כואב לי הראש

טאKילה

New member
כואב לי הראש../images/Emo122.gif

הילד שלי אעלק גדל,
אז יופי הוא כבר בגובהה 1.75 רק בן 14 ו-10 חודשים, יש לו חברה בת גילו הם מאוהבים חבל"ז. נראה לי שהילד התחיל לחגוג איתה [יחסי מין], אין לי מידע מדוייק, וזו לא רק תחושת הבטן שלי, ציפור קטנה לחשה לי שיש דברים בגו'. אני מנסה לדבר עם הילד על זהירות ואמצעי מניעה, הוא מבטל אותי בהנף יד וכעס כזה נעלב, ומבקש ממני להניח לו. לא חסך ממני גם אמא את חולת נפש בזמן האחרון. אני דיי מודאגת, העידן הזה מפחיד, הריון מלחיץ שלא נדבר על איידס שגומר לי על המחשבה הבריאה. מה עושים עם ילד ששומר על דסקרטיות גורפת ולא מוכן להפתח להוריו? אני מתה ממנו כושלאמ'שלו.

שמים1

New member
אם היה לי ראש כמו שלך ../images/Emo122.gif

גם לי היה כואב
. זה גיל שהם לא משתפים , אין מה לעשות. מלבד לנסות בדרך עקיפה להעביר את המסרים שחשוב לנו להעביר, וכאשר הוא במצב רוח טוב , נסי בנימה של אמא חברה...לאמר כל מה שחשוב לך שהוא ידע. ונסי לחשוב לו היית בגילו , היית רוצה שאיצך תשוחח איתך אם את שוכבת עם מישהו? ...זה מביך אותם , וקשה להם.....וצריך לכבד את הפרטיות שלהם , ולמצוא דרך בכל זאת...להעביר להם כל מה שחשוב לנו שידעו.

Netta79

New member
טאקי ....../images/Emo24.gif

בגיל 14 , הוא נורא צעיר ... אולי תנסי דרכה? בד''כ בנות בגיל הזה מתלהבות מאמהות "מגניבות" ונהנות מקשר טוב איתן איידס ? הסיכוי קלוש שהילדה לא בתולה ... היא בת 14!!! נורא צעיר מכדי להתחיל לקחת גלולות ... וואי וואי וואי ... טאקי יכול להיות שאת ניסחפת והם רק מתנשקים ? ואל תיקחי את זה אישית , אני הייתי כבר בת 19 ועדיין לא סיפרתי כלום לאמא שלי לקח לה שנה וחצי ואז היא שאלה זה היה דיי מצחיק אני חייבת לציין ... לעומת זאת אמא שלו דיברה פעם על אמצעי מניעה כאילו "במקרה" כשראינו סרט לדעתי זה אחלה רעיון ... טאקי - ספרי מה היה !!! ובהצלחה
~נטע

טאקי.... לא לוותר...

הוא עדיין בגיל כזה ש... ההורים צריכים לדעת מה קורה איתו! את חייבת בכל דרך... לברר ולהבין כי זה יחסי מין (גיל 14) בגיל הזה זה לא צחוק.. ואין להם תמיד את הנסיון והשיקולים הנכונים.. לא קל... נכון! אבל עדיין אפשרי..

אורלייט

New member
אוי טאקי איזה בירדוק.....

אני חושבת שנכונות העצות שהציעו לך פה שידע על מה מדובר אבל בגיל כזה ממעטים לשתף ובגיל כזה גם לא מקשיבים.... שיהיה רק טוב! ואל תקללי את אמא שלו
ערב נעים ושקט אורלי.

הבן שלי אוטוטו בגיל של..

הבן של טאקי... וכשאני אגיע לקטע הזה איתו... לא יודעת... אלוהים... אני בעצמי בגיל ההתבגרות... עוד ילדה בעצמי בנפש.. לא תמיד זה קל.. ההתמודדויות האלה... העקרונות שלנו מול הרצונות שלהם.. גיל ההתבגרות בכלל! מי המציא את זה!

לא יודעת איך זה אצל בנים....

לי יש בנות ...וזה לא הופך את העניין ליותר פשוט... למרות שיש המון פתיחות באופן יחסי... בין בנות לאימהות...במיוחד אצלי... הסברתי כל מה שאפשר לגבי אמצעי מניעה ומחלות... אבל אני עדיין לא ממש יודעת מה קורה.. אמרו לי שבנים יותר סגורים מבנות...אבל באמת שאין לי מושג... נראה מה יהיה כשהבן יגדל....

צילוש43

New member
טאקי יש לי תאומים.......

שהם בני בערך בגילי בנך, בן ובת משני המינים כך שאצלי הבעיה כפולה.
מדברת אני איתם על הכל, הבן למרות שהוא קצת יותר סגור,פשוט ישב להרצאה גם באם הוא לא רצה, עדיף קצת פרצוף כזה חמצמץ מאשר אחר כך הוא יהיה בבעיה. וחוץ מזה היתה להם בבית הספר הרצאה, ושיעור לחינוך מיני, כך שכיום הכל גלוי וידוע לכל הילדים. אז הסירי דאגה מליבך, לחסידות הם כבר לא מאמינים, אלה יודעים את האמת, גם בלימודים וגם במעשים......

טאKילה

New member
צלוש כפרע זה חצי מתאומים../images/Emo152.gif

גם הילד המדובר תאום. אצלי הבעיה משולשת, יש בת בת 16 ותאומים בני 14 ועשרה חודשים, ילדתי צפוף כולל בונוס 1+1 :)) אני מקווה שהוא חכם לדעת להישמר.

לא טוב שאתה מקווה טאקי...

את צריכה לדעת בוודאות שהוא אכן שומר ומגן על עצמו ובכלל מודע למעשה האהבה...

טאKילה

New member
נו בואי תכסחי אותו עד ש...

זה לא פשוט לחלוב אותם בגיל הזה. למרות שאני מתקרצצת וממש מציקה.

תעשי לי טובה....

תשאירי אותו לי... רק אני יודעת מה קורה כשאת מתקרצצת אליו.. זה יגמר לא טוב (חחחחחחחחחחחחחחחח)

שתקי כבר...

שניהם אוהבים אותי... ושניהם טובים! תגידי... מי יקשור אותי? מי? סוררת שכמותי...(חחחחחחחחחחחחחחחחחח) תרפי ממנו ... תני לי לנסות מחר.. אם לא יצליח... נעבור להרמת קול (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
פעם קשרתי את הגננת לבלון גז

וזרקתי נפצים עליה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאז כל יום שישי בקבלת שבת הייתי מקבל סוכריה ראשון ואם היה נשאר היתה קוראת לי למטבח לקבל עוד אחת ..מאז הפסקתי לקשור אותה לבלון גז אלא רק לעץ עם הראש למטה ..והייתי עושה מדורה ,אם הייתי משחרר את החבל ישר על המדורה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,,מאז חוץ מקבלת שבת שכולם היו נכנסים מהחצר לגן \ לריטמיקה אני הייתי נשאר בחוץ באישור שלה לשחק עם המריצה

טאקי (חחחחחחחחחחחח)

אלוהים (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) שהילד לא יקרא בטעות את אנדי.... שלא יקח לנו רעיונות.... בלון גז.. נפצים... שריפות... (שומר נפשו ירחק חחחחחחחחחחחח)

אחי הגדול...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עכשיו אני מבינה הכל... הכל עובר במשפחה..... בגן חובה הגננת לא הסכימה לעשות לנו מדורה לל"ג בעומר אז אירגנתי עוד 2 חברים לקחנו צמיג שהיה בחוץ בגינה שמנו עצים ונייר גנבנו מהמטבח גפרורים ו.... עשינו לנו מדורה בגינה של הגן.. 3 ילדים בני 5... אוחחחחחח זה היה קטעים לראות את הפרצוף של הגננת כשיצאה לחצר בעקבות ריח שרוף... חחחחחח... כמה צחקנו..... זרקו אותנו מהגן ל-2 ימים ואת האים שלי כבר שלחו לגן חובה אחר... (הגננת לא הסכימה לקבל אותם..חחח) עד לפני כמה שנים כשאמא שלי היתה פוגשת את הגננת היא תמיד היתה שואלת אותה - "אז מה שלום הבת השורפת שלך???" ואמא שלי היתה עונה.. " מדילקה כמו תמיד"... חחחח טאקי - אני לא הייתי מוותרת.. 14 זה צעירים שחושבים שיודעים הכל וגם אם הוא יודע את כאמא חייבת לתת את ההרצאה פעם אחת כדי שיישמע ושוב יידע.. ובעיקר שיידע שאת יודעת שהוא יודע שאת יודעת... :) בהצלחה..........

לאחת שאוהבת, צחקתי מאד מהסיפור...

וחוץ מזה יש לך אמא מדהימה, שלא התבלבלה לרגע...

חללית..

בהזדמנות תשאלי אותי על המורה לכימיה שלי... איך נעלמה לו כיתה שלמה.... איזה מופרעת הייתי בתור ילדה וננערה... חחחח

למעלה