LOL
מ מ י ש ה ו 16 New member 23/3/03 #1 כואבת לי הבטן כואבת לי הבטן, ואין לי מחזור, זה אומר שאני בהריון???
מ מ י ש ה ו 16 New member 24/3/03 #7 אההההה כן, אני מרגיש נפיחות באיזור המפשעה.... מעניין מה זה יכול להיות!!!
T The neighbors boy New member 24/3/03 #8 נפיחות באזור המפשעה? ../images/Emo5.gif אני מאמר שזו חרמנות זמנית
T The neighbors boy New member 24/3/03 #10 אני דיסלקט, מותר לי! |מוציא לשון| חוץ מזה, השעה הייתה מאוחרת, החדר שלי הוא החדר האטום והדלת סגורה - חוסר אויר רציני...
אני דיסלקט, מותר לי! |מוציא לשון| חוץ מזה, השעה הייתה מאוחרת, החדר שלי הוא החדר האטום והדלת סגורה - חוסר אויר רציני...
מ מיתר שקט New member 24/3/03 #12 לשון... לא היית אמורה לעשות את הבגרות הזו שנה שעברה?! אני את המיני מתכונת שלי-כבר עשיתי! (וקבלתי 87...)
לשון... לא היית אמורה לעשות את הבגרות הזו שנה שעברה?! אני את המיני מתכונת שלי-כבר עשיתי! (וקבלתי 87...)
ש שרימפיניון New member 25/3/03 #13 מיני מתכונת כזה דבר מיותר, פשוט מחריד. בכל מקרה, בהצלחה בבגרות עצמה. שרימפי
Y yellow cheese New member 31/3/03 #14 רק כיתת מב"ר עשו אצלנו בשנה שעברה בגרות בלשון. עד למחזור שלי (אנחנו המחזור האחרון שעושה בי"א) עשו אצלנו במקיף כיתה י"א בגרות בלשון
רק כיתת מב"ר עשו אצלנו בשנה שעברה בגרות בלשון. עד למחזור שלי (אנחנו המחזור האחרון שעושה בי"א) עשו אצלנו במקיף כיתה י"א בגרות בלשון