אנרגיה, כדורים ושאר אפרסמונים
הנה, ככה סתם, כמה תיאוריות של בוקר עם קורי שינה על כדורי האנרגיה. חום. כן כן, חום. מצטער לבעס, אבל לדעתי זה בדיוק זה. הגוף שלנו מפמפם דם במהירות מטורפת ומייצר חום שאנחנו צריכים בכדי לשמור על טמפרטורת הגוף הנורמאלית: מעל 35 מעלות. הרבה יותר חם מיום ממוצע. אנחנו פולטים את החום הזה (אפשר לראות הימים קרים במיוחד) וע"י קירוב שתי הידיים אנחנו מחממים את האויר ביניהן וגורמים לזרימת אויר מהירה יותר בין שתי הידיים, זרימה אותה אפשר להרגיש (הידיים פולטות הרבה יותר חום יחסית למקומות אחרים בהם אין כ"כ הרבה כלי דם בנוסף לעובדה שהן מצויידות בהרבה יותר אמצעי חישה מרב המקומות בגוף). אלקטרומגנטי. שוב, כל הדם הזורם הזה מייצר איזשהו שדה אלקטרומגנטי סביב לגוף. חלק מסבירים הילה כך. באיזור הידיים, כפי שצויין, ישנם זרימת דם רבה יותר, כלומר שדה חזק יותר והרבה יותר אמצעי חישה. צ'י. המאמינים בצ'י יגידו שקירוב שתי הידיים מקרב את הגוף לסגירת מעגל שמאפשר זרימת צ'י מלאה. התחושה היא הצ'י שאומר - תצמידו ידיים, תנו לי לזרום. או, שאמת יכול להיות שמדובר בכדור אנרגיה. מה שעובד עבורך. לדעתי, כל נושא של הצלחת פעולות מאגיות באמצעות ויזואלזציית כדורי אנרגיה הוא בזכות הויזואלזציה. בשורה התחתונה, כדי להצמד למה שעובד, אבל כל נושא ה"אני משלח כדורי אנרגיה" נהיה קצת מאוס. אם אנחנו נוהגים בגוף באמצעות המח זה אומר שהגוף הוא בסה"כ כלי התחבורה. הוא לא מייצר כלום שאנחנו לא אומרים לו לייצר, אם במודע ואם בלא מודע (מלבד רפלקסים בסיסיים של הגוף), ואני לא חושב שיצירת כדורי אנרגיה נכנס לקטגורית רפלקסים או לחלק הלא מודע כאן, שמורכב מדברים כגון עיכול, הפעלת שרירים/גידים אוטומטיים (כמו פמפום הלב) או מערכת חיסונית... אם הגעת למצב שהויזואלזצייה של כדורי האנרגיה אצלך היא מה שרץ הכי טוב - תשתמש בזה. תן להם מטרה. תן להם משימה. תן להם לעבוד עבורך. בהצלחה. אין אפרסמונים.