מתי יהיה פרק בשם "כנען"? הפרק האחרון יהיה "יום האוקאסוס" בטח
דקל, הם סתם, אה... הם זוג! לא, בעצם לא. אירה, אני מבין שלילה משפיעה עליך לטובה. כן כן, ללוק, כרגיל. לוק צריך למחוק את הזיכרונות. אגב, לגלות שאין לך בן דוד זה די שוק...

הופה, "בתפקיד אידריס" במיוחד למולי... איזה יופי. אגב, זה אומר שכולם כבר מתים חוץ ממנו?

לילה, לוק מטמטם אותך. טישיא. בפעם הקודמת אביגיל אמרה גרגמל. אנחנו מתקדמים. לוק כזה כושל.

רומי כזאת מתוקה.

הוא נחשב פריק. זה נחשב שדפקת הכול. קירקי רומנטית מדי. משום מה היא יותר מדי מתלהבת מדקל הקפוא. כן, לוק, תישאר, בכיף... לילה ואירה כבר יהיו ביחד. ניסיתי להעיף אותו, דקל... זה לא עובד. זה רע.

פשוט לא מגנא. נכון, אתם נגדה ואתם נחותים. אה, האמת, אביגיל, שהשבוע זה... קצת... סיכומים ליפתח. בושה.

זוג יונים. אירה, אנחנו יודעים שאין שם שום איגניסית, אתה רוצה לפתות את מגנא לילה! כן, זה המקום הטבעי שלה. במחסנים.

לא היינו כבר בשיחה הזאת?! כלומר, הוא ידע כבר מה זה על טבעי, אבל כבר... היינו... לא משנה. מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה ככה? קירקי נראית מטורפת קצת. אירה קיבל את זה קצת יותר בשלווה... הנויה הזאת. ל-ק-נא. תן לה לקנא. לא, אירה עם לילה... עוד פעם הם חוזרים. אבל הם חמודים. וכבר לא ביחד. שני מעצבנים. זוג מעצבן. לוק, אתה לא מוחק טוב זיכרונות.

ה-ר. מליפיקית, ידועה בכינויה רומיוס מקסימוס, נוטה להתחבא במחסני קיבוצים. הטרף הטבעי שלה הוא ה-ל. מליפיק, הידוע בכינויו לימטנוס מעצבנוס. הליטמנוס הוא מין פולש שמטרתו להכחיד גזעים כמו המגנוס מדהימוס, האגמוס עשירוס, ויש אומרים גם הללוס רשפוס. בדרך כלל הוא במאבק טריטוריאלי מול הליבוס בירנוס, ולעתים גם מול האירוס איגניסוס-כדבריוס. המליפיקים קצת... מאוד... כושלים. לילה! בחייאת?! אני חושב שלוק משפיע עליה. או שלא. בעצם, כשלילה נכשלת זאת הצלחה כבירה בעיניי. זה די הזמנה ל... כן, זה נחמד.

היי לוק. שום דבר לא קורה, לוק. תמשיך לעסוק בעלילה, לוק.

אופננה מופיעה פחות ופחות. ליבי, האם חשבת להזמין את הצלמים של דאבל דב? איפה האסרטיביות של ספייס? ליבי, תאשרי את זה עם נהר. האופטימיות של האהבה? בנות, אני צריך להזכיר לכן על... יש לה הרבה קליפים מתחת לידיים. בר. כן. הבר. זה הקטע. בר משהו... בר... לא יודע, ליבי. לא יודע עמיתי. עשרים מיליון צפיות יהיו לקליפ הזה?

אויש, חמודים. זה כזה יפה. כזה מרגש. יש לך בית ריק. יפה. את המוח של לילה לא מזעזעים. שוב בית חולים? כבר היינו שם בעונה הראשונה. מרק זה נחמד. רואים? אירה, אתה... אל תגזים. בוא. קצת הגזמת. כאילו... אתה לוחץ. תכף תעמיד כן ותצייר אותה כשהיא ישנה, כל כך יפה, מתוקה, מדהימה...

דברים בכנען פשוט נשארים קבורים מאז העונה השנייה. שושלת זה חשוב. מאוד. נכון, לוק? מליפיקים זה אתה, לוק. אל תלך... לוק! אל תלך! כאילו, לך ליקום המקביל, אבל לך! הוא לא אחד מאיתנו. הוא טמבל.

לוק לא הכין לך כזה. בואי נודה. נכון. וואו, הלארגו... איך שכחתי... פנה ללילה לעצה. נכון, נכון. לילה צודקת. היי, לוק. כולה ליטפה אותו, מה אתה מתעצבן... אתה ליטפת קצת יותר, אם זיכרוני אינו מטעני!

הוא צריך לסנג'ר אותך, נכון? יופי. לא יכולת לשלוח לנויה? יפתח עומד מה זה לסבול. אתה לא עושה כאלו דברים אצל מיכל בלי לשלם.

היא קיבלה מכה מהחברה שלך מהיקום המקביל. תהיו ביחד אבל כמו חרדים. תשמרו נגיעה.

היי רומי. יפה. זה בדרך ליקום המקביל.

בפרק הבא:

דקל ולוק מדברים אחרי אימון.

יפתח מפצה את אביגיל.

וליבי מנסה להיות בימאית. וקצת קולנית.