לא איגניסית, ר. מליפיקית! כמה פעמים אמרתי?!
היא מעמידה פנים, זה הכול. היא יכולה להוריד את מערכות הגוף שלה. גברת קופר קרן, זה לא בסדר. אני אמרתי שאם פרק נגמר בשאלה "האם X יצליח ל-Y" התשובה היא שלא! למה את עושה שכן?! אז מה אם את הכי טובה?!

אירה, יש לך חוש ריח מפותח. יובל לא עושה את הכישופים כמו שצריך. היי, גם לילה נכלאה ככה... אין, המטופלים האלה...

גם השיר לא משהו. וגם הבגדים לא. זה נראה איום ונורא. איזו ספייסי זאת. עמית, די להיות מושלמת. הבגדים נוראיים!!!!!!

אז שלוק יגווע. מה אכפת לי?! איך לילה עמדה לטפל בלוק... אתם לא מבינים שהגרלות זה בעיה, אלא אם שרון ממציא אותן?! היא ידעה, ברור שידעה, רק על זה צריך לגרש את שניהם מפה.

רומי, מה תעשי עם הכובע?

זה לא נגמר... מה הפסקה, זה עוד ממשיך?! לא, את הכול תכננה המושלמת הזאת שם. אל תיגע בה, היא של שרון. אולי הוא ישתתף בקליפ של דפי וספייסי? בכלל אור מקבלת עשרה פרקים שלמים לעצמה, פרט לגיבור אמיתי שנכנסת... כמה שמות ליבי שינתה לבלוג? זה התחיל במתלבשים על זה, עבר למכל הליבי ועכשיו ליווינג ווית' ליבי... אופננה, מר לא גאון... למה סלבס, את סלב בעצמך, ספייסי בר שלום! אמרת לצלם, זה הכי חשוב לצלם ככה! אור קורעת...

אפשר לפנות לליבי ולהסגיר לה את רומי. היא מזהה כובעים לא תואמים בכל מקום.

לוק, השער שם! היא שם! לא, לשער! אוף, אני לעולם לא אאכלס את הדירה הזאת... "אתה בטוח?" מנסה לוק לקלוט את מה שכולם קלטו מזמן. כן, אתה טיפש. אני יכול לצלם את הרגע הזה?

דייייייי!!!!!!! אני חייב לשמוע שירים של נופר כדי להרגיע את עצמי!!!!!!!! עמית... עמית, אני מזכיר לך, שרון. שרון! למה לא שרון?!

כן, מצלמות. כמו תמיד... לוק ממש קומי...

לאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!! דיייייייי!!!!!!!!!!!!! יש לנו? גאלת אותי? אני יכול לשמוע שירים מפוראבר כבר?! יופי, ליבי. את עומדת להרוס את זה. אני מניח שאם אוג היה מנסה להאכיל אותה בענבים היא הייתה נחנקת. זה אוג. נכון, נהר. נכון. עמית, תעשי פה סדר. תגידו, זה לא מזכיר לכם זוג אחר של מיכל?

כן, הסיגנא. כמה מפתיע. את הזהרת ואני אמרתי לאכלס דירה, והוא אידיוט. אירה מדען מחשב. מושלם.

אבל איך מצוין בלי נהר?! איך?! איך שוכחים אותה, איך?! זה... זה כמו בום בלב! משהו בקטע הזה מוכר לי. אהם יומני אהם! נכנס לי משהו בגרון... חבר'ה, מה קאט קאט עוד פעם?! וזה גם בדיוק כמו... שרון ועמית בנשיקה הראשונה! גם שם ליבי צעקה קאט ללא הועיל.

זה מרשים?! חכה תראה את אלינור, זה מרשים. אבל יש לה חבר. גדול. מפחיד. מטפס הרים. גם לעמית יש והיא לא מודעת לזה. מה שמוליק שוורץ, מה?! מי זה?! למה לא רואים אותו?! אני חושב שאעשה רשימת "הדמויות הבלתי נראות הכי אהובות". מקום ראשון: יונינה מצליח. מקום שני: סיקי. עמית, תדברי עם שרון!!!!!!!! שירים מפגרים. עמית הכי שווה. אבל גם תוותר למען ליבי. כמו תמיד.

לילה, זה עושה לך את זה? אז יאללה, כל אחד אומר במה הוא טוב. קירקי: ציור וריסוס. דקל: ג'ודו. לילה: הכול. לוק... אה... אה... אני אחזור אליכם.

איך לא מרגישים את הסיגנא, זה הזוי. בעיה...

בפרק הבא:

אירה ולילה, אירה ולילה, אירה ולילה.

ליבי ועמית, ליבי ועמית, ליבי ועמית.

יפתח ואביגיל, יפ... נו, אפילו אני לא אקפוץ על זה.