כואב לי הראש

אלמרה

New member
גם את עשית למורה לכימיה את הטריק..?

כמו שאני וחברים שלי עשינו: הוא רצה ללמד אותנו לקח כי הפרענו לו ולכן ערבב לנו במעבדה חומצה גפרתית עם משהו כדי לייצר "פצצת סירחון"ערבב חזק וקרא לי ללוח כדי להריח... עצרתי את הנשימה.... לקחחתי הרבה אוויר בתנועת בטן כאילו שואף... ואמרתי: "אין ריח!" הוא ערבב שוב ושוב, הריח בעצמו וכמעט נחנק ונתן לי לנסות.. חזרתי על התרגיל ושוב: "אין ריח"... כל הכתה נגזרה מצחוק... אהבתי את המורה ההוא... מנוחתו עדן...

אנדי 43

New member
טאקילהה.........

כאבא לשני בנים גדולים 19 ..ו.16 ממליץ לצאת עם הילד למספר מקומות שהוא אוהב להיות שם וירגיש חופשי איתך ..אולי אז הקשר שלכם יתחיל לפרוח והילד עצמו יתחיל להשתחרר ,, אני בכלל חושד שהבן שלי טל בן השנה כבר מקיים יחסי מין עם השכנה לולה אבל בגלל שעכשיו יוצאים לו שיניים לא רוצה לשוחח איתו על זה שלא יתעצבן

חחחחחחחחחחחחח

אם יש מישהו שיהרוג אותי בטעות.... זה יהיה רק אנדי דו! לא קשור לנושא אבל... בלתי נמנע... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
פסיייייייי תכיני לי תה עם נענע

ולא לחסוך בעליםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למה אתה צועק.....(חחחחחחחחחחח)

קודם תודיע שאתה בגמילה מקפה מורעל... אח"כ תקבל תה.. נענע.. קפוצ'ינו... ואת מאפה הבית! דיל? (חחחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
למה צריך להודיע ,הרי ברור שאני לא

שותה קפההההההההההההההה ,בטוח שעכשיו את עושה מיון עם העלים של הנענע ,אמרתי בלי לחסוךךךךךךךךךךךךךך

יש הבדל בין...

נענע לפטרוזילה?! יש? וואיי וואיי... לא מבדילה ביניהם... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
פרטוזיליה זה מה ששמת במרק

שלךךךךךךךךךך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו המרק הזה

חחחחחחחחחחחחחחחח.....

הוא עבר לשתות תה כפרה... מת הקפה... (חחחחחחחחחחחחחח) אני חושבת שאני בהתקפת צחוק...

אנדי 43

New member
טאקילהההההה נזכרתי במרק כי

ראיתי עכשיו בערוץ טבע אייך מכינים בדיוק את המרק של פסיייייייי ותישמעיייייייי וואלה מעדןןןןןןןןן .אפשר למצוא את המתכון באתר שלהם ,,שם האתר = נהנית מהמרק ספר לאחרים ,לא נהנית תמשיך הלאה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מזהירה את שניכם...

שום הלאה.. שום בלאגן... ספר מתכונים אני מוציאה.. ברור?! אפילו חסות יש לי... (חחחחחחחחחחחחחחחח)

לחסוך???????? (חחחחחחחחח)

לא מכירה אפילו את שורש המילה... גם לא במונחים של נענע... הלוואי ידעתי! (חחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
לא מכירה את השורש../images/Emo12.gif

לחסוך =לחס(ל)וך זה אחלה שורש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אלמרה

New member
אני זוכר זבגיל 14 אפילו לא חלמתי על

ולמראה אפילו של כתפיה של חזיה הייתי חולם לילות שלמים... אבל!!! ברגע שעשיתי את זה בפעם הראשונה הייתי מת לספר לאימי אבל היא בכלל לא הראתה ענין או מחשבה... ולענין הבן שלך טאK: למה שלא תנסי שהאבא ידובב את הבן? גם אבא יכול לספר על חסידות, דבורים ואבקנים... מה שמזכיר לי בדיחית: החתול הכי עארס בשכונה עמד שעה מול הראי הסתרק והתמרק והתחתך כשהגור שלו הצעיר שואל אותו: "אבא מה אתה עושה" עונה האבא אתה עוד תגדל תבין, אבל אני הולך לזיין את החתולות בשכונה.. פעם פעמיים... לגור הצעיר התעוררה סקרנות והתחיל לנדנד לאביו: "אבא קח גם אותי פעם"... נדנד עד שהאבא החליט שהגיע הגור לפרקו ואמר לו: "עשה כמוני" התחתכו, התגלחו, הסתקרו והתבשמו והחתול החל בריצה מטורפת מיד כהבחין בחתולה עוברת אורח... הצעיר רץ אחריו... החתולה נבהלה ורצה מהר יותר והחלה מטפסת על גדרות, מטפסת על עצים והם ממשיכים לרוץ לרוץ לרוץ... עד שהחתול האב שומע את בנו אומר לו: "שמע אבא, הבנתי את הרעיון, את הזיונים להיום סיימתי, מחר נמשיך..."

למעלה