כדברא 3 -שבוע 8

Roei152

Well-known member
מנהל
כדברא 3 -שבוע 8
שבוע שנפתח לא קל , לפחות יש כדברא , כדי להמתיק קצת..ושיהיה המשך שבוע שקט

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 136- ספר הלביאים

עוד שם שחוזר על עצמו , פרק 97..
אבל הפעם יש משמעות שממחה במיוחד , חזרתו של דקל לעלילה הראשית..

שיר m

Well-known member
דקל לא מוסיף הרבה
סתם מקשיב לכל מילה שקירקי אומרת

&nbsp
יוסי, לא יעזור לך כלום, לוקי כישלוני הדביק את לילה!!! מה זאת המכה הדבילית הזאת!!! וכמה דרמה היא עושה מזה!!! ואיך היא לא ראתה שזאת רומי!!!
&nbsp
אוג ואביגיל חמודים שאין דברים כאלה גם כשהם לא ביחד. רק שתדעו.
&nbsp
ליבי בר שלום, במאית.
&nbsp
רומי, לכי חפשי את החברים שלך.

Roei152

Well-known member
מנהל
לוקי כישלוקי
בא לי שכבר יפרדו!!!!!

שיר, זה בדיוק כמו בהארי פוטר
כשהארי שתה שיקוי מזל והתנגש בג'יני. ואז זה גרם לג'יני להיפרד מחבר שלה, אז בתכל'ס זה היה מזל!
&nbsp
מכה שגורמת לה ללכת לזרועותיו של אירה? בואי, לילה עשתה את זה בכוונה. גם ה"אני רוצה לנוח" המתחנחן הזה. אין, היא פשוט רוצה לצאת מהזוגיות המעצבנת עם לוקי.

שיר m

Well-known member
כן?
היא התנחמה בזרועותיו יפה מאוד כשהוא הגיע. עלק רוצה לצאת...

Roei152

Well-known member
מנהל
מיכל אלופה בסגירת מעגלים
בשקט בשקט , היא מכניסה סגירת מעגל אחרי סגירת מעגל..
הפעם זה דקל והלביאים
אירה ולילה לנצח , שתי נשיקות במצח!!!

מתי יהיה פרק בשם "כנען"? הפרק האחרון יהיה "יום האוקאסוס" בטח
דקל, הם סתם, אה... הם זוג! לא, בעצם לא. אירה, אני מבין שלילה משפיעה עליך לטובה. כן כן, ללוק, כרגיל. לוק צריך למחוק את הזיכרונות. אגב, לגלות שאין לך בן דוד זה די שוק...
&nbsp
הופה, "בתפקיד אידריס" במיוחד למולי... איזה יופי. אגב, זה אומר שכולם כבר מתים חוץ ממנו?
&nbsp
לילה, לוק מטמטם אותך. טישיא. בפעם הקודמת אביגיל אמרה גרגמל. אנחנו מתקדמים. לוק כזה כושל.
&nbsp
רומי כזאת מתוקה.
&nbsp
הוא נחשב פריק. זה נחשב שדפקת הכול. קירקי רומנטית מדי. משום מה היא יותר מדי מתלהבת מדקל הקפוא. כן, לוק, תישאר, בכיף... לילה ואירה כבר יהיו ביחד. ניסיתי להעיף אותו, דקל... זה לא עובד. זה רע.
&nbsp
פשוט לא מגנא. נכון, אתם נגדה ואתם נחותים. אה, האמת, אביגיל, שהשבוע זה... קצת... סיכומים ליפתח. בושה.
&nbsp
זוג יונים. אירה, אנחנו יודעים שאין שם שום איגניסית, אתה רוצה לפתות את מגנא לילה! כן, זה המקום הטבעי שלה. במחסנים.
&nbsp
לא היינו כבר בשיחה הזאת?! כלומר, הוא ידע כבר מה זה על טבעי, אבל כבר... היינו... לא משנה. מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה ככה? קירקי נראית מטורפת קצת. אירה קיבל את זה קצת יותר בשלווה... הנויה הזאת. ל-ק-נא. תן לה לקנא. לא, אירה עם לילה... עוד פעם הם חוזרים. אבל הם חמודים. וכבר לא ביחד. שני מעצבנים. זוג מעצבן. לוק, אתה לא מוחק טוב זיכרונות.
&nbsp
ה-ר. מליפיקית, ידועה בכינויה רומיוס מקסימוס, נוטה להתחבא במחסני קיבוצים. הטרף הטבעי שלה הוא ה-ל. מליפיק, הידוע בכינויו לימטנוס מעצבנוס. הליטמנוס הוא מין פולש שמטרתו להכחיד גזעים כמו המגנוס מדהימוס, האגמוס עשירוס, ויש אומרים גם הללוס רשפוס. בדרך כלל הוא במאבק טריטוריאלי מול הליבוס בירנוס, ולעתים גם מול האירוס איגניסוס-כדבריוס. המליפיקים קצת... מאוד... כושלים. לילה! בחייאת?! אני חושב שלוק משפיע עליה. או שלא. בעצם, כשלילה נכשלת זאת הצלחה כבירה בעיניי. זה די הזמנה ל... כן, זה נחמד.
&nbsp
היי לוק. שום דבר לא קורה, לוק. תמשיך לעסוק בעלילה, לוק.
&nbsp
אופננה מופיעה פחות ופחות. ליבי, האם חשבת להזמין את הצלמים של דאבל דב? איפה האסרטיביות של ספייס? ליבי, תאשרי את זה עם נהר. האופטימיות של האהבה? בנות, אני צריך להזכיר לכן על... יש לה הרבה קליפים מתחת לידיים. בר. כן. הבר. זה הקטע. בר משהו... בר... לא יודע, ליבי. לא יודע עמיתי. עשרים מיליון צפיות יהיו לקליפ הזה?
&nbsp
אויש, חמודים. זה כזה יפה. כזה מרגש. יש לך בית ריק. יפה. את המוח של לילה לא מזעזעים. שוב בית חולים? כבר היינו שם בעונה הראשונה. מרק זה נחמד. רואים? אירה, אתה... אל תגזים. בוא. קצת הגזמת. כאילו... אתה לוחץ. תכף תעמיד כן ותצייר אותה כשהיא ישנה, כל כך יפה, מתוקה, מדהימה...
&nbsp
דברים בכנען פשוט נשארים קבורים מאז העונה השנייה. שושלת זה חשוב. מאוד. נכון, לוק? מליפיקים זה אתה, לוק. אל תלך... לוק! אל תלך! כאילו, לך ליקום המקביל, אבל לך! הוא לא אחד מאיתנו. הוא טמבל.
&nbsp
לוק לא הכין לך כזה. בואי נודה. נכון. וואו, הלארגו... איך שכחתי... פנה ללילה לעצה. נכון, נכון. לילה צודקת. היי, לוק. כולה ליטפה אותו, מה אתה מתעצבן... אתה ליטפת קצת יותר, אם זיכרוני אינו מטעני!
&nbsp
הוא צריך לסנג'ר אותך, נכון? יופי. לא יכולת לשלוח לנויה? יפתח עומד מה זה לסבול. אתה לא עושה כאלו דברים אצל מיכל בלי לשלם.
&nbsp
היא קיבלה מכה מהחברה שלך מהיקום המקביל. תהיו ביחד אבל כמו חרדים. תשמרו נגיעה.
&nbsp
היי רומי. יפה. זה בדרך ליקום המקביל.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
דקל ולוק מדברים אחרי אימון.
&nbsp
יפתח מפצה את אביגיל.
&nbsp
וליבי מנסה להיות בימאית. וקצת קולנית.

פרק 137- השאיבה

אז איך משיגים את הקמייתא ושואבים מדקל את הדם הכדברי?
&nbsp
האם לילה ואירה יממשו את אהבתם?
&nbsp
יפתח יתנצל בפני אבי?
&nbsp
ומה רומי ואידריס מתכננים?

איך אין פרק רביעי בשם "הפרידה"?
אידריס. רומי. אח. רומי, זה לא תחליף לדירה! לא יפה! היה חוזה! אידריס! היה חוזה!!!!!!!!!!
&nbsp
כן, דקל, בערך. איך הפכת לכזה טיפש? אני אומר בואו ננסה על לוק. לוק לא בן אדם. תרתי משמע. כן, דקל, תגיד לא, מקסימום כל העולם יתמוטט. היא הייתה יודעת מה יקרה אם הייתה לה נבואה.
&nbsp
חוצפן מאוד. אני מניח שזה כמו המורה שלו. רגע, אביגיל לא כועסת על קירקי שהשאירה אותה לשטוף כלים?
&nbsp
דקל, פשוט תבקש מלוק לעשות את זה על עצמו ומה שיהיה יהיה. חשבתי ששואבים עם החרוז, לא עם הסבוואר... ללוק הייתה חברה מגנא. בסוף היא זרקה אותו. "אל תעשה טעויות"?! שיט, הלך עלינו!!!!!!!!!!!
&nbsp
היי רומי. יפה לך, אבל שתדעי שזה לא יפה להפר חוזים ככה סתם!
&nbsp
אה, מלאך מתעורר. ציפיתי לנשיקת בוקר טוב. מדעי המחשב זה לילה תפתור. חה חה, כדורסלן מגיע לקחת מלוק... חה חה חה... אין, מיכל מתכננת יפה. צודק, אירה. היא הכי חשובה! יש שיעור מוזיקה עם איתי שבעל כורחו נאלץ לוותר עליה.
&nbsp
כן, אבי, זה נדמה שהם עומדים לחזור. יהיה בסדר. בואי נפחד ביחד זה מקסים. רק למה במציאות הם לא ביחד?! למה?! יפתח, אתה... אתה בלתי נסבל. הסתדרתי. אני מניח שמשהו לא יסתדר בסוף. באמת מה עם הקליפ הזה? 40 פרקים על קליפ מסכן. אבי לא מתה על זה.
&nbsp
הבחור נפל? למה? עמית, את מצפה מבחור לא מאורגן, לא אחראי, לקרוא הודעות ולשים לב ללו"ז?!
&nbsp
משחקי כדורסל. ה-מקום לפרידות בין חברים, שתדעו לכם. לוק אובד עצות. לילה, את מנהיגה מלידה. רק מה, אלו מתנדבים אמריקנים? כי את מדברת אליהם מוזר. או שזה כי הם אידיוטים ואת חכמה?
&nbsp
רומי, חוזה. חוזה, רומי. כן, יופי ששניכם פה. רציתי לדבר איתכם כבר הרבה זמן. כתוב "כניסה מידית".
&nbsp
אפילו אוג קורא הודעות מעמית. כן זה כן, נהר. את כזאת חכמה. לנהר יש רעיונות יותר מדי מתקדמים. נהר, את רוצה לביים את העונה הבאה של נעלמים?
&nbsp
זה לא כישלוקי. בבקשה. נכון, לילה. נכון. רגע... ושחקני כדורסל, אבל ספציפית ג'ינג'ים, הולכים איתך?
&nbsp
אוי, לוק... בחייך. איזה הזוי אתה. כן, לוק. כן.
&nbsp
היא לא חשבה על זה. היא... מצוינת. ממש מצוינת. לומדת מהר.
&nbsp
קירקי, את חרדית או משהו? שומרים נגיעה כל הזמן...
&nbsp
מה הבעיה בעננים שחורים? נכון, ליבי. ממתי לליבי יש אח גדול?! בימאית או במאית? יש לה ניסיון בשני קליפים לידיעתך!!!!!!!!!! רואים, ליבי מבינה בבימוי כמו נהר. אוי, האמת שבדיוק יש מחליפה. אביגיל, הוא לא יצא מעפן!!!!!!!!! אתם פשוט לא ראיתם... חכו חכו, אני תכף אראה לכם.
&nbsp
היה יותר בטוח אם זה לא היה לוק, בואו נודה בזה! וואחד שריטה. כן, דקל, תסמוך על לוק. ברור. הכי כדאי. אה, זה בקושי נראה כמו חרוז. לוק!!!!!!!!! לעזאזל איתך, גם זה באשמתך!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אירה מדבר עם קירקי.
&nbsp
ועוד כל מיני דברים שלא ראיתי, כי ליטמן, הוא רק שומע את השיר הזה באירועי הפרק הבא, הוא נבהל ועוצר הכול. תתבייש לך.
&nbsp
אגב, חברים, הנה קליפ קודר וחשוך, תלמדו איך עושים את זה מהמאסטרית.

שיר m

Well-known member
צפוי
הסוף כל כך צפוי...
כמה דיבורים! פשוט תשאבו כבר! שלוש פעמים הסבירו על התהליך. יאללה יאללה. ומה הבעיה לנעול את הדלת?! סתומים שם כולם.
&nbsp
לילה ואירה, מה זה נראה לכם, יום כיף?! בושו לכם.
&nbsp
אוג ואביגיל. זה בסדר. אני אחכה בסבלנות.

פרק 138- התיק

אז מה רומי מתכננת לעשות?
&nbsp
האם קירקי ולוק יצליחו (לוק ויצליח באותו משפט?) לשאוב את הדם מדקל?
&nbsp
מה עם הקליפ של אקס בריבוע והאם ליבי תפיק אותו כמו דאבל דב?
&nbsp
ומה עם אירה ולילה?
&nbsp
פרק אחרון לשבוע זה, לפני יום הזיכרון.

האם לוק יצל... חחחחח, האם הוא... יצל... חחחחחחחחחחח...
זהו, זהו, תודה. יופי, קירקי. תנסי לגעת בו. הוא מתקלף? ישראל לא מתייבשת? יופי. נכון, לוק, היא הולכת אך ורק איתך לדירה שארגנתי לכם ביקום המקביל. 30 שניות? בוא, לוק, זה יהיה יותר מזה, ראינו אותך עכשיו בזמנים. היא תסביר יותר מזה ואתה תמות.
&nbsp
כן כן, התיק. למה חשבת? בטוח לא חשבת, זה אמור היה לקרות! מה הוא ולילה, לא הוא ולילה... מעליב, לוק.
&nbsp
אוי, חמודים. חשוב לשתות. היא מדהימה, נכון. לוק לא חושב ככה. ראיתם את ה"בטוח" המתחנחן הזה? לילה עומדת לנשק אותו כל רגע. היא מאוד רצתה שזה יהיה הוא. אין שום אי הבנות, אתם מאוהבים ולוק עובר. אני חשבתי שגמרנו עם שחקני כדורסל שגונבים את המלכה מליטמן.
&nbsp
זה נראה. כמו. משרד! איזה קו מגיע לבועה, אגב? רומי, אם את צריכה דירה... אייי, סליחה, זאת דירה לזוג...
&nbsp
זוגות חמודים. לילה, את מתחילה לדבר כמו איתי. ומדברים על דקל בגוף שלישי. עשתה, דקל. עשתה. משחק חברים! נפלא! לילה, את יודעת שאי אפשר לבקש מלוק לעשות יותר מלשאוף ולנשום בבת אחת... כן, בדיוק. תשאלי אותו. גם אני בטוח בזה. דקל, עוף.
&nbsp
טוב, החדשות הטובות הן שיש לליבי לקוחות! אוקיי, את האימוג'יז זאת יסמין לימדה אותן, כן? כמו היומן והלב וה... משהו מאילת. אם רק הייתן מוצאות מחליפה... לילה לא נסיכה. לילה מלכה.
&nbsp
אני רק רוצה שיירשם שאני הצעתי להם לעבור. כן, הוא האמין לזה. את לא מכירה אותו? לילה, בא לך ללכת לאופננה? בא לך? בא לי.
&nbsp
הדף הופיע לפני שאירה העביר. רגע... חצי ומחצית... זאת לילה! מחצית איגניסי, אבל לילה היא הפלגא, משמע חצי (מהכוח של הכדברות)! בטוח! (חוץ מהעובדה שלילה לא הפלגא, אבל זה בקטנה). הקמייתא מבקשת דברים שרק לילה תבין ותפתור.
&nbsp
הייתה לקוחה שלא אהבה... בר ספייס שלום ליבי. מוזר שרומי כזאת ביחסים טובים עם ליבי. ליבי ולוק קצת... אתם יודעים.
&nbsp
מעניין מה פתרון החידה הארמית. כי לא הצלחת למצוא אותן! מה יש?!
&nbsp
אביגיל, די להתלונן! יש סיבה אמיתית שליבי תומכת ברעיונות האלה! יש סיבה! הרעיונות הללו לא מבאסים ונכונים וצודקים! יופי, עכשיו עדי גאון יהרוס את הקליפ. אגב, תהיה איזו בעיה או משהו בתקציב בקליפ...
&nbsp
לילה משחקת יותר יפה. אירה, אתה מסבך אותי. הוא צודק, הוא צודק. אבל זאת לילה. אומר לכם שזאת תהיה לילה. אידריס בטוח יפעיל עליו שוב את הכוח. ומי תציל אותו?
&nbsp
מסכות לילה. לגמרי מסכות לילה. רומי עם פטיש זאת בעיה... אני חושב שרומי תתעצבן כשהיא תראה שדקל יודע.
&nbsp
לילה, את לא יכולה לקחת את כל התפקידים! אסור לך! (למרות שאת בטוח שייכת לנבואה, נו, היה כתוב מחצית! פלגא! שאת לא!) לוק, די עם הטריטוריאליזם הזה! מליפיק גועלי. אתם רואים שאירה לא בסדר עם זה.
&nbsp
אידריס בדרך... אה, רומי, את זה שכחת... שכחת לוודא. כושלת כמו לוק. אגב, הריצה של מולי והחזרה עם המידע שהסיגנא כבר לא פה... קורע. היי, ליבי. אוי.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
הקליפ, סופסוף.
&nbsp
נינה חוזרת! עם מי היא מדברת?
&nbsp
ויש טיול זוגי. האם הפעם לילה ולוק ייפרדו? האם לוק ישים לה פרח צהוב כדי שייפרדו ואז החשבון ייסגר סופית?

שיר m

Well-known member
פרק טוב
סוף סוף קורים דברים!
&nbsp
ליבי תעשי משהו מועיל ותחסלי את רומי, מה אכפת לך
&nbsp
פרק טוב. מתקדמים!

למעלה