כדברא 3- שבוע 9

כדברא 3- שבוע 9

שבוע מלא לפני אחרון!

ויהיה ממש כיף לצפות בו!

ומפסיד כל מי שנוסע לכל מקום אחר, בעיקר לפרמיירות!

פרק 139- הגלאים

אז מה יקרה בקליפ של אקס בריבוע?
&nbsp
האם לוק רוצה למחוק לדקל את הזיכרון?
&nbsp
מה אירה יעשה עם הרגשות שלו?
&nbsp
ואיך רומי תצליח לעבוד על ליבי בנוגע לאידריס?

לא יודע אוגי, לא יודע אבי, עשרים מיליון... רגע, לא? אז לא...

אה... זה... זה אח של דודו ובתיה! אה, אבא שלך ושל לוק. אדם מאוד מרושע. כן, ליבי, ברור שהאיגניסים צריכים לעבוד על האופנה שלהם ועל הלבוש. אבא של ליבי... בטח ליבי עשתה לו מרד נעורים עם כל האופנה.
&nbsp
לילה, די להיות מושלמת וצודקת. דקל, תשלים פרקים. אוי, הגלאים האלה.
&nbsp
זאת חייבת להיות ההפרעה הכי מעליבה שעשו לאידריס... המליפיקים כאלה כושלים, הם עלולים למות בטעות מסינרו.
&nbsp
המליפיקים האלה! גם תוכנות הם הורסים! עותק לאירה זאת בעיה...
&nbsp
הר. מליפיקית שוב חזרה אל השטח הטבעי שלה. מחסני הקיבוצים. מה היא מחפשת לה שם? ומה יקרה אם היא תיתקל בדליוס שליוס, האישה הענקית ששולטת בטריטוריה זאת? לא, הר. מליפיקית ברחה. רוצי לך, ר. רוצי להקים משפחה בקן.
&nbsp
פוגשים את ההורים. יפה. אירה, אתה ג'נטלמן מושלם. עוד זוג ידיים? אולי זוג ידיים על הלארגו? תתביישי לך, נינה, שאת מנסה לדכא את רוחו. אימא צריכה תמיד לנסות לשכנע את הבן שלה שהוא יכול, כי אולי הוא כן יצליח? הנה, גם אני חשבתי שאין סיכוי וגיליתי שיש סיכוי, אז עד שאנחנו בדרך לניצחון את מחליטה לדכא? לכי לבורמזי שלך, ותעזבי אותנו בשקט!
&nbsp
מפיקה כל כך יפה. פשוט כל כך יפה. מה הבעיה בלבוש הזה?! מה?! בואו, סרטי אימה זה מאוד הולך עכשיו. תשאלו את החבר'ה מכדיתא. עמית, את מושלמת. ואת חכמה.
&nbsp
הר. מליפיקית שוב מתבייתת על טרפה. לוק לא ראה מפות כאלה מאז החולמים. איכשהו חשבתי שלילה תפגוש את רומי בחוץ... מזימה טובה.
&nbsp
הר. מליפיקית צופה בטרף שלה ומתכוננת לתוקפו.
&nbsp
אביגיל, את יכולה לא להסיח את דעתה של נהר? אין, אנשים בינוניים. גם ספייס בר. עמית, תדרסי אותם. זה נהר בחרה באופן מצוין. יש מספיק אנשים שלא יעבירו ערוץ! גם באירוויזיון זה מתחיל בשחור לבן!
&nbsp
הר. מליפיקית פולשת אל שטח עוין. שימו לב להכנות שהיא עושה לקראת ההתנפלות על הטרף. הר. מליפיקית יכולה להוליד עד מאה מליפיקים ביום.
&nbsp
כן, ראיתי את הסצנה הזאת בתסריטים של נופר. או של מור...? אני מניח של נופר. עמית, למה את לא יכולה לרתום את כוחותייך לנהר? הסרבל הצהוב... בא לי להקיא. ועל נהר לא עובדים.
&nbsp
כן, בזהירות. זה חשוב עם המליפיקים. לערבב. מה היא, ליבי? מה זה? על מי אתה... על נינה?!
&nbsp
טוב, מצד שני, נינה עומדת בדרכנו לקראת לורומי ואירלילה. אז זה מובן. הקול של יעל בסצנה קורע, נזכרתי ב"ניר מאוהבת, ניר מאוהבת". אבל אותה אי אפשר להרוג. ניסינו... אני תמיד הולך להגרלות שאני זוכה בהן. צודק, אירה. צודק.
&nbsp
את צודקת, נהר. את צודקת. זה גועל נפש ונראה מצויר ודפוק. אביגיל נראית כמו גלגל חמישי. מה שלא יודעים זה שעדי גאון מסתובב ואומר "זאת ספייס בר?!". קליפי. זה שם במה חדש. ליבמאית, מה שנקרא? עמית, את יכולה להיות פחות מושכת? תודה.
&nbsp
זה כישלון מליפיקי כרגיל. רק אל תתבלבלי ותביאי לה את המורעל. כן כן, ידיים טובות ומכוסות סינרו. אתם יודעים ששתיהן היו במתים לרגע? גם ליעל היה קטע בעונה הראשונה... היא שיחקה מטופלת. הר. מליפיקית שוב מכינה את הקרקע לתפוס את טרפה. מלכודת מתוחכמת ביותר, היא עושה. הנינוס יסמינוס ידועה בתור גזע שקשה ללכוד, שכן הוא יכול להעמיד פני מת ולהטעות את יריביו. היא לא אלרגית, יש לה אנמיה. כמו כל הכדברות.
&nbsp
והכי לא כיף שלוק איתנו. לוק, אתה יודע איפה לא תצטרך לעמוד בדילמות האלה? ביקום המקביל. דקל, היית צריך לירות בו חץ כבר אז.
&nbsp
האם הר. מליפיקית תצליח ללכוד את טרפה? איזו מוזיקה דרמטית...
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
הקליפ מצטלם שוב.
&nbsp
הקליפ ממשיך להצטלם בפני עדי גאון. נהר לא מתרשמת.
&nbsp
וקירקי מחפשת את הסיגנא.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק בקצב טוב
אני אוהב את הפרקים האלו שבהם הכל דופק ולא מתמרח , תשמעו לילה אומנם תהייה עם אירה בסוף , אבל זה קצת יראה על מיכל דברים לא טובים , אנחנו 11 פרקים מהסוף והיא עדיין נמרחת על לוק .. מיכל מקפיצה את הזוגיות של אירלילה נורא מהר ואת זה אני לא אוהב

שיר m

Well-known member
טוב...

סרט אימה הדבר הזה.
&nbsp
אוג ואביגיל בואו תהיו יותר שקופים.

פרק 140- האיגניסית

אז האם רומי תצליח לסמן את אירה?
&nbsp
מה יקרה בצילומי הקליפ עם עדי גאון?
&nbsp
לוק ימחק לדקל את הזיכרון?
&nbsp
ומתי אידריס יבוא לכנען?
&nbsp
בנימה זאת, מזל טוב ליעל אלקנה שהתארסה לבחיר ליבה. רק מזכיר- טקס סיקרו זה יותר חשוב.

לא איגניסית, ר. מליפיקית! כמה פעמים אמרתי?!

היא מעמידה פנים, זה הכול. היא יכולה להוריד את מערכות הגוף שלה. גברת קופר קרן, זה לא בסדר. אני אמרתי שאם פרק נגמר בשאלה "האם X יצליח ל-Y" התשובה היא שלא! למה את עושה שכן?! אז מה אם את הכי טובה?!
&nbsp
אירה, יש לך חוש ריח מפותח. יובל לא עושה את הכישופים כמו שצריך. היי, גם לילה נכלאה ככה... אין, המטופלים האלה...
&nbsp
גם השיר לא משהו. וגם הבגדים לא. זה נראה איום ונורא. איזו ספייסי זאת. עמית, די להיות מושלמת. הבגדים נוראיים!!!!!!
&nbsp
אז שלוק יגווע. מה אכפת לי?! איך לילה עמדה לטפל בלוק... אתם לא מבינים שהגרלות זה בעיה, אלא אם שרון ממציא אותן?! היא ידעה, ברור שידעה, רק על זה צריך לגרש את שניהם מפה.
&nbsp
רומי, מה תעשי עם הכובע?
&nbsp
זה לא נגמר... מה הפסקה, זה עוד ממשיך?! לא, את הכול תכננה המושלמת הזאת שם. אל תיגע בה, היא של שרון. אולי הוא ישתתף בקליפ של דפי וספייסי? בכלל אור מקבלת עשרה פרקים שלמים לעצמה, פרט לגיבור אמיתי שנכנסת... כמה שמות ליבי שינתה לבלוג? זה התחיל במתלבשים על זה, עבר למכל הליבי ועכשיו ליווינג ווית' ליבי... אופננה, מר לא גאון... למה סלבס, את סלב בעצמך, ספייסי בר שלום! אמרת לצלם, זה הכי חשוב לצלם ככה! אור קורעת...
&nbsp
אפשר לפנות לליבי ולהסגיר לה את רומי. היא מזהה כובעים לא תואמים בכל מקום.
&nbsp
לוק, השער שם! היא שם! לא, לשער! אוף, אני לעולם לא אאכלס את הדירה הזאת... "אתה בטוח?" מנסה לוק לקלוט את מה שכולם קלטו מזמן. כן, אתה טיפש. אני יכול לצלם את הרגע הזה?
&nbsp
דייייייי!!!!!!! אני חייב לשמוע שירים של נופר כדי להרגיע את עצמי!!!!!!!! עמית... עמית, אני מזכיר לך, שרון. שרון! למה לא שרון?!
&nbsp
כן, מצלמות. כמו תמיד... לוק ממש קומי...
&nbsp
לאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!! דיייייייי!!!!!!!!!!!!! יש לנו? גאלת אותי? אני יכול לשמוע שירים מפוראבר כבר?! יופי, ליבי. את עומדת להרוס את זה. אני מניח שאם אוג היה מנסה להאכיל אותה בענבים היא הייתה נחנקת. זה אוג. נכון, נהר. נכון. עמית, תעשי פה סדר. תגידו, זה לא מזכיר לכם זוג אחר של מיכל?
&nbsp
כן, הסיגנא. כמה מפתיע. את הזהרת ואני אמרתי לאכלס דירה, והוא אידיוט. אירה מדען מחשב. מושלם.
&nbsp
אבל איך מצוין בלי נהר?! איך?! איך שוכחים אותה, איך?! זה... זה כמו בום בלב! משהו בקטע הזה מוכר לי. אהם יומני אהם! נכנס לי משהו בגרון... חבר'ה, מה קאט קאט עוד פעם?! וזה גם בדיוק כמו... שרון ועמית בנשיקה הראשונה! גם שם ליבי צעקה קאט ללא הועיל.
&nbsp
זה מרשים?! חכה תראה את אלינור, זה מרשים. אבל יש לה חבר. גדול. מפחיד. מטפס הרים. גם לעמית יש והיא לא מודעת לזה. מה שמוליק שוורץ, מה?! מי זה?! למה לא רואים אותו?! אני חושב שאעשה רשימת "הדמויות הבלתי נראות הכי אהובות". מקום ראשון: יונינה מצליח. מקום שני: סיקי. עמית, תדברי עם שרון!!!!!!!! שירים מפגרים. עמית הכי שווה. אבל גם תוותר למען ליבי. כמו תמיד.
&nbsp
לילה, זה עושה לך את זה? אז יאללה, כל אחד אומר במה הוא טוב. קירקי: ציור וריסוס. דקל: ג'ודו. לילה: הכול. לוק... אה... אה... אני אחזור אליכם.
&nbsp
איך לא מרגישים את הסיגנא, זה הזוי. בעיה...
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אירה ולילה, אירה ולילה, אירה ולילה.
&nbsp
ליבי ועמית, ליבי ועמית, ליבי ועמית.
&nbsp
יפתח ואביגיל, יפ... נו, אפילו אני לא אקפוץ על זה.

Roei152

Well-known member
מנהל
כן , גם אני חשבתי על תמר וגור
גם אז זה היה צילומים..
מיכל הבטיחה סיפור אהבה חלומי לעמית בפרק שבויים ע"י תום אבני שסיקר את צילומי העונה .. ומיכל מקיימת הבטחות ...
טוב אבל החברה של מירי מעריצה את לילוק , והיא לא תקבל אותם בסוף... אתה לא תקבל עמית ושרון אולי ...

שיר m

Well-known member
אוקיי

יופי לוק. יוסי עלה עליך ממזמן
&nbsp
ביי ביי סיגנא
&nbsp
נהר, את באמת מופתעת?
&nbsp
עמית שוברת הלבבות

סטילהוק

New member
האם פרק 39 של עונה 3 של כדברא כבר שודר?

כי בדר"כ אחרי שהוא משודר הוא אמור לעלות לרשת ומי שפספס אותו יכול לצפות בו אונליין. אך בינתיים הפרק הזה לא עלה וכבר עברו יותר מ 24 שעות מאז שהוא היה אמור להיות משודר.

Roei152

Well-known member
מנהל
שודר
אבל כאן לא מדברים על צפייה פיראטיית..
בבקשה לכבד את הבקש ה..

סטילהוק

New member
תסריטאים ממש גרועים יש לסדרה הזאת

איך אחרי כל מה שהם עברו בשתי העונות הקודמות הם לא למדו ולא הפיקו לקחים מהטעויות שלהם בעבר וחוזרים עליהם שוב? איך אף אחד לא נשאר לשמור על הסיגנא? ומילא זה, אבל לפחות תפעילו מצלמה נסתרת בחדר כדי שתוכלו לעקוב אחרי מה שקורה שם, ובעיקר אחרי הפריצה של רומי המליפיקית שכבר הוכיחה כמה היא בוגדנית ולא אמינה. יותר מזה, איך עוזבים את הלפטופ פתוח עם המפה המסומנת? שלא לדבר בכלל על לא לבדוק אם אין מצלמות שמישהו שתל מעליכם או מאחוריכם. כמו המכשיר הנייד שרומי שתלה בכד מאחורי עמדת המחשב.

ונינה באמת כזאת מטומטמת שנופלת כל כך הרבה פעמים בפח ואיכפת לה יותר מטיפול פנים מאשר הבטחת הבן שלה והצלת העולם? שלא לדבר על אירה שכל פעם מחדש מתברר כמה הוא גרוע כמגאן וכמה החלטות גרועות הוא עושה, כמו להגיד לאמא שלו ללכת על זה כשהוא יודע שאידריס מחפש אותו לקראת יום האוקאסוס, ושלא הוא ולא אמא שלו מוגנים ועדיף להם להישאר ביחד ליד לוק והכדבראות.

רומי הזאת מסתובבת בקיבוץ כאילו אף אחד לא רואה ושומע אותה, שלא לדבר על מכיר אותה (ממתי נינה לא מכירה את רומי? היא הרי אמורה להיות אחותו של לוק שעובד צמוד איתם ועם בנה. האם שכחו ליידע אותה לגביה?)

וכמה פעמים אפשר לפרוץ את אותה הדלת לחדר של לוק בלי שיחליפו לה מנעול?

נראה שרמת התסריטאים בארץ ממש גרועה ונופלת בהרבה מרמת התסריטאים בחו"ל, למרות שגם הפרק האחרון של משחקי הכס נראה כאילו הכתב ע"י צמד תסריטאים ישראלים שיכורים על קראק, מה שהרס והחריב את הסדרה אולי הכי טובה בעשור האחרון ואת הגיבורה הראשית שלה שכולנו אהבנו והערצנו 7 עונות.

שיר m

Well-known member
נכון

בהחלט לא הסדרה הכי חכמה בעולם. אבל אל תשכח שזאת רק סדרת ילדים...

למעלה