כדורי בשר קריספיים במעטה שומשום ופירורים
יום חמישי 12 מרץ 2009 כדורי בשר קריספיים בציפוי שומשום ופירורי לחם תענוג של כדורים מתפצפצים בפה והתוכן עסיסי כל כך. מקור:פירגה מצרכים בקערה: 1/2 קילו בשר טחון פרוסה עבה של חלה/לחם לבן מושרה וסחוט ביצה 2 כפות פירורי לחם כפית מלאה בטחינה מתובלת 2 שיני שום כתושות מעט מלח ופלפל שחור ללוש ולהכין כדורים בינוניים לגלגל בעדינות את הכדורים בצלחת עם פירורי לחם ומעט שומשום לטגן ולגלגל עד שהכדורים יצופו במירקם קריספי והצבע כהה. לחכות 10 דקות ולהגיש עם סלט וצ'יפס. "טיפ" אפשר לשים במקרר לשעה ולטגן כמו פלאפל בשמן עמוק ח ם ולהוציא על נייר סופג. תהנו
יום חמישי 12 מרץ 2009 כדורי בשר קריספיים בציפוי שומשום ופירורי לחם תענוג של כדורים מתפצפצים בפה והתוכן עסיסי כל כך. מקור:פירגה מצרכים בקערה: 1/2 קילו בשר טחון פרוסה עבה של חלה/לחם לבן מושרה וסחוט ביצה 2 כפות פירורי לחם כפית מלאה בטחינה מתובלת 2 שיני שום כתושות מעט מלח ופלפל שחור ללוש ולהכין כדורים בינוניים לגלגל בעדינות את הכדורים בצלחת עם פירורי לחם ומעט שומשום לטגן ולגלגל עד שהכדורים יצופו במירקם קריספי והצבע כהה. לחכות 10 דקות ולהגיש עם סלט וצ'יפס. "טיפ" אפשר לשים במקרר לשעה ולטגן כמו פלאפל בשמן עמוק ח ם ולהוציא על נייר סופג. תהנו