כואב לי

TMCCHAN

New member
לידידתי ../images/Emo24.gif

לדעתי את מפספסת ובגדול. לא כל יום אפשר להתאהב ככה סתם. מנסיון אם את מרגישה שהתאהבת בו תעשי משהו, כי אם לא לדעתי יום יבוא ואת תצטערי על כך שלא עשית דבר. אבל עם משהו ישתבש לפחות תדעי שניסית. מחכה לשמוע שאתם ביחד מאושרים. בהצלחה מכל ה
.

תודה על העצה

ניהלתי אתמול צ´אט ארוך עם time to fly והוא עזר לי להבין הרבה דברים יש משמעות לבחירה שלי, ולהתנהלות של החיים. למרות שלפעמים קשה לראות את זה בהווה. אני שמחה על החלטתי. אני שמחה שהצלחתי גם להגיע למקום הזה שאני שלמה עם מה שהיה. כשכתבתי את ההודעות בפורום לא הייתי שלמה עם החלטתי ב-100% ומשם הגיע גם הכאב

wisdom16

New member
תגובה...

אוף..כל מה שכתבתי מקדם נמחק כשלחצתי על משהו בטעות..חח..
טוב אז אני אכתוב שוב כי אני חושבת שזה חשוב... כמו ששרון אמר האביר על הסוס הלבן יגיע בדיוק בזמן ובמקום הנכון. אבל את לא בטוחה שתהיה אפשרות שתרצי קשר זוגי. אז תקשיבי טוב. האהבה לא מתחשבת בזה בכלל. היא פשוט מופיעה ומשנה את כל מה שחשבת מקודם. כשאת תפגשי את האחד יהיה בינכם חיבור מידי, הוא ישלים אותך ובקרבתו תרגישי הכי טוב שבעולם, לא יהיה לך זמן לחשוב אם הוא מתאים לך או לא כי זה לא ככה. כשזה יגיע (וזה יגיע) את תדעי
ממני, יפעת

זה בערך מה שקרה

אחרי שנה שלא רציתי אף אחד (והיו המון נסיונות של בנים להתחיל איתי), פתאום הוא הופיע בסערה, וכבש אותי על השנייה הראשונה. אחרי כמה שעות התחלתי פתאום להרגיש את המחוייבות שתהיה, כשהוא אמר לי משהו כמו- טוב אז את נשארת לישון אצלי נכון? ומחר את באה אלי גם? או שאת רוצה שאני אבוא לבית שלך מחר? אני אפנק אותך כל הסוף שבוע... בקיצור, זה היה פתאום מלחיץ. לא בגלל שהוא היה כנה (את זה אהבתי). לא בגלל שהוא התלהב (את זה אהבתי), אלא שפתאום קלטתי שזה רציני, ואני לא בסרט כלשהו (עד אז הרגשתי בסרט). אני שלווה כרגע עם מה שקרה הצלחתי להגיע קבלה מוחלטת של המציאות ושל ההחלטות שלי (בעזרתכם ובעזרתי) תודה!

deep ocean

New member
נפלא! עשית את הבחירה הנכונה!

לפי מה שזה נשמע, הוא טיפוס רגיש (לא שזה רע, זאת עובדה), שהיה דורש ממך כוחות. כמובן שהיית נהנית איתו והיו לך איתו חוויות לא מהעולם הזה, אך יש להן מחיר, שכרגע אינך מוכנה לשלם אותו. בהצלחה בהמשך
תמשיכי ללכת אחרי ה-
שלך!

time to fly

New member
אני שמח בשבילך, ווט-אבר ../images/Emo13.gif

וגאה בך כל הכבוד!!! המשיכי להקשיב לליבך ותובלי על ידו למחוזות של אושר וחום אין סופיים (קיצ´י משהו הא?
)
רק אהבה שלומי

למעלה