שוב פורים?! כבר עברנו את זה!
לילה, אני מבקש ממך לפתור את זה. הם צריכים את העזרה שלך. כתב הפוך? עם קירקי, עם קירקי. כן, קירקי עשתה טעות. כמה מפתיע. ולילה יודעת ארמית. כמה מפתיע. ופותרת נבואות. כמה מפתיע.

נכון, רק לילה יודעת מה זה. באיזו שפה כתוב שם? לילה אמרה לך. למה, למה את לא יכולה להפסיק עם זה?! חבר'ה, כבר דיברנו על הסיגנא, כבר דיברנו על הצד, איך שכחתם?! בשביל זה לקחתם אותה!!!!!!!!!!!

סרטים בקיבוץ זה מוזר. דקל ונויה זה מוזר. ליבי מדברת עם אחרות זה מוזר. אז ליבי, מה שאת עושה בחיים זה לראות כדברא? בואי לפורום, ליבי.

פעם שלישית שדקל רואה אותך עם אירה. את השמלה הזאת גילי לבשה כשנפגשנו. קחי כבר אחריות, לעזאזל! למה לילה צריכה להסביר לך הכול במקום להיות עם אירה?!

הרבה לילה הפרק. אני אמרתי שלילה צריכה להיות המגנא. אף אחד לא הסכים. ללוק יש קטעים. לא נורא. נכון, אירה. איך אנחנו מסכימים כל הזמן.

אוקיי, את רוקדת. אבל באיזו רמה את, בפעם המאה?! מחוננת, מושלמת, מצוינת?! לילה טוב? צהריים... אוג, למה אתה נדחף?! תמיד הוא נדחף!

לוק, איזה קטע, היא לא זמינה. כן, איזה קטע, לוק. לוק, תעזוב כבר. נכון, רומי צדקה. בכמה דברים. ראשית בנושא של היקום המקביל. שנית בחתימה על החוזה. מצאת את מי לשאול. מר ונדנדיינז.

היי, רומי. מה קורה, חמודה? אני באמת צריך לתפוס איתך שיחה...

קירקי, אולי תשאלי אנשים נורמליים? שוב הודעות...

איך אני אוהב את העלילה הזאת של מיכל... אני דיברתי על רומי מיומני שחטפה על זה?! ממש לא! כן, לוק, בערך. זה מיכל עושה את זה. אה, אירה... באמת שטויות, לוק. איזה שטויות. מה גורם לך לחשוב שאירה עשה את זה... או שיש פה איזו תכנית שהקנאה שלך תגרום ל... לא משנה. תחזור בך. גם לילה ילדה... אתה המבוגר פה, מר בן מאה שנה. לוק, מה שבא לי זה שתעזוב את האיגניסים. פשוט תהיה ביקום המקביל.

אין לקירקי עוד חיים. מעניין מה יקרה בגלל הסיכומים. אפשר שעם ההליכה לפנימייה, לוק ילך ליקום המקביל?

לילה הייתה צריכה לעבוד על זה. היא הייתה יודעת. יש לו עוד איזו תכנית, מן הסתם. פיצה אחרי פסח, מה? חמוד.

כן, זה בלי הבלגאניקס...

אולי יפתח מחק לך את המייל? לא אותה עלילה? נהר לא הייתה מבקשת.

דקל, תיזהר...

זהירות, נינה!!!!!!!!!!

שוב לילה צריכה לעזוב. חבל. למה עם המסכה אבל...

בפרק הבא:

החבורה מתאפסת ונראה שלוק לא מת על אירה.

אביגיל עוברת על השיר.

ודקל מדבר עם נויה ויפתח חוקר.