ההימנון שלך לא מעניין
W wish2 New member 7/12/13 #10 את באמת חושבת שמציצה טובה ככה לפי החוקים והכללים מדליקה גבר כשהיא באה מכל אחת? אני תמיד מנסה גם להעביר איזה מסר. לדעתי מאוד חשוב גם החיבור האינטלקטואלי.
את באמת חושבת שמציצה טובה ככה לפי החוקים והכללים מדליקה גבר כשהיא באה מכל אחת? אני תמיד מנסה גם להעביר איזה מסר. לדעתי מאוד חשוב גם החיבור האינטלקטואלי.
נ נסחפת עם הגלים New member 7/12/13 #11 פחחחחח חיבור אינטלקטואלי. אז תשימי לו מוזיקה של בטהובן ברקע. כן, גברים לא בררנים כשמדובר בסקס וכשמדובר במציצה על אחת כמה וכמה. הם עוצמים את העיניים וחולמים על מישהי כוסית. יש כאלה שאפילו לא יתנגדו למציצה מגבר אם הוא עושה את זה טוב.
פחחחחח חיבור אינטלקטואלי. אז תשימי לו מוזיקה של בטהובן ברקע. כן, גברים לא בררנים כשמדובר בסקס וכשמדובר במציצה על אחת כמה וכמה. הם עוצמים את העיניים וחולמים על מישהי כוסית. יש כאלה שאפילו לא יתנגדו למציצה מגבר אם הוא עושה את זה טוב.
נ נסחפת עם הגלים New member 7/12/13 #15 אני שמעתי מגברים מסוימים שבנסיבות מסוימות אז ייתכן והם לא היו בודקים בציציות
ז זיקן New member מנהל 7/12/13 #19 ואני ראיתי במו עיני בחורות שמגדלות פודל. יותר טוב שלא תדעי בשביל מה.
נ נסחפת עם הגלים New member 7/12/13 #20 אני יודעת זיקן הייתה לי חברה דנה בננה שהיה לה במקום כלב חתול.
W wish2 New member 7/12/13 #29 אני חולקת עלייך אבל זה משהו ששווה להתעכב עליו. השפתיים אותן שפתיים הרוק אותו הרוק היניקה דומה לחלוטין. אז מה זה משנה עם החבילה באה גם עם זין?
אני חולקת עלייך אבל זה משהו ששווה להתעכב עליו. השפתיים אותן שפתיים הרוק אותו הרוק היניקה דומה לחלוטין. אז מה זה משנה עם החבילה באה גם עם זין?
W wish2 New member 7/12/13 #34 אני מכירה אחד כזה לפחות. הוא המיר את המציצה האיכותית והאנטלקטואלית שלי בליקוק מסימור.