הסכם עם ליטמן! (אה, זה לא עונה שנייה. סליחה.)
כמו שאמרתי. החוק של יוסי. תמיד עובד. רגע, ההוא עם ה... אוי. תומס?

ברחי, כאילו דניאל אחרייך!

יום אחד לילה ונהר ישירו ביחד... זה יכול לקרות. מסכן דקל.

אירה נראה די רגוע יחסית לזה שניסו להרוג אותו. היי תומס.

איגניס תקף אותו עם הסיגנא.

רוצי, דניאל האריס מאחורייך! איזה מגוחך זה לרוץ בקיבוץ בכזאת תחפושת. קירקי, את כושלת.

רומי היא הקורבן פה.

עמרי, תחליט את מי אתה מצלם. היא הגיעה! היא ממש בסערת רגשות, שתדעו. מה לשמוע, אוג, מהצריך... אתה תמיד נראה מגוחך. כן, אליס מה זה תיהנה מהסרטון. אה, לרקוד עם הקלוץ.

אני מבין שהכישלון עובר בכל המליפיקים. עוד סיבה ליקום המקביל. קירקי, תהרגי אותה כבר... טוב, אז גם אליס אמרה שלום. למרות ש... חשבתי שנראה סצנה שלה, של תומס ושל רומי... אז...? אה, כי כישוף חיסול זה מה שהיה צריך כדי להשמיד את הסיגנא. בטח. שוב את לוכדת אנשים! אני אסביר ללוק. זאת דירה נחמדה ביקום המקביל...

דקל, באמת, תפרגן. נהר, אל תשתדלי. הוא די קלוץ.

דקל, אתה לא שייך ביותר מכמה מובנים.

הם מסמנים על העורף! דבילית. היי נינה. רומי דוברת אמת בניגוד אליך! תלווי, לילה. תלווי. לוק יסתדר עם רומי.

כן, דקל מאוד מחפש בטירוף. וזה מתפוצץ.

נכון, אתה רצית לבגוד בה ומה היית עושה עם כוחות, יא כושל?! נכון, אתה לא יותר טוב ממנה, אז תעברו שניכם כבר!

אני יכול להגיד לך מה קרה: אתם התנשקתם! אני אומר. אירה, אתה גם איתי בסיפור הזה? גם אני סומך עליך, אירה. ביי.

אתם לא יכולים להקרין דברים בדירה ביקום המקביל? ראיתם? רומי היא בסך הכול קורבן. קורבן לפליטי חמיצר. נכון, לוק. היא לא בוגדת. כמוך. המשך השושלת זה חשוב. אני גם לא סומך על אף אחד מכם! חוץ מרומי. רומי יחסית בסדר.

נהר! למה נפלו פנייך, יא מלאך שירה שכמוך? אוי, זה מתפתח. הגוזלים? תזכירו לי, שחר לא רצה בזמנו את הברחשים? שמות הזויים.

אה, זה כן אפשרי, וזה כן יקרה, זה יכול להיות, זה יכול לקרות! ואת לא תחסלי עוד חפה מפשע! הייעוד שלה זה אתה. לא יפה, קירקי. לא יפה. לא, לא מערבים את לילה. שזה יתפוצץ. בעתיד. איזה כיף, העלילות נהדרות! אני כבר הרסתי לך את החיים!

החלים מהר. אליס לא תראה יותר כלום.

לא אוהב את זה. מאוד לא. אני רוצה שלא תעשו שום מסיבה פרט למסיבת החזרה של שרון לארץ! ליבי, אני חושב שאת צריכה להיזהר.

קירקי, תחליפי בגדים לפחות. יותר מדי דד ליינס. הסוכנת לא תראה כלום. אני מניח שהיא נהנתה במסיבה. או שלא. נכון, קירקי תרדוף אחריה בשבילך.

כשפרסמו את זה חשבתי שנינה סימנה את אירה. אבל לא. ונינה, את אישה חכמה. או שלא, את לא חכמה. לוק תכף יהיה עסוק מדי. אירה, אל תיפול רוחך! אנחנו נסדר את זה בישיבה הבאה. אז זה היה תומס.

בפרק הבא:

קירקי ודקל נפרדים כי היא קולטת...

נינה עושה שיעור לאירה. איפה המורה הרגילה?

ואוג ואביגיל מתחבקים כשנהר רואה.