כדורגל

mayakol

New member
אז אולי מישהו יסביר בהזדמנות זו

מה המשיכה הגדולה של בנים (לחזור בי ולהוסיף גם בנות?) לכדורגל??? אני לא אחזור על כל משפטי ה" זו בסה"כ חבורת גברברים מיוזעים שרודפים אחרי כדור" וכו', אבל אני פשוט לא מצליחה להבין את זה!!! מה מה מה העניין פה???

אליגטור

New member
לא יודע אם אני האדם הנכון לענות

כי אני משוחד- מעדיף כדורסל, אבל בכל זאת ננסה. זה ספורט וכמו כל ספורט טוב יש כאן תחרות. יש כאלה שיצאו מגדרם ויגדירו כדורגל כאמנות ואת זידאן למשל כפיקאסו, אני מניח שזה לא כל כך מובן אבל יש בזה משהו קטן. אמנם ברוב המשחקים יש הרבה דקות מתות (במיוחד בארץ), אבל המשחק עצמו מותח ובייחוד אם אתה אוהד קבוצה מסוימת שזה משהו אחר לגמרי. אין הרבה דרכים להסביר בדיוק היכן נעוצה האטרקטיביות שבמשחק, אך זו עובדה שמושכת מספר אדיר של צופים בכל רחבי העולם. זה גם משחק מאוד פשוט, עם צורך לשלב מספר אלמנטים מתחרויות ספורט אחרות כגון ריצה, וחוזק כללי. אם כבר אז אפשר לשאול את השאלה על הפוטבול האמריקאי או הרוגבי שהם משחקים אלימים ביותר (גם הוקי) אך לפעמים לוקח שנה עד שמחשק נגמר ויש המון שחקנים.

mayakol

New member
ההסבר המלומד, אליגטור

בהחלט ענה לי על כמה תהיות. האחרות, כך מסתבר, ישארו לי לעולם... (או שאולי אנסה את מזלי ואשאל אותך גם אותן?
)

מוצארט

New member
גברברים מיוזעים?

חחחחחחחחחח הרי זה בסה"כ 22 טמבלים שרודפים אחרי כדור, ועד שהם מקבלים אותו, ישר הם מעיפים אותו לכל מיני כיוונים... אנל ניחא.. אני אוהד את הפועל ב"ש.

mayakol

New member
מחזיק בהגדרה משל עצמך אבל עדיין

אוהד קבוצה! זה מה שמוכיח ששום דבר לא יצליח לנצח את האהבה הגברית לכדורגל...

yair m

New member
איילת את חיה באמת מה השאלה הבאה שלך

את מי בכדורסל?

yair m

New member
ואל תחשבי מכבי ת"א כי הם כבר לא..

שווים לליגה שלנו הם כבר מנצחים את כולם הם לקחו כמעט את כל האליפויות ואת כל הגביעים. ואני רוצה לומר שאני בכלל אוהד את מ.כ.חיפה-מועדון כדורסל חיפה וב-nba אני אוהד את הלייקרס.

איילת כ

New member
../images/Emo41.gifהשאלה הבאה

אני מקווה שאני אצליח לנסח את השאלה טוב רוב חברי הפורום דתיים ולמרות זאת אהודים קבוצות שמשחקים בשבת ומחללות שבת בפרהסיא!!! אין פה כפילות? מצד 1 לשמור שבת ואחרי שהשבת יוצאת לברר מי ניצח?

מוצארט

New member
עלית עלינו... אין מה לאמור...

אז דבר ראשון: הקבוצה שלי (הפועל ב"ש, למי ששכח), שיחקו במוצ"ש עד מתי שהחליפו את השעון. ולמה הם עשו זאת? כדי שהדתיים יוכלו להגיע למשחקים. ודבר שני? את צודקת בהחלט. יש כאן הנאה מחילול שבת.

beckham17

New member
מה שאמרת על הפועל ב"ש נכון לכולם!

כל הקבוצות בליגת העל שיחקו החל משעה 18:00 בערך, שעה שברור שיצאה שבת (לא לשכוח שמדובר בשעון החורף). אבל עכשיו זה כבר יוצא באמצע השבת... לדעתי לא מדובר בשום סתירה. אני לא אוהד את הקבוצה בגלל שהיא משחקת בשבת. כלומר, זה מפריע לי והכל, אבל אני אוכל רק לנסות להביא לשינוי, שמתחילים לראות אותו. זה לא שאם אני רוצה שהקבוצה תנצח, ואלך למשחקים שלה בימי חול, אני אגרום ליותר חילול שבת. להפך, ככל שיהיו יותר אוהדים דתיים, כך ההנהלה של הקבוצה תבין שכדאי לה, כלכלית, להעביר משחקים לימי חול. אני באמת לא מוצא את הסתירה.

yair m

New member
בגלל זה אסור למלא טוטו.

אבל איילת יש משהו תשמעי. בשעון החורף כל המשחקים היו במוצאי שבת אז היה מותר לעשות הכל כי הרב היה במוצאי ששבת והיה אפשר לראות ואפילו ללכת. ועכשיו ששינו את השעון לקיץ אז זה בעייתי אבל מה שכן זה שיש רק אולי איזה 8 מחזורים ולא איזה 28 כמו בשעון חורף. וככה בודקים מי ניצח

למעלה