כדורגל עולמי

GentlePunter

New member
פרמייר ליג - מחזור 31

בקצרה עקב החג הממשמש ובא: ארסנל וליברפול יפתחו בעוד משחק עם סיכוי גבוה לשערים בדקות הסיום, המנצ'סטריות ינסו בתורן לשפר עמדות לקראת הדרבי במחזור הבא, הטיין-ווייר דרבי ביום ראשון תמיד מספק עניין והעולות ימשיכו בנסיון שלהן להימנע מירידה תוך עונה.

לכולם!!

שבת
14:45 Arsenal [] v [] Liverpool
17:00 Everton [] v [] Southampton
17:00 Leicester [] v [] West Ham
17:00 Man Utd [] v [] Aston Villa
17:00 Swansea [] v [] Hull
17:00 West Brom [] v [] QPR
19:30 Chelsea [] v [] Stoke

ראשון
15:30 Burnley [] v [] Spurs
18:00 Sunderland [] v [] Newcastle

שני
22:00 Crystal Palace [] v [] Man City

שלישי (משחק מוקדם מהמחזור ה-33 בו תשתתף וילה בחצי גמר הגביע)
21:45 Aston Villa [] v [] QPR

DRORIKO8

New member
גול שלישי לפנתיאון!

אתה רואה בגול הזה את כל מה שיפה בארסנל: 1.משחק לחץ. 2.נגיעה אחת בכדור. 3.אלכסיס סאנצ'ס שמזכיר לנו איזה שחקן הוא

zה ani

New member
# 1 : ליברפול לא ספגה שער חוץ 596 דקות

ואז ספגה שלישייה תוך תשע דקות

# 2 : הפעם האחרונה שליברפול ירדה למחצית בפיגור של שלושה שערים או יותר במשחק ליגה היתה ב 1994

אף כחול

New member
היה ברור שנס איסטנבול לא יחזור

מדובר בקבוצה בינונית לחלוטין במקרה הטוב וביכולת הזו לא בטוח שיעברו את בלקבורן

GentlePunter

New member
נצחון יפהפה

כל שער מלמיליאן. מאד נעים להיזכר מדוע אני אוהב את הקבוצה הזאת.

זו בסך הכל ליברפול שעשתה העונה במכנסים מול קבוצות הצמרת, אבל בהחלט הרגשה טובה של עין תחת עין לאותה תבוסה איומה בעונה שעברה - עם מהלך משחק די דומה (אפילו הפנדל המצמק).

somone1411

New member
אם מרקוביץ' עושה גול מהמצב המדהים שלו

המשחק אחר לגמרי.
מזה אם? היה חייב! לבד מול השער, לא מסתכל על השוער בכלל, גם מסירה בלי טיפת רגש, פשוט קטסטרופה השחקן הזה וקשה לי להבין מדוע הוא ממשיך לשחק.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

zה ani

New member
לא רע ה"ספרדי"(באסקי) הזה שיונייטד קנתה מבילבאו

צמד היום והררה בכלל לא אמור להיבחן בכמות הכיבושים שלו מכיוון שהתפקיד שלו זה קשר 50/50 , גולים זה בבחינת בונוס

בבילבאו כבש 11 (7 בליגה) שערים ב 128 משחקים , ביונייטד כבר עם 7 (5 בליגה) שערים ב 24 הופעות , ואחרי זה עוד אומרים שבלה ליגה יש הגנות שכונה...

כתבתי כבר בקיץ שנרכש - הררה זה רכש אדיר ליונייטד

DRORIKO8

New member
לא הכרתי אותו בולנסיה

אבל כבר בנגיעה הראשונה שלו בשדים כתבתי פה שמדובר בשחקן שחקן(וכמו אמא פולניה גם דאגתי לו בפרשה ההיא מתחילת השנה). השחקן הכי טוב לטעמי ביונייטד(ואחד הטובים בממלכה)

zה ani

New member
הררה שיחק רק בסרגוסה ובבילבאו, וההודעה שלי כוונה ל somone

שביום שהררה נרכש על ידי יונייטד , כתב " אני ממש לא מחזיק מהספרדי הזה" .... שהוא כתב הספרדי הזה ולא את שמו היה לי ברור שאין לו רבע מושג (כמו רוב הכותבים כאן) מי זה אנדר הררה

DRORIKO8

New member
בקיצור לא הכרתי אותו בליגה הספרדית

וכן אני זוכר את ההודעה ההיא שלו

zה ani

New member
מה הוא אמור לעשות?

לסחוף את יונייטד לזכיה בליגת האלופות? לסחוב אותם על הגב ? לכבוש 20 שערים בעונה ? מסביר לך כבר מזמן התפקיד של הררה זה ממש לא לכבוש שערים, זה רק בונוס. לא ברור לי מה הציפיות שלך מהבחור....

הררה שחקן 50/50 מצויין, שווה כל יורו שהושקע בו. תודה בכך שלא הכרת אותו בקיץ, וזהו.

somone1411

New member
הוא נותן גולים יפים

אבל עדיין לא מראה דומיננטיות של שחקן עם הרבה ציפיות שנקנה בהמון כסף.
אבל הוא עוד צעיר, מן הסתם, ויכול להפוך לכזה.
&nbsp
כרגע, לכתור לו כתרים זה עוד מוקדם. אני ממש לא משתגע ממנו כמוך, בין אם הכרתי אותו או לא.

zה ani

New member
אני לא מכתיר להררה שום כתרים

לא טענתי לרגע שהוא כדורגלן מהטובים בעולם, והררה לא אמור להיות ה"כוכב" של יונייטד. הררה פועל על המגרש ביונייטד כמו שבוסקטס פועל בברצלונה או מאטיץ' פועל בצ'לסי ושלושתם לא מקבלים רבע קרדיט ממה שצריך בפועל

הררה שחקן מצויין והוא טופ 20 בשקט בתפקיד שלו בעולם, ואתה מנסה בכוח להקטין אותו, רק בכדי להצדיק את ה "ספרדי" הזה בזמן שנרכש, שברור לכולם כאן שלא היה לך רבע מושג מי זה , למה אתה לא מסוגל להודות בזה, ונגמור את הסיפור?

DRORIKO8

New member
עשה הרבה

ואם ואן חאל הטמבל הזה לא היה מספסל אותו כל כך הרבה משחקים היה עושה יותר

DRORIKO8

New member
וכמו מאבק האליפות

גם המאבק על הצ'מפיונס נגמר העונה מוקדם מהרגיל(עכשיו מה שנותר זה אם לעלות לשם אוטומטית או טיפה להתקשות מול איזה יווניה בדרך ואז להעפיל)

המאבק האמיתי שנותר הוא מאבק הירידה

כשהזאר ניגש לבעוט את החצי פנדל הזה

הופיע גרף ביצועים של הבעיטות האחרונות שלו, רואים שהוא בועט הכל שטוח- כלומר מחכה לראות לאן השוער קופץ ובועט לצד שני. שוער סטוק אמור לדעת זאת ולא לקחת פינה.

למעלה