אז אני כבר סיפרתי לכם על הישיבה שערכתי?
יוסי: שלום, ברוכים הבאים לישיבת הדחת...
אירה: מגאן?! מדיחים מגאן?! אתה מתכנן להדיח אותי?!
יוסי: לא, אירה! רק נכנסת לתפקיד, כבר אתה מקדם קירקיזם?! אמרתי ישיבת הדחת ליטמן.
רומי: אני רק רוצה לציין שזאת ישיבת שידוך ליטמן ומעבר ליקום מקביל.
יוסי: מקבל את התיקון, החברה רומי המליפיקית. ובכן, בשבוע שעבר דנו על...
גילי מהתחנה: היי! לי יש נושא חשוב להעלות!
יוסי: ... גילי, זאת לא הסדרה שלך. מי הכניס אותו?
אירה: אני. הייתי חייב לו משהו מכוכב הצפון על עזרה בקליפ.
גילי: אני חושב שאנחנו צריכים, בד בבד עם הליטמניזם, להילחם בירוניזם.
יוסי: הוא לא מעניין אותי, גילי.
גילי: נו, יוסי, אתה יודע בעצמך שהוא מתנהג בדיוק כמו שליטמן התנהג פעם, וברגע שהם יתחילו לחקור...
יוסי: ו... נרדמתי כי אני לא מתעניין בירון.
גילי: נו, הוא ישתלט על כולנו!!!!!!!!! בתחנה הוא ורומי כבר...
רומי: רומי. נו. יש שחקניות שמושכות תשומת לב של יוצרת מחוננת ויש שחקניות שדוד שלהן מסדר להן תפקידים.
יוסי: החברה רומי, אני קורא אותך לסדר!!!!!!
רומי: מה? לא, דיברתי על שמש המטומטמת.
יוסי: בקיצור, רציתי לדון על נושא היקום המקביל. למה מליפיקים לא עוברים לשם להפריח את השממה ואת השושלת?
רומי: אני לא יודעת. החדר ילדים שבנית דווקא מאוד יפה. אולי הוא לא אהב את הצבע?
יוסי: זה דווקא היה מעוצב בטוב טעם. מה אתה חושב, החבר אירה?
אירה: צבע ירוק.
רומי: מה הקשר ירוק?
אירה: האבנים אמרו לי...
יוסי: תעזוב את האבנים האלה כבר, תעז... גילי, מה אתה עושה?!
גילי: *משתלט על המיקרופון* מי בעד חיסול הירון?! שירים את ידו!!!!!!!!!
יוסי: הוא כבר ביקום מקביל, דפוק אחד!!!!!!!!!!! שמישהו ישתיק אותו!!!!!!!!
אירה: רגע, מה האבנים אומרות ל...
יוסי: תעזוב את האבנים האלה כבר!!!!!!!!!!!!! אני נשבע שאני אחסל אותך!!!!!!!!!
רומי: מה בנוגע לריבית נוחה בדירה ביקום המקביל?
יוסי: אני אחסל אותך!!!!!!!!!!!
רומי: אתה לא, אתה רוצה חברה לליטמן!!!!!!!!!
יוסי: אווווווווווף, די, יש לי פרק לראות ושיר כבר גמרה ריאה מכל הצחוקים. משוחררים!
*כולם הולכים חוץ מגילי.*
גילי: אז בא לך לבוא איתי למסיבה?
יוסי: לך, גילי!!!!!!!!!!!!!

יופי, קירקי. נורא נחמד. מה יקרה כשלא יהיה טרמפ? הוא פשוט כזה לא קיים. מה לקחת? שוב כתובת מזויפת... תגידו, המשרד של אואזיס, הוא פנוי?

דקל, למה אתה לא מייצג את הנבחרת של גיסך?! ואל תסכים לסדרת אימונים!!!!!!!!!!!! יופי, דקל.

טוב, חבל שאבי לא יודעת שהסיכוי שלה להתקבל לסוכנות זה כמו הסיכוי שעדי שמחה על השמינייה החדשה. אם דליה הייתה יודעת מה עושים לה עם המחסן... וואו וואו.

נכון, הפרדה מוחלטת בין מליפיקים לשאר, רומי. אגב, דקל לא נתן לו בית, דקל נאלץ לתת לו בית אחרי שהוא חשב שזה בן דודה שלו. הוא אמר שאריאנה מתה. הוא בגד בהמון דברים. הייעוד שלו זה רק יקום מקביל. רומי, תשלימי את העונה שעברה!!!!!!!! אבל היקום המקביל הוא לא חסר טעם...

שור ברור, מון אמור. נכון, הוא זמר/מלחין. והוא לא מקלקל. אוג בכיין. אבל רגע, בן אל, לא אמרת שאתה לא צלם? טוב, לפחות אל תקלקל. כמו תמיד. אמרנו לא לדבר, בן אלללללללל!

קירקי, רומי. רומי, קירקי. תכירו. אה, שכחתי שיש אמארו ראג'אמו.

עמית, התגעגעתי. עמרי, פחות. לעלילה הזאת גם פחות.

הוא גילה שהוא מאוהב. תעזוב את האבנים, אירה. אירה, אני אמרתי לך להפסיק לשחק? אני אמרתי? אז שכח, שכח, שחק, אירה. תחבק את הילדות שלך. זהו סיפורם של שניים שאהבו חמש אבנים? זה בכלל עובד ככה? לא? תאכלו, תאכלו.

הבועה לא הייתה הפוכה קודם? לא משנה. איזה כושלים. רגע, אז הוא יסומן? מה הקטע באוקאסוס? מי ייענש? אז אידריס פחות בקטע של הומור מליפיקי.

לילה זוכרת. לילה מבינה את הקטע עם אבות בעייתיים. אז האם אתם תצליחו להחזיק? אז זהו סיפורם? זהו סיפורם. תראו לי סצנה אחת של לילה ולוק שהייתה כזאת! עם אמוציות כאלה! לא סצנות פרידה, סצנה כזאת!

מוזרים הכורי לבה האלה. אבל עם טעויות בשיפוט. כאילו את רואה את קירקי, היא אומרת לך לעצור, ואת חושבת מה לעשות... לחייך ולגחך כאילו היא לא כדברא. היא הכדברא! לא המליפיקית, שזה זן כושל בקרב!!!!!! ממתי אמאטו מחסל?

אביגיל מקלקלת. אתה לא, איתי! אתה לא מקלקל ואפילו כמעט ממש מוכשר! שלהם, שלהם, של אוג ושל המוכשרת האמיתית. אגב, כמה זמן לקח לאבי להגיע? ביי, מאן, אבל תקבל את לילה בחזרה?

ומה למדנו, חברים? לא להאמין לטל מוסרי!!!!!!!!! מי חושב שלא יהיה אישור?

היא כל כך ייצוגית עם ההינומה של הכדברות. מה, יש ספירה כדברית? ממתי? איך סופרים? מאיזה תאריך? מהתאריך שנוצרה האנרגיה הטהורה שמתוכה בקעה לילה? לילה, את מקסימה.

לוק, למה זה נראה כאילו זה הפתיח של נעלמים? ברור שלא, קירקי. למה את שואלת? הם איגניסים או לא? לפי הכוחות שלהם...

ליבי, אני לא מת על זה. עמית, אוסטרליה? מה עם אוסטרליה?

חוץ מרוחל'ה ושמוליק שוורץ. הם לא חשודים אף פעם. אה, סוכנת. משום מה. משום מה.

לוקס וליריס. שמות מוזרים. הם על טבעיים מוזרים כמוכם, עם פלאפונים.

יאללה, שייק בזולה. ואל תגידי את זה ליד מליפיקים. נכון, ייעוד אחר לגמרי! דקל רואה אותך כחברו הטוב? הפתרון הוא ביקום המקביל!!!!!!!!!! כן, בדיוק, רומי!!!!!!!!!!!!! אני מאוד אוהב אותך, רומי, את אסרטיבית ותקיפה. יצא משהו מהישיבה הזאת בכל זאת. יאללה, השעון הביולוגי מתקתק. קצת יותר לאט, אבל מתקתק.

בפרק הבא:

אליס אורבת למישהו.

לוק מדבר עם מישהו.

ולילה הכינה מסכה יפה. למישהו. סתם, לאירה, ברור שלך!!!!!!! חמוד זה. תיהנו, ואל תעשו משהו שלוק ורומי לא עושים ביקום המקביל, כן?

בינתיים: אם אתם מתלבטים למי להצביע מחר, איתי יסביר לכם בבירור...