כדורגל

איילת כ

New member
כדורגל

תגידו, אתם אוהדים קבוצת כדורגל כלשהי? תענו, ואז אני אשאל את השאלה הבאה שקשורה איכשהו לשאלה הראשונה.

ashkeloni

New member
כן אני אוהד קבוצת כדורגל!!!!

מכבי נתניה לשלטון!!!!!!!! ושימותו אוהדי מכבי חיפה, קרענו אותכם!!!!!!!!!!! נ נ נ נ נ נ נ נתניה!!!!! נ נ נ נ נ נ נ נתניה!!!!! נ נ נ נ נ נ נ נתניה!!!!! נ נ נ נ נ נ נ נתניה!!!!! (מתוך שיר האליפות 1971)

ashkeloni

New member
הפועל ת"א

אנחנו מחכים לכם!!!!! נשבור אותכם כמו ששברנו את חיפה

yair m

New member
אבל שים לב אשקלוני...

איזה מקום מכבי נתניה ואיזה מקום מכבי חיפה מיכול לקחת אליפות ומי לא!!! לפחות אנחנו לא מפסידים להפועל כפ"ס!!! וגם אנחנו ניצחנו את הפועל ת"א פעמיים!!! ואפילו בית"ר עומדת לגמור אותכם ולהוריד אותם למקום שבע!!! אנחנו הודחנו את נתניה מהגביע ומכבי חיפה כבר בחצי גמר!!!! תבין אז היה לה כמה ניצחנו על הגדולים אבל תזכיר לי מתי פעם אחרונה נתניה זכתה במשהו?!

ashkeloni

New member
לא איכפת לי!!!!!!

אבל מי ניצח אותכם??? אנחנו!!!!!! אתה רק צריך להתביש שקבוצה שהיא גרועה לדעתך ניצחה את הקבוצה שלך!!!

beckham17

New member
צהוב עולה זה מ-כ-ב-י!!!!!!

ובאנגליה, GO MAN UTD ומי שלא הבין: יאללה מנצ'סטר יונייטד! השדים האדומים לאליפות!!!

אושרה1

New member
אני אוהדת בערך לא ממש את

בס"ד מכבי תל אביב וכמובן שאת הפועל עפולה שהיא מקום שני בליגת ב צפוןןןןןןןן אני מאמינה שבסוף יצא ממנה משהוווו אושרה

beckham17

New member
וזה עזר לכם?

אני לא רואה אתכם במאבק על האליפות......... מכבי מקום שני, נקודה מהמקום הראשון!!!

שרוך

New member
../images/Emo42.gif צהוב עולה זה מכבי ../images/Emo42.gif

בס"ד הי לכולם כן אני אוהד צהוב בנשמה מכבי אלופה בדם ואש את הפועל נגרש !!(המצאה שלי ) להומור של 1 בלילה שרוך נ.ב נקמת הלילה אני לא יעשה שיא חדש !!!

yair m

New member
מכבי חיפה מלחמה!!!../images/Emo86.gif

הקופים הירוקים כבר שנתיים אלופים תכלו ת-
יה בני ** יש לנו ליגת אלופות! לפחות אנחנו היינו הראשונים בליגת האלופות!!!! ועוד תראו שניקח דאבל!!!

yair m

New member
וואלה חידון כדורגל לבנים כל יום!!!?

מה אתם אומרים?!

למעלה