כדור אנרגטי

Mystican

New member
כדור אנרגטי

האם מישהוא הצליח ליצור כדור אנרגיה? או שיש לו אתר שמראה איך?

כדור האנרגיה הוא כמעט השיעור הראשון

כאשר לומדים ביו-אנרגיה או כל שיטת ריפוי אנרגטי - עם מורה שמכבד/ת את התלמידים. יום טוב אסתיה

ohav2

New member
אני יכול להסביר לך

שמע אני ושיא הצלחנו ליצור כדור אנרגיה זה לא קשה אני אוכל להסביר לך איך אם תרצה כולם אומרים שצריך רמת ריכוז כבוה מאוד אבל שמע אם אתה רגוע ולא מתוח זה יעבוד לא צריך להיות ברמת ריכוז מאוד גבוה עכשיו תדע אני כבר יכול לרכז את האנרגיה בין הידיים כשהם במרחק של יותר ממטר אחת מהשניה זה בזכות אימונים

Mystican

New member
איך

אפשר ליצור כדור שנראה לעין? אם כן אודה לך אם תסביר לי או שתפנה אותי למקום הנכון בעיברית, תודה.

Tal_Ya_Tal

New member
כדור../images/Emo87.gifהאנרגיה נראה../images/Emo57.gifרק למי

שרואה א-נ-ר-ג-י-ו-ת
א-ב-ל כל אחד יכול לחוש בו. בכדור האנרגיה, אם הוא מעביר את ידו על יד שוליו
. L&L TALYA

ohav2

New member
שאלה

טליה איזה תרגילים לעשות כדאי שאוכל לראות אנרגיות???

Tal_Ya_Tal

New member
חזרנו להתחלה../images/Emo9.gif אוהב../images/Emo99.gifאז ככה:

א.בחדר אפלולי, לעצום את העיניים בחזקה ולפתוח אותן לרווחה באיטיות, לבהות נכך ולנסות לזהות דברים. ב.מקדם בבקר, להתבונן בתכלת השמים, להרים כף יד אחרת עם אצבעות פסוקות אל מול השמיים ולהתבונן בקצות האצבעות. לא להתמקד בהן, אלא להתבונן על מסגרת האור העוטפת את קצותיהן. אל אצבעות היד הזאת, מחברים את אצבעות היד השניה ומשתדלים להתבונן ברווח ביניהן. לאט לאט מרחיקים את האצבעות אלו מאלו וממשיכים להתבונן ברווח. ג. מניחים על קיר לבן או כל רקע לבן אחר, ריבוע בצע כחול (אפשר ספר עטוף בכחול) ומתבוננים בריכוז כחמש דקות. אחר כך, מזיזים הצידה את ה
(הריבוע הכחול) אך ממשיכים להתבונן באותו מקום שהוא היה שם מבלי להוריד את העיניים מן המקום הזה. מה שיקרה, זה שעל הקיר יצטייר ריבוע בגודל של זה שהורד אך עם הצבע המשלים שלו. ד. אפשר להתבונן אל עבר השמיים התכולים ולנסות לפזול עד אשר רואים את האלקטרונים הנוצצים מתרוצצים באוויר. ה. מעמידים מישהו מול קיר לבן, בחדר עם תאורה עמומה, או נר דולק ומתבוננים בו, מקווי המתאר שלו והלאה אל עבר הקיר הלבן. לאט לאט תצטייר הילתו על הקיר. כל אלה הם תרגילי עיניים ואם תתאמן בהם רבות, זה יכשיר אותך לראות אנרגיות בעיניים הפזיות. א-ב-ל, יותר מכל, יש צורך לשחרר את המחסום במיינד שלנו שאינו מאמין לקיומם של דברים אחרים מלבד אלה הנראים בעיניים הפיזיות. וכמובן, תרגול ראיית האור דרך העין ה-3 עוזר גם הוא
|חסמה|
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
ועוד דבר אחד../images/Emo140.gifנזכרתי בסוף../images/Emo13.gif

ישנם כל הציורים הללו, שאפשר לראות בהם דברים כפולים. גם ברגיל וגם בנגטיב. כמו שני הראשים המתקרבים, שביניהם יש גביע לבן. או הפרצוף של הרצל שהוא בעצם בחורה עירומה. או הציורים של הצייר-מתמטיקאי אשר (שני סגולים בשמו) שציוריו מראים דברים שונים מכוונים שונים. וגם כל הפוסטרים התלת ממדיים, שצריך להתבונן בפזילה פנימה, על מנת לראות את הדמויות המצוירות שם. כל אלה יכולים אף הם לעזור לאמן את העיניים לראייה של 'בין השיטין'
L&L TALYA

ohav2

New member
הנה

שמע אתה צריך לשבת במקום נינוח תשב תשים את שני כפות הידיים שלך זה מול זה. אחר כך תעצום עיניים ותתרכז תהיה רגוע ותדמיין את האנרגיה שלך שזורמת מהבטן היא זורמת מהבטן אל כל גופך ואז תדמיין שהיא מגיע לידיים שלך היא עוברת שם והיא יוצאת מכפות הידיים שלך ואז אתה תרגיש כל מיני זרמים כאלה בין האצבעות. אחרי שתהיה ממש מרוכז וכל האנרגיה תזרום ותרגיש את זה תנסה לקרב את כפות הידיים שלך לאט לאט אתה תרגיש את האנרגיה דוחפת אותם אבל אתה חייב לעשות זאת לאט לאט כי אם אתה תקרב את הידיים במהירות אתה לא תרגיש יותר באנרגיה הזאת

מרגיש את זה בעיקר כחום

גם כשהידיים לא ממש קרובות, ויש בהתחלה גם קצת זרמים. לפעמים כשמתחילה אצלי ההרגשה הזאת, אני מניח את הידיים על הגוף ונרגע, לפעמים אפילו נרדם. זה משכך כאבים טבעי.

ohav2

New member
מה שנכון נכון

זה גם מה שאני עושה למשל כשאני עושה קרבות אם חברים ואחר כך כואב לי אז אני מרפא את הכאב על ידי האנרגיה הפנימית שלי אבל באמצע קרב אני לא עוצר ועושה את הכדור אנרגיה ואז מניח את הידיים במקום שכואב לי אני פשוט רואה בראש שלי את האנרגיה מגיעה למקום הכואב ואז מפסיק לכאוב לי......

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo42.gifהערה../images/Emo62.gifאחת קטנה../images/Emo42.gif

את האנרגיה שאתה מזרים אל כפות ידיך, אל תראה כנלקחת מן הבטן שלך!!!
אל תשתמש באנרגיה האישית שלך. האנרגיה זורמת גם אליך, מן המקור הגבוה ביותר שתוכל לדמות בנפשך. ראה את האנרגיה הזורמת אל ידיך זורמת משם. כך הכדור שבידייך יהיה עצמתי הרבה יותר L&L TALYA

ohav2

New member
שאלה לטליה

טליה את מכירה את ורדה קהלני???? היא אמא שלי והיום אמרתי לה שאני גולש בתפוז בפורום רוחני אז היא אמררה לי שכבר איזה שלוש שנים היא לא כתבה שם ושהיא הייתה אצלך באיזה סדנא......

Tal_Ya_Tal

New member
נכון../images/Emo24.gifאוהב../images/Emo45.gifאני מכירה את אמא

שלך מסתבר
מסור לה ד"ש
חמה L&L TALYA

s a g s a g

New member
וואי...עכשיו הכל מסתדר לי...

מתי שעשיתי את הכדור הראשון...אני הזרמתי אנרגיה מהגוף שלי והייתי עייף איזה חודש אחרי זה...זה בגלל זה, נכון?

s a g s a g

New member
למרות שאוהב אמר לך כבר אני מוסיף...

תראה..הבאתי לך קישור שאם תקרא ותגיע לתרגיל מ'ס 2 אתה תמצא מה שחיפשתי..אבל אל תנסה רק את זה, תנסה את רוב התרגילים האחרים... בהצלחה...

למעלה