כדורי בשר קריספיים במעטה שומשום ופירורים

pirge

New member
כדורי בשר קריספיים במעטה שומשום ופירורים

יום חמישי 12 מרץ 2009 כדורי בשר קריספיים בציפוי שומשום ופירורי לחם תענוג של כדורים מתפצפצים בפה והתוכן עסיסי כל כך. מקור:פירגה מצרכים בקערה: 1/2 קילו בשר טחון פרוסה עבה של חלה/לחם לבן מושרה וסחוט ביצה 2 כפות פירורי לחם כפית מלאה בטחינה מתובלת 2 שיני שום כתושות מעט מלח ופלפל שחור ללוש ולהכין כדורים בינוניים לגלגל בעדינות את הכדורים בצלחת עם פירורי לחם ומעט שומשום לטגן ולגלגל עד שהכדורים יצופו במירקם קריספי והצבע כהה. לחכות 10 דקות ולהגיש עם סלט וצ'יפס. "טיפ" אפשר לשים במקרר לשעה ולטגן כמו פלאפל בשמן עמוק ח ם ולהוציא על נייר סופג. תהנו
 

bigjack

New member
נראה פשוט מעולה ../images/Emo45.gif ../images/Emo3.gif

ממש מזכיר פלאפל .....ובטוח שהרבה יותר טעים להכין מנה עם הכדורים האלו במקום כדורי פלאפל.. אמרתי לך פעם שאת אלופה
 

CooknBake

New member
זה נקרא מעולה!! ../images/Emo45.gif

אהבתי את רעיון הטחינה בתערובת הבשר! ינוסה! תודה
 
למעלה