כדברא 3- שבוע 7

פרק 132- המגילה

אז למה אין נבואה בכלל?
&nbsp
האם רומי תצליח במשימתה הנשגבת להפריד בין לילה ולוק?
&nbsp
עמית וליבי ישלימו?
&nbsp
ומה הקטע עם נויה?

שוב פורים?! כבר עברנו את זה!

לילה, אני מבקש ממך לפתור את זה. הם צריכים את העזרה שלך. כתב הפוך? עם קירקי, עם קירקי. כן, קירקי עשתה טעות. כמה מפתיע. ולילה יודעת ארמית. כמה מפתיע. ופותרת נבואות. כמה מפתיע.
&nbsp
נכון, רק לילה יודעת מה זה. באיזו שפה כתוב שם? לילה אמרה לך. למה, למה את לא יכולה להפסיק עם זה?! חבר'ה, כבר דיברנו על הסיגנא, כבר דיברנו על הצד, איך שכחתם?! בשביל זה לקחתם אותה!!!!!!!!!!!
&nbsp
סרטים בקיבוץ זה מוזר. דקל ונויה זה מוזר. ליבי מדברת עם אחרות זה מוזר. אז ליבי, מה שאת עושה בחיים זה לראות כדברא? בואי לפורום, ליבי.
&nbsp
פעם שלישית שדקל רואה אותך עם אירה. את השמלה הזאת גילי לבשה כשנפגשנו. קחי כבר אחריות, לעזאזל! למה לילה צריכה להסביר לך הכול במקום להיות עם אירה?!
&nbsp
הרבה לילה הפרק. אני אמרתי שלילה צריכה להיות המגנא. אף אחד לא הסכים. ללוק יש קטעים. לא נורא. נכון, אירה. איך אנחנו מסכימים כל הזמן.
&nbsp
אוקיי, את רוקדת. אבל באיזו רמה את, בפעם המאה?! מחוננת, מושלמת, מצוינת?! לילה טוב? צהריים... אוג, למה אתה נדחף?! תמיד הוא נדחף!
&nbsp
לוק, איזה קטע, היא לא זמינה. כן, איזה קטע, לוק. לוק, תעזוב כבר. נכון, רומי צדקה. בכמה דברים. ראשית בנושא של היקום המקביל. שנית בחתימה על החוזה. מצאת את מי לשאול. מר ונדנדיינז.
&nbsp
היי, רומי. מה קורה, חמודה? אני באמת צריך לתפוס איתך שיחה...
&nbsp
קירקי, אולי תשאלי אנשים נורמליים? שוב הודעות...
&nbsp
איך אני אוהב את העלילה הזאת של מיכל... אני דיברתי על רומי מיומני שחטפה על זה?! ממש לא! כן, לוק, בערך. זה מיכל עושה את זה. אה, אירה... באמת שטויות, לוק. איזה שטויות. מה גורם לך לחשוב שאירה עשה את זה... או שיש פה איזו תכנית שהקנאה שלך תגרום ל... לא משנה. תחזור בך. גם לילה ילדה... אתה המבוגר פה, מר בן מאה שנה. לוק, מה שבא לי זה שתעזוב את האיגניסים. פשוט תהיה ביקום המקביל.
&nbsp
אין לקירקי עוד חיים. מעניין מה יקרה בגלל הסיכומים. אפשר שעם ההליכה לפנימייה, לוק ילך ליקום המקביל?
&nbsp
לילה הייתה צריכה לעבוד על זה. היא הייתה יודעת. יש לו עוד איזו תכנית, מן הסתם. פיצה אחרי פסח, מה? חמוד.
&nbsp
כן, זה בלי הבלגאניקס...
&nbsp
אולי יפתח מחק לך את המייל? לא אותה עלילה? נהר לא הייתה מבקשת.
&nbsp
דקל, תיזהר...
&nbsp
זהירות, נינה!!!!!!!!!!
&nbsp
שוב לילה צריכה לעזוב. חבל. למה עם המסכה אבל...
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
החבורה מתאפסת ונראה שלוק לא מת על אירה.
&nbsp
אביגיל עוברת על השיר.
&nbsp
ודקל מדבר עם נויה ויפתח חוקר.

Roei152

Well-known member
מנהל
מדהימה העונה הזאת
מלאת תפניות והפתעות בסיפור המתח והפנטזיה .. אני אוהב את זה מאוד פשוט לבלוע כל רגע .
&nbsp

שיר m

Well-known member
אוקיי

אז לילה כועסת על קירקי אבל לוק מרגיע אותה...
&nbsp
הנבואה תהיה בסוף של אירה ולילה ביחד נכון? קירקי עשתה את שלה
&nbsp
פרק נחמד

פרק 133- הזוג החדש

אז מה רומי רוצה מלוק?
&nbsp
האם תומס יצליח לפגוע בנינה?
&nbsp
הקליפ לעדי גאון יצטלם?
&nbsp
ומה עם דקל ונויה?

בואי נהיה כמו הזוג הזה... טוב, לא צריך

הרבה פועלים תומס מביא איתו. אירה, אתה נראה מוזר. חיסול ראשון לאירה.
&nbsp
ובינתיים, לוק לא מבין שדקל נראה מאוד מטומטם ככה. פיצה במקרר, דקל. יותר חשוב מלוק. לא?
&nbsp
עכשיו רק לקוות שבשבעה עשר הפרקים הבאים רומי חוזרת בתשובה.
&nbsp
לוק, אתה מאוד רכושני, שמתי לב.
&nbsp
מאיפה רומי מוצאת את החולצות האלה?! ואיך המליפיקים כל כך מבינים בטכנולוגיה?! אמילי יודעת?!
&nbsp
למה הוא הפיל את הסיבוריום? איזה פועלים נוראיים.
&nbsp
מהתחלה? מוזר. יש לנהר כמה שירים ברדיו. אני אמרתי לכם לפנות לדפי. היא הייתה עושה את זה יותר מדויק בלי ימים ספייר.
&nbsp
הבוגד מאלץ אנשים להילחם ביניהם. אה, מעולה... זאת גם הדרגה של נויה? ל-ק-נ-א. דקל תן לה לקנא!
&nbsp
אחלה מו"מ, קירקי. כן, הסכמים. הסכמים... לפעמים מפרים אותם ואז צריך לקיים אותם בכוח... אה, אבל העיקר שלשמור על וולנו בצד שלה, זה לא!
&nbsp
היא תלבש ורוד. או צהוב... איזה מזל שיש לכם חבררררררררררות. אביגיל, את לא מעודכנת.
&nbsp
השאלה שלך, אירה, זהה לשאלה שאלפי בעלים של אלפי כדברות שאלו. גם יש לה כוחות בלי הכדבריות שלה.
&nbsp
ל-ק-נ-א. תני להם לקנא. נכון, זאת קירקי... אז אתם תהיו כמו הזוג הזה?
&nbsp
נמאס לי מהשיר המפגר הזה ברקע של ליבי. זה היה גם כשהיא ליטפה את הבובות חתן-כלה והשתפכה על לוק. לאור יצא קצת ספייסי פתאום. "איזה? יש לי הרבה". היא גם עשתה סטייל ל"שני וי כחולים". אמרת את מילת הקסם. מצד שני היא שכחה להגיד שגם עמית מפיקה.
&nbsp
עמית, איזו יפה את כשאת מתכננת. ועמית, אני דורש לראות את הטבלה שהכנת. עמית יותר זורמת מליבי. וזה מזל כי עמית יכולה להרביץ אם צריך. ארבע אפס אפס, שמעת יא אפס?!
&nbsp
הספר חוזר... לא, דקל לא חוזר. מה לוק עכשיו?!
&nbsp
זה משקעים משלטון הצללים. מי זאת? אתה מתעניין? לך אליה.
&nbsp
רואים?! היא פתוחה לרעיון וגם נוקטת אמצעי ביטחון!
&nbsp
לילה, את לא אשת בשורות. אירה, איך אתה מבין. אתם פשוט טלפתיים. אולי זאת הטעות של... אולי הטעות היא בכלל מחיקה הזיכרון?
&nbsp
אם זה רק היה לוק שהיה חוטף ככה...
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אביגיל יוצאת עצובה.
&nbsp
עמית באה להפיק... ליבי לא ידעה.
&nbsp
ושוב, לוק פרוז'קטור.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מעכב עלילתית
פחות אוהב אתת הפרקים האלו שבהם אין משהו מסעיר ...
חבורת כדברא מצליחה להתחמק מהאיגנסים , ומתעכבת עם דקל והדם ..
אקס בריבוע מארגנים את הקליפ ומכינה את השטח להפפוצצות משולש ליבי - עומרי - עמית ללא ידיעה
דקל מגלה שקירקי מקנאה ..
ורומי שוב עוקבת אחרי לוק והכדברות .. לא משהו חדש..
&nbsp

שיר m

Well-known member
אין משהו מסעיר?!

לא ראית איך אירה חיסל איגניסי בלי לחשוב פעמיים?
זה לא קירקי, שקודם כל קוראת- עצור!
זה המגאן! הוא לא מניד עפעף!
&nbsp

שיר m

Well-known member
נהדר

אז הזוג החדש זה תומס ורומי? האח הידד, הרי אתה משוחרר לכל כדברא, לוק
מה שווים כוחות על אם את צריכה מקל כדי להגן על עצמך

&nbsp
אני מחבבת את עמית יותר ויותר
&nbsp
לילה ניגשת לקירקי ממש כאילו לבשר לה בשורות איוב. תרגעו, הוא לא מת
&nbsp
אביגיל אוג ונהר מבלים
&nbsp
יפתח ונויה מיותרים
&nbsp
פרק חביב

שיר m

Well-known member
יודע מה, הסיפור הזה יכול לעבוד

הרי אז עמית התערבה בעל טבעי, ואם אנחנו חוזרים להתחלה, ועוד יחזירו את הספר.. אין סיבה שתומס לא יהיה שרון ששב מן הגולה האיגניסית

למעלה