נובע מהעבר, או מהעכשיו?" בשנה האחרונה אני לא רואה את עצמי עם מישהו, כי רק הרעיון מעייף אותי. להיות עם מישהו כל הזמן...זה מתיש, זה מחייב. לדוגמא, כיום אני עושה מה שבא לי בלי להגיד לאף אחד לאן אני הולכת. אם יהיה לי חבר, אני לא יכולה להיעלם לשבועיים בלי הסברים. או יש את הקטעים של רוצה לבוא אלי, רוצה לבוא אליך...וכו´ ואם בא לי לפגוש אותו רק פעם בשבוע? בקיצור חברות זאת מחוייבות שאני לא מוכנה אליה כרגע. כמה שמערכת היחסים תהיה פתוחה עדיין אני לא יכולה להיעלם לאן שאני רוצה באופן קבוע כרגע אני אחראית על עצמי ואני לא מספרת לאף אחד לאן אני הולכת אם יהיה לי חבר, רק הרעיון של לספר למישהו איפה אני ומה אני עושה היום, מעייף אותי. רק הרעיון של שיחת טלפון עם אותו אדם כל יום (אםילו לדקה) מדכאת אותי נראה לי שזה יותר ברור עכשיו

time to fly

New member
אז כנראה שהמפגש רק חידד לך את ההבנה

שלא טוב לך חבר כרגע, וזה מצויין, להבין את גבולותייך אבל את יודעת, לא כל מערכות היחסים לוחצות וחונקות, את יכולה ליצור מערכת יחסים בריאה אם רק תרצי אני מאמין שמה שאנו בוחרים להיות מקרין החוצה והאנשים הנכונים לנו ישימו לב למה שאנו מקרינים החוצה ויבואו אלינו אז אם תגדירי את עצמך כאדם שמחפש מערכת יחסים לא חונקת, יבוא אלייך אדם שיתאים לך הכל תחת שליטתך, רק אם תבחרי בכך

נכון, המפגש היה טוב

הוא באמת חידד לי את ההבנה של גבולותי כרגע. אני מסכימה שיש מערכות יחסים בריאות, אבל גם במערות יחסים בריאות יש מחוייבות. דווקא האדם שבא אלי בכלל לא היה חונק קיבלתי מישהו שחלמתי עליו כל חיי!! הוא הגבר המושלם. אבל...אותי גם האדם הכי פתוח ילחיץ, כי אני לא מוכנה לקשר, ולא משנה מי זה יהיה. דווקא משכתי אלי את האדם הכי נכון שיש, בגלל זה, זה כואב.

אולי יעזור לי להתמקד

בדברים שלא אהבתי אצלו: -צורת הדיבור שלו וצורת סיום המשפטים שלו -מילים מסויימות שהוא השתמש בהן כל הזמן -ההתייחסות שלו לנושא של הדדיות (שהוא תמיד נפגע והשקיע, ובנות הזוג לא השקיעו...ועכשיו הוא רוצה לקבל ולא רק לתת...אבל הדרך שהוא רוצה לקבל....לא אהבתי בעיקר את הדרך וגם את בחירת המילים שלו בנושא)

למעלה