"כואב לי הראש"

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
"כואב לי הראש"

יותר גברים משתמשים במשפט: מותק לא הלילה, כואב לי הראש יותר ויותר גברים מעדיפים כוס שוקו והליכה לישון מוקדם על פני סקס. מסקר שנערך לאחרונה בהודו כמעט מחצית מהגברים מתוחים מדי בכדי לקיים יחסי מין בסיומו של יום עבודה, זאת בהשוואה לשליש מהנשים שחשות כך. 3/4 מהגברים חשים שהחיים שלהם הפכו למתוחים ואינטנסיבים יותר בחמש השנים האחרונות כש 63 אחוז מהם סובלים מכאבי ראש בשעות הערב כתוצאה מקצב החיים המטורף. התוצאה: 44 אחוז מהגברים לחוצים מדי ועייפים מדי לקיום יחסי מין. ד"ר אריק סיגמן, מומחה להשפעות הלחץ, נשאל על ההתמודדות של נשים וגברים עם לחץ החיים המודרנים. "גברים מתנהגים כמו ספוגים, והם אוגרים בתוכם את בעיות היום יום, כך שבזמן כניסתם למיטה בשעות הלילה הם מאבדים לחלוטין את הדחף המיני שלהם וכל מה שהם רוצים זה להתענג על כוס שוקו חם וללכת לישון מוקדם". הוא מוסיף שאחרי יום לחוץ, האינסטינקט בקרב נשים הוא ללכת הבייתה ולשחרר את המתחים בשיתוף בן זוגה. "פעולת השיתוף עם בן הזוג משפרת את ההרגשה בקרב הנשים. הגבר לעומת זאת רק יקח את הבעיות שסיפרה לו אישתו ויוסיף אותן לכובד צרותיו שלו. הוא יראה בהן כעוד בעיות שיש להתמודד איתן ולפתור, עובדה שרק תוסיף לתחושת הלחץ שמלכתחילה הייתה לו. המחקר מבוסס על מדגם של 100 גברים מכל הגילאים,בגילאי 18 ומעלה (מתוך אתר iwomen) אז מה, גברים יקרים, שוקו ולמיטה? איך אתם מתמודדים עם עומס בעיות - משתפים את החברים? את בן-הזוג? מחזיקים הכל בבטן? מחפשים סטוצים מזדמנים?
mai

Liroy25

New member
סוף סוף מחקר כלבבי!

רק איפה הנסיך שצריך אותו?? נו מילא... אני די מאמין בלשתף את הצד השני במה שעבר עלי במהלך היום, כך שאם אני מגיע הביתה עצבני או סתם חסר מצב רוח הצד השני יודע שיש לכך ויהיה מודע למצב. יחד עם זאת זה לא מוריד מרמת העייפות כי כשאני מגיע הביתה אחרי יום עבודה ועוד יושב ללמוד אחר כך, יגידו מה שלא יגידו אבל סקס הוא ממש לא אופציה מבחינתי!

הנסיך כאן ../images/Emo70.gif

אני מסתכל מהצד, משתתף פסיבי- אם תרצו. כנראה שאת המחקר עשו על לירוי. דווקא נראה לי שאחרי יום קשה הכי כיף להכנס לאמבט מוקצף עם בן הזוג. לא חייבים להזדיין שם. חוץ מזה, גברת לירוי - ידוע לי מה קורה כשעובדים ולומדים והימים לחוצים. אבל זוגיות צריכים לתדלק
לא
שאני מתלונן- אבל צריכים לקחת את זה לתשומת
. וחוץ מזה מס´ 2- אולי תטפל כבר בכאבי ראש שלך

מאידך, זה מראה

שלבני זוג מאותו מין קל יותר להסתדר: שניהם מפנימים את הבעיות או ששתיהן משתפות. הרמוניה. (תובנה מתוך הספר החדש "מתרוממים ממאדים ובו´צות מנגה")

יש לי משהו לכתוב על זה אבל...

לא עכשיו מותק,כואב לי הראש,אולי נדחה את זה למחר ?

.m

New member
שוב הכללות...

אני מכירה גברים שאוהבים לשתף (ע"ע לירוי), ונשים שנסגרות בתוך עצמן. לא מיצינו כבר את הפסיכולוגיה בגרוש של "נשים מנגה, גברים ממאדים"?
mai

EyeSeeYou

New member
לירוי ידוע כמשתף פעולה../images/Emo101.gif(סייען)

אוהב אותך לירוי קושקושששששששש
(בראד פיט)

.m

New member
../images/Emo124.gif לירוי! ../images/Emo46.gif

עוד אחד? ועוד אחרי השיחה שניהלנו היום? זהו! מספיק! אני עוזבת! הולכת למקום בו יעריכו את הידים הנהדרות שלי!
אניגמה, איפה הטישיו? |אורזת מזוודה| mai (צומי...) והערה ל-Eye - דברי הופנו לאלדין

EyeSeeYou

New member
נו בסדר

אבל לא התייחסתי לדברים שכתבת לאלדין אלא לכך שכתבת שלירוי משתף פעולה

Liroy25

New member
גבירתי הצעירה!!

מי שיוצאת כל ראשון ורביעי ומשתרללת עם זרים זאת את! אז קחי "רגיעון של הדס" ותפסיקי כבר לצרוח!!!

.m

New member
ואם כבר בנושא "גברתי הצעירה"

תתפשט ותפסיק לבלבל ת´מח
mai

חומד-תרגיעי../images/Emo70.gif

הנסיונות שלך להשכיב את בעלי לא ניראים לי
אין לך מה לעשות בהתנחלות שאת גרה בה
תתעלקי על איזה מתנחל ותעזבי את בעלי

Liroy25

New member
הנה האביר על הסוס הלבן שלי הגיע!!|ל

יפה שלי!!! אני אוהב אותך הכי הרבה שבעולם!!!

אתה ,אל תתחנף ../images/Emo70.gif

מביא לי פלסטינאים הבייתה,
הלוווו-לא שמעת יש מלחמה
ותפסיק לפלרטט עם נשים- how low can you get

.m

New member
נסיך, תתקרב לכאן...יותר קרוב...יופי

אני רוצה לגלות לך סוד: אתה יכול להפסיק לקנא, כי הפנטזיה הרטובה שלי היא בכלל לא לירוי... זה אתה
(אוי, גברים עם תארי אצולה כ"כ עושים לי את זה...
) ( אם זה לא יגרום לו לקנא, ועדיין לא תקבל, הייתי שוקלת להפנות את הבחור ליעוץ
)
mai

למעלה