מ מכופף ונועץ New member 7/12/13 #14 אני עומד על אינטלקט במציצה אני עומד על זה בכל תוקף. ותוקף ותוקף ותוקף. עד לקצה. ואז כשזה ממש בסוף. אני שואל שאלה אינטלקטואלית.
אני עומד על אינטלקט במציצה אני עומד על זה בכל תוקף. ותוקף ותוקף ותוקף. עד לקצה. ואז כשזה ממש בסוף. אני שואל שאלה אינטלקטואלית.
נ נסחפת עם הגלים New member 7/12/13 #16 למה כבר צריך אינטלקט במציצה? הבאתי לכם סרטונים שרואים פאקינג דג עושה את הפעולה הזאת. שליטה ברפלקס הקאה+בלי שיניים ואת מסודרת.
למה כבר צריך אינטלקט במציצה? הבאתי לכם סרטונים שרואים פאקינג דג עושה את הפעולה הזאת. שליטה ברפלקס הקאה+בלי שיניים ואת מסודרת.
מ מכופף ונועץ New member 7/12/13 #51 זה לא נכון אני הייתי פעם שכן כזה ולא הייתי רוצה שהיא תאבד את הקול. הקטע הוא שכשאתה שומע מישהי נאנקת בקול רם כשלא אתה גרמת זה נחמד. אבל כששלך צורחת זה לא נעים.
זה לא נכון אני הייתי פעם שכן כזה ולא הייתי רוצה שהיא תאבד את הקול. הקטע הוא שכשאתה שומע מישהי נאנקת בקול רם כשלא אתה גרמת זה נחמד. אבל כששלך צורחת זה לא נעים.
X xvxxvx New member 7/12/13 #62 זה מוזר אתה יודע יש כאלה שממש שקטות במיטה ויש את הקולניות לפעמים זה מלחיץ אפילו