כדברא 3-שבוע 5

Roei152

Well-known member
מנהל
כדברא 3-שבוע 5 שימו לב - השמועות שהופצו מלוק שהסדרה יוצאת להפסקת מחצית , לא נכונות.. הפרקים ימשיכו כרגיל , עם הפסקות לימי הזיכרון בחסות מגנא לילה.. ..

פרק 122- הסרטון

אז האם קירקי תצליח להציל את אירה?

מה עובר על דקל?

אקס בריבוע יצליחו ביחד או לחוד?

ולמה עומרי ועמית, למה?

בגלל שהשם היה מוכר לי, התברר לי שאכן צדקתי ופרק 8 בעונה הקודמת גם נקרא ככה (לעמית היה סרטון). מיכל, מה זה המחזור הזה?! אבל נסלח לך כי מה זה בין חברים.

הסכם עם ליטמן! (אה, זה לא עונה שנייה. סליחה.)
כמו שאמרתי. החוק של יוסי. תמיד עובד. רגע, ההוא עם ה... אוי. תומס?
&nbsp
ברחי, כאילו דניאל אחרייך!
&nbsp
יום אחד לילה ונהר ישירו ביחד... זה יכול לקרות. מסכן דקל.
&nbsp
אירה נראה די רגוע יחסית לזה שניסו להרוג אותו. היי תומס.
&nbsp
איגניס תקף אותו עם הסיגנא.
&nbsp
רוצי, דניאל האריס מאחורייך! איזה מגוחך זה לרוץ בקיבוץ בכזאת תחפושת. קירקי, את כושלת.
&nbsp
רומי היא הקורבן פה.
&nbsp
עמרי, תחליט את מי אתה מצלם. היא הגיעה! היא ממש בסערת רגשות, שתדעו. מה לשמוע, אוג, מהצריך... אתה תמיד נראה מגוחך. כן, אליס מה זה תיהנה מהסרטון. אה, לרקוד עם הקלוץ.
&nbsp
אני מבין שהכישלון עובר בכל המליפיקים. עוד סיבה ליקום המקביל. קירקי, תהרגי אותה כבר... טוב, אז גם אליס אמרה שלום. למרות ש... חשבתי שנראה סצנה שלה, של תומס ושל רומי... אז...? אה, כי כישוף חיסול זה מה שהיה צריך כדי להשמיד את הסיגנא. בטח. שוב את לוכדת אנשים! אני אסביר ללוק. זאת דירה נחמדה ביקום המקביל...
&nbsp
דקל, באמת, תפרגן. נהר, אל תשתדלי. הוא די קלוץ.
&nbsp
דקל, אתה לא שייך ביותר מכמה מובנים.
&nbsp
הם מסמנים על העורף! דבילית. היי נינה. רומי דוברת אמת בניגוד אליך! תלווי, לילה. תלווי. לוק יסתדר עם רומי.
&nbsp
כן, דקל מאוד מחפש בטירוף. וזה מתפוצץ.
&nbsp
נכון, אתה רצית לבגוד בה ומה היית עושה עם כוחות, יא כושל?! נכון, אתה לא יותר טוב ממנה, אז תעברו שניכם כבר!
&nbsp
אני יכול להגיד לך מה קרה: אתם התנשקתם! אני אומר. אירה, אתה גם איתי בסיפור הזה? גם אני סומך עליך, אירה. ביי.
&nbsp
אתם לא יכולים להקרין דברים בדירה ביקום המקביל? ראיתם? רומי היא בסך הכול קורבן. קורבן לפליטי חמיצר. נכון, לוק. היא לא בוגדת. כמוך. המשך השושלת זה חשוב. אני גם לא סומך על אף אחד מכם! חוץ מרומי. רומי יחסית בסדר.
&nbsp
נהר! למה נפלו פנייך, יא מלאך שירה שכמוך? אוי, זה מתפתח. הגוזלים? תזכירו לי, שחר לא רצה בזמנו את הברחשים? שמות הזויים.
&nbsp
אה, זה כן אפשרי, וזה כן יקרה, זה יכול להיות, זה יכול לקרות! ואת לא תחסלי עוד חפה מפשע! הייעוד שלה זה אתה. לא יפה, קירקי. לא יפה. לא, לא מערבים את לילה. שזה יתפוצץ. בעתיד. איזה כיף, העלילות נהדרות! אני כבר הרסתי לך את החיים!
&nbsp
החלים מהר. אליס לא תראה יותר כלום.
&nbsp
לא אוהב את זה. מאוד לא. אני רוצה שלא תעשו שום מסיבה פרט למסיבת החזרה של שרון לארץ! ליבי, אני חושב שאת צריכה להיזהר.
&nbsp
קירקי, תחליפי בגדים לפחות. יותר מדי דד ליינס. הסוכנת לא תראה כלום. אני מניח שהיא נהנתה במסיבה. או שלא. נכון, קירקי תרדוף אחריה בשבילך.
&nbsp
כשפרסמו את זה חשבתי שנינה סימנה את אירה. אבל לא. ונינה, את אישה חכמה. או שלא, את לא חכמה. לוק תכף יהיה עסוק מדי. אירה, אל תיפול רוחך! אנחנו נסדר את זה בישיבה הבאה. אז זה היה תומס.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
קירקי ודקל נפרדים כי היא קולטת...
&nbsp
נינה עושה שיעור לאירה. איפה המורה הרגילה?
&nbsp
ואוג ואביגיל מתחבקים כשנהר רואה.

שיר m

Well-known member
אההה
אפשר שכולם ישארו עם תחפושות לנצח? הם כל כך יפים וחמודים. זה הדבר הכי יפה שקירקי לבשה כל הסדרה.
&nbsp
לא סומכים על רומי. בצדק.
&nbsp
באסה לאביגיל. אבל לא נורא.
&nbsp
מה יהיה עם אירה עכשיו..
&nbsp
לעומרי נמאס מליבי. אממ...

99 שנה
אז לוק השתחרר והפכנו לזקוקים לה.
&nbsp
הליטמן הזה מפר הסכמים. אני אומר לך.
&nbsp
בסוף הוא ילך ליקום המקביל. עם רומי. ותהיה להם משפחת מליפיקים לתפארת.

פרק 123- הגוזלים

אז מה יקרה אחרי שאירה סומן?
&nbsp
מה לוק יעשה בנוגע לרומי?
&nbsp
נהר ואוג יתפתחו?
&nbsp
והאם דקל וקירקי... שוב פעם... יתפוצצו?

יותר מדי פרקים מוזיקליים
מה אתם אומרים, זה היה תומס כל הזמן הזה. אידריס מסתכל עליו במבט שלא מבין מה הוא רוצה. יש מצב שאירה יעבור צד?
&nbsp
קירקי, לאט לאט כולם יסננו אותך. היי, אבי, אולי הן היו ביחד? מה אכפת לך, קירקי, האשמה תהיה על אליס, לא עלייך.
&nbsp
היא מתכוונת אם דיברתם על תאריך העזיבה. את הסבוואר להיבו! את הסבוואר להיבו, יא אדם מעצבן! לא מוזר. רק נחמד. כי הוא משקר לך. ברור שידעת. ברור שידעת. איך לא הקשיבו לך? לעזוב בזוגיות ליקום המקביל, כמובן. אין לה אף אחד, למרות ש... רגע, לילה, היא לא מסתירה כלום! שום דירה!
&nbsp
יופי, קירקי, עכשיו נזכרת. נהר בטוח תעודד את רוחך. כן, עם אוג. זה לא מפריע לה! כמו שלקירקי אירה לא מפריע, נו, בחייאת. הגוזלים זה הלהקה שהתפרקה מהברחשים.
&nbsp
איזה קטע, דקל, גם אביגיל באותה שיחה. ברח, אוג. זה לא נגמר, אבל בקרוב יהיה בסדר, כשהוא ייזכר שוב. דקל מתייבש... תרתי משמע.
&nbsp
אז תלבשי טרנינג שחור... היא לא קשה, יש לה טעם איכותי.
&nbsp
זאת לא הגלימה, אירה. מהיום אתה. לא את. מהיום אתה. תזכרי, נינה. בסדר.
&nbsp
נהר, את מושלמת. ואם זאת תכנית שעדי גאון משתתף שם? גם לא תרצי? אל תחבקי אותה. את לא אלומה.
&nbsp
אני הייתי דואג, ליבי. מאוד. מאוד דואג. נכון, עמית תוכל לרדת על ליבי ולזה היא רגילה.
&nbsp
מעניין מה זה אומר. למה הוא מתקלף? נכון, דבר עם לילה. רק היא תדע.
&nbsp
מושלמת בלי שום קשר. אביגיל, את מוזרה. כן, מה קרה לצרחות ולריבים?
&nbsp
להפך, הוא רק רוצה לפגוע בהם ושיריבו! מעניין אם דקל בנאמנות כפולה. כי אם זה מועדון הווצ'י ריו של שי חי? מעניין איך לבה גורמת לך להתחזק... דקל, אתה מתפרק. ברוק?! בוגד שכמוהו.
&nbsp
אביגיל בחורה די תמימה שעובדים עליה הרבה. תתבייש לך, אוג. תתבייש לך. תראה מה לידך ואתה... רק אביגיל בראש שלך.
&nbsp
ליבי, את כזאת לא שייכת. עמרי! ככה אתה יורד על ליבי?! זה התפקיד של עמית! חדי קרן? בואו נעשה הצבעה. מי בעד? שקמה, רשמתי. אה, כל השאר נגד? אה, חוץ מצוק, כמובן, הוא בעד... אחרי איומים רבים.
&nbsp
תיגע בו כבר. יופי. אז זה רק קירקי. אני צריך חיבוק! אני צריך חיבוק! לי בא חיבוק!
&nbsp
אבל אתם יודעים מי כן עובד בסוכנות... מצוין, עדי גאון הוא ילד מזהב.
&nbsp
אין לכם לחש שעושה זמזום באוזניים או משהו? כמה מפתיע, לילה אומרת את המובן מאליו. כן, אסור לך לגעת בו. לרומי מותר לגעת בלוק.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
קירקי נפרדת מדקל המתקלף.
&nbsp
האם אירה בטקס קבלת הטבעת?
&nbsp
ואידריס ושאר האיגניסים צורחים... אוקאסוס! אוקאסוס! אוקאסוס!!!!!!!!!!

שיר m

Well-known member
אל תדאג, ליבי ועוד איך דואגת...
פיקאצוקקקקקקקק

שיר m

Well-known member
יו באמת מצאת גוזל:)
אביגיל מותק. לא יעזור לכם כלום, הבחורה פשוט מותק.
&nbsp
קירקי

&nbsp
דקל מתוסבך.
&nbsp
פרק נחמד.

Roei152

Well-known member
מנהל
אווף מתחיל להמאס עלי
התבנית הזאת , קירקי מגלה שהעל טבעי מפרע לה להיות עם דקל והם נפרדים..
לא הופתעתי מאוג ונהר , תמיד שמישהו נלחץ שלא יסלחו לו הם סולחים לו .. זה קורה גם בחיים האמיתיים..
רעיונות נדושים או דיבילים מדי יש למארגנים , פשוט תעשו מסיבה נחמדה בלי נושא, תזמינו את אקס בריבוע או לילה להופיע , וגמרנו ..

למעלה