"כואב לי הראש"

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

xanadu

New member
אתן שם, חתולות על גג פח לוהט

אפשר קצת שקט בין שתיים לארבע?

Liroy25

New member
אני מביא פלסטינאים הביתה???אני???

מי שהביא זה אתה! חומד, זה נהדר שאתה מאמין בשכנות טובה אבל זה לא אומר שצריכים להכנס איתם למיטה!

כלומר

אתה בעד הקמת גדר הפרדה על מנת למנוע מפלשתינאי מתאבד לבצע חדירה לא חוקית לנסיך.

Liroy25

New member
לא צריך גדר יש אותי!

תסמוך עלי שאותו מחבל יחשוב יותר מפעמיים לפני שהוא ינסה להתקרב לנסיך שלי!

EyeSeeYou

New member
../images/Emo124.gifלהרגע כולם

התקשרתי למשטרה
, מיד יבואו לבדוק אם יש לו אישור שהייה או מנגנון השהייה

EyeSeeYou

New member
בשמחה

כי ככל הנראה השיטה הרגילה שלך, קרי שימוש בסרטים כחולים לא יעילה בגיל צעיר. לא נורא, גם אנחנו נגיע לגילך...

EyeSeeYou

New member
עשר שנים לא עוברות מהר כל כך

ובכל זאת...עדיין תמיד תוביל עלי...וזה כמובן היתרון שלך ושל תעשיית הסרטים הכחולים אני אתמקד בטנטרי...

ואצטט את שירו של מייק בורשטיין

מתוך הסרט "שני קונילמל": "חולו חולו ילדים, הזמן הוא זמן יקר. בא אביב - הנה החורף, הופ וזה נגמר"

EyeSeeYou

New member
זה בסדר

לא היית צריך להביא כדוגמא סרטים של בורשטיין כדי להעיד על...היותך זקן השבט

Liroy25

New member
קודם כל הוא לא זקן הוא בשל!

ואם כבר להכנס למיטה אז עם מישהו קצת יותר מבוגר ולא עם ילד שטרם החל להתגלח. ככה זה לפחות במקרה שלי.

דרור22

New member
קודם כל שלום- הנה מאי הגעתי!!!!

הממ... אני מהאנשים שאחרי יום לימודים שלאחריו יש לי משמרת - הדבר האחרון שאני רוצה זה סקס ..... כוס שוקו חמה ולמיטה מספק אותי מאוד... ורק שהבן זוג שלי יעז להתלונן על זה... סקס עדיף בבוקר.... דרור22

Liroy25

New member
ברוך הבא דרור! ../images/Emo98.gif

ICU תכף מגיע עם השוקו והעוגיות.

אז תחייה לבד

סליחה - כל העסוקים, לומדים, חולים וכ´ו : אחד הדברים החשובים בזוגיות הוא מין,לא הכי חשוב - אבל בהחלט חשוב מספיק. אז אם כל כך הרבה כואב לכולם הראש והם נורא עסוקים אז שיעזבו את בני הזוג שלהם ושיהיו עסוקים כמה שהם רוצים וישתו שוקו עד שיחנקו. בסוף מתעוררים ומגלים שכבר אין כלום עם הבן זוג וסתם חיים בשיגרה משעממת. בקיצור ולסיכום - אם אין לכם זמן ואתם סובלים מכאבי ראד אל תחפשו זוגיות
וכמו שאפשר להבין - לא קיבלתי
יותר מידי זמן ואני נהייה עצבני.

EyeSeeYou

New member
דרור דארלינג../images/Emo70.gif

כלל ראשון הוא לא להצטרף לפורום בשעות שאני ישן בהן
איך אפשר לצפות ממני לעשות את עבודתי נאמנה כשאנשים עושים מה שבא להם
ועל כך כבר קיבלת נקודה שלילית
ראשונה
ועכשיו לעניין עצמו.. ברוך הבא סוויטי דארלינג, אנחנו שמחים שהגעת ונשמח עוד יותר אם תשאר! הנאה הדירה בעיניך? הנאים השכנים? עוגה ממטבחו של לירוי כבר בדרכה אליך וכן כוס שוקו
(כמו שאתה אוהב, גם אניייייייייייייי ועל כך נקודה חיובית ראשונה
). תוסיף גם חיבוק
פרח
ונשיקה
ואתה מצוייד להמשך דרכך בפרדס שלנו
אני לא יודע אם סיפרו לך אבל מבחן הקבלה לפורום כולל גם בדיקת כישוריך המיניים (יש "סקס"
בשם הפורום הלווווווו) ולכן בימים הקרובים נקבע מועד מיוחד לכך (אני ועדת הקבלה אם זה עוד לא היה ברור) ועם זאת אני כבר רושם לעצמי שאתה מאלה שמתעייפים
עוד בטרם הם מגיעים לסקס ולכן אני מכניס אותך לרשימה המיוחדת של האנשים שלהם נמצא מועד מיוחד בו הם אינם עייפים מדי לסקס ....המממ תחליט אם אתה רוצה להיות אחרי לירוי או לפני לירוי...והעיקר שלא צפוף לכם פה ברשימה.

EyeSeeYou

New member
בלש גשש בפעולה../images/Emo70.gif ../images/Emo18.gif

עליתי על חפץ חשוד
בכרטיס האישי של דרור 22 כתוב שהוא בן 19...... מישהו בחדר הזה הוא הרוצח ולכן אני לא אתן לאף אחד לצאת עד שאגלה מה המניעים של כולכם לרצוח את דרור 22 האמיתי
לוקח שאכטה מהמקטרת

.m

New member
סליחה שניה...

לא שאני מתנגדת להיות סגורה בחדר אחד עם מיטב גברברי הפורום, אבל מקור ה-22 הוא לא בגיל, אלא בתאריך הלידה... ותפסיק לעשן, זה לא בריא. זה גם לא כיף כשמתנשקים.
mai

למעלה