כדורגל עולמי

GentlePunter

New member
רק היום הזכרנו את הבירטוז שלו בטדי

יש לבחור כנראה עוד מה ללמוד.

אבל אדם... take a bow son!!!!

DRORIKO8

New member
איזה אידיוט!

מה היה לך לחפש כל כך רחוק מהשער? מה הלכת לבדוק מה קרה להזאר? גם במחצית הראשונה נגד ישראל הראו שהוא רוב הזמן מחוץ לרחבה מרוב שמשעמם לו. אני לא מבין איך רס"ר כמו מוריניו נותן יד לשכונתיות הזאת.

somone1411

New member
מוריניו מאבד את זה

לא מצליח להבין את ההתעקשות להמשיך ולהרכיב את וויליאן ואוסקר, שני גלמים במקרה הטוב שבאף מצב נורמלי לא נכנסים לסגל של קבוצה שנאבקת על אליפות באחת הליגות הגדולות. פעם אחר פעם צ'לסי מביכה ברמת הכדורגל, הרבה 'בזכות' שני אלה שפשוט לא מביאים טיפת איכות למשחק של צ'לסי.
&nbsp
צ'לסי נמצאת איפה שנמצאת בזכות קוסטה, פברגאס והזארד, והגנה חזקה. כנראה שזה מספיק לפרמייר ליג החלשה. כבר ראינו באירופה שזה לא.
&nbsp
גם העדפה ההזויה בעמדת המגן השמאלי, נגר התקפי במקום המגן התוקף הכי טוב בעולם. פשוט הזוי. תוסיפו לזה את מאטיץ' שתקוע כמו דחליל בעיגול האמצע, ותבינו למה הקבוצה הזו משעממת למווות.
&nbsp
אוי מוריניו.

GentlePunter

New member
הכניס את קוסטה הפצוע במחצית השנייה, ואיבד אותו תוך רבע שעה

עושה סימנים של קטשופ בבקבוק לחיץ.

DRORIKO8

New member
אוסקר שחקן חשוב מאד,על מה אתה מדבר

אוסקר זה עוד עושה משחק. ועובדה שכשמוריניו הוציאו אותו צ'לסי היתה הרבה יותר מבולגנת ולא הגיעה כמעט למצבים

רז 1978

New member
אפשר להגיד שנסגרה הרביעיה שתלך לליגת האלופות

ולליברפול אין מקום שם לעונה הזאת
קבוצה שמפסידה תוך שבוע פעמיים ברציפות בבית למנצ'סטר יונייטד והיום בחוץ לארסנל (או ליתר דיוק מובסת שם) אין מקום השנה הזאת להיות בין 4 הראשונות

ליברפול תסתפק בליגה האירופאית השאלה היא כמובן עד כמה היא תתייחס ברצינות למפעל הזה

zה ani

New member
הרביעיות סגורות בגרמניה באנגליה ובאיטליה (רק 3 לאלופות)

וגם האלופה סגורה באותן ליגות. לא זוכר מעולם שהאלופה והטופ 4 היה סגור כבר בתחילת אפריל ב 3 ליגות גדולות במקביל

רק בספרד יש עדיין קרב מטורף על האליפות בין ברצלונה לריאל וקרב עוד יותר מטורף על מקומות 3-4 בין ולנסיה, אתלטי וסביליה

רז 1978

New member
רק שאם אני לא טועה

במידה ונאפולי למשל זוכה בליגה האירופאית המקום השלישי לא הולך לפליאוף ליגת האלופות
או אם סביליה למשל תזכה בליגה האירופאית הרביעית בליגה הספרדית תשחק בליגה האירופאית בשנה הבאה ולא בליגה הספרדית

כי אופ"א קבעה שהזוכה בליגה האירופאית הולכת לליגת האלופות בעונה שלאחר מכן ואם אני לא טועה השינוי מתחיל בעונה הנוכחית

zה ani

New member
עוד לא הבנתי אם המקום לזוכה באירופית

במקרה והזוכה תהיה איטלקית או ספרדית יהיה מקום בונוס, או על חשבון מי שתסיים השלישי (באיטליה) או המקום הרביעי בספרד

אם הזוכה באירופית תהיה וולפסבורג - היא בכל מקרה תסיים מקום 2 בגרמניה , ולכן המקרה רלוונטי רק לאיטליה (נאפולי ופיורנטינה) וסביליה . לאנגליות אין כבר נציגות

אם למישהו יש תשובה לקושייה האם זה בונוס או על חשבון, מוזמן להאיר את עיננו

רז 1978

New member
אל תתפוס אותי במילה כי אני לא בטוח

אבל נדמה לי שזה על חשבון מקום של קבוצה אחרת

כלומר אם סביליה תסיים חמישית בליגה הספרדית ותזכה בליגה האירופאית אני מניח שזה על חשבון הקבוצה שתסיים רביעית

הנה כתבה מלפני שנתיים

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?docID=143166

אמנם אין תשובה מלאה לשאלה שלך אבל תחושה שלי זה שזה על חשבון קבוצה אחרת שמסיימת במקום שמזכה בכרטיס למוקדמות ליגת האלופות

zה ani

New member
"עדיין לא ידוע איזו ליגה תשלם בכרטיס האוטומטי שיילקח לטובת

הזוכה" .... זה ציטוט מהכתוב בלינק.... כך שהלינק לא פותר לנו את החידה

תמיד ישנן 8 עולות מהמוקדמות ליגת האלופות - 4 במסלול אלופות ( כגון אלופות מישראל,הונגריה וכדומה) ו 4 במסלול לא אלופות (קבוצות במוקדמות אלופות שלא זכו באליפות ארצן) , ולכן החידה לא נפתרה עדיין. אולי יורידו ל 7 עולות מהמוקדמות ואולי זה יבוא על חשבון הליגה של הקבוצה הזוכה באירופית ( מקום 4 בספרד או 3 באיטליה אם הזוכה תבוא משם)

רז 1978

New member
10 קבוצות עולות מהמוקדמות

5 ממסלול האלופות
5 ממסלול הלא אלופות

zה ani

New member
סליחה,בעצם גם הזוכה באירופית עולה אוטומטי רק למוקדמות אלופות

ולא עולה אוטומטי לאלופות, כך שבכל מקרה 10 יעלו מהמוקדמות, ולכן זה הכי הגיוני שהמקום של הזוכה באירופית זה יהיה על חשבון הליגה הזוכה ( כמו ב 2012 שצ'לסי ממקום 6 באנגליה עלתה על פני טוטנהאם ממקום 4 רק בשל הזכיה באלופות) , אבל בלי אישור רשמי זה רק ניחוש מוצלח יותר או פחות

רז 1978

New member
ולפי דעתי זה יבוא על חשבון הליגה של הזוכה בליגה האירופאית

כי אם סביליה תזכה בליגה האירופאית ותסיים רק חמישית זה יהיה מוגזם אם ספרד תשלח 5 קבוצות לליגת האלופות בעונה הבאה

Faria

New member
העתק של הודעה ששלחתי בשרשור הליגה האיטלקית

בעבר היה עניין של מקסימום 4 קבוצות בצ'מפיונס (ז"א, אם הזוכה מגיעה מאחת מ3 המדינות ששולחות 4 נציגות, היא תבוא על חשבון אחת מה4).
מהעונה הבאה, בעקבות התוספת של זוכת גביע הטוטו האירופי - החוק שונה והמקסימום יהיה 5(!!) קבוצות למדינה. זאת אומרת, רק במידה ו2 קבוצות מאותה מדינה (מתוך 3 המדינות ששולחות 4 נציגות לאלופות) זכו גם בצ'פמיונס וגם בגביע הטוטו, ושתיהן לא סיימו באחד מ4 המקומות הראשונים, רק אז הזוכה בגביע הטוטו תזכה בכרטיס על חשבון המקום הרביעי באותה ליגה. בכל מקרה אחר - אין השפעה או קשר בין הקבוצות שעולות דרך הליגה, ל2 שיעלו בעקבות זכיה בצ'מפיונס/טוטו.

אף כחול

New member
אולי יעשו יוצא מהכלל כמו במקרה ליברפול 2005

שזכתה ב-CL אבל סיימה רק 5 ב-PL והיתה צריכה לעבור מוקדמות להגיע שוב לבתים(שם הוגרלו עם צ'לסי בגלל שלא היתה אמורה לעלות)

למעלה