כדברא 3-שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
כדברא 3-שבוע 4 שבוע בחירות , בוחרים מגאן אירה...
שבוע טוב ..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 117 -התינוק

מה יקרה לדקל?
האאם קירקי תתן לו את הדם הכדברי ומה ההשלכות ?
ואיך האיגננסים מתכננים להשתמש באביגיל כדי להגיע לקירקי?

Roei152

Well-known member
מנהל
מתח לא פחות טוב מנעלמים
העונה הזאת פסיכית ..

ומה מופיע בסבוואר?
אליס היא כורת לבה? לא הבנתי. מה היא רוצה?
&nbsp
ההורים שלו? ההורים שלו הם הזנחה. תאמין לי. הם מזניחים. לך מפה. לך. לא טוב, קירקי. זה רק יסבך.
&nbsp
לכורי הלבה יש חיים מאוד מעניינים. ויכולת לישון במקומות מוזרים.
&nbsp
נחמד, קירקי. עכשיו תראי איך הכול מפסיק. כן, גם צריך שלוק יוציא אותו מההפנוט...
&nbsp
לא להרוג את אירה!!!!!! לפחות עד שלוק עובר יקום!!!!!!!!!!
&nbsp
יופי, דקל, התגעגעתי. לוק, אל תכין כלום.
&nbsp
תעזוב את החמש אבנים האלה ופשוט תזמין את לילה לצאת כבר!
&nbsp
קירקי מקנאה?! מקנאה?! נראה לכם?! נכון, אז זורקים אותה לאלף אלפי עזאזל. לטובת מישהו בלי כוחות שהרבה יותר מדהים ממנה. והיא כבר לא משנה. וזורקים אותה כמו איזה סמרטוט משומש. אבל היא בכלל לא כועסת, בכלל לא! ואגב, לילה, היכולות שלו... נכון הן יותר טובות מלוק?
&nbsp
והעיקר לוק אומר שהוא לא יכול לבשל. הכול אפשרי אם רוצים. גם לעבור יקום. כן, שם, לוק, שם עוברים ליקום מקביל! שם! היי, זאת לא הדירה שסידרתי לך ולרומי!
&nbsp
אני מחכה לפיצוץ בין הצ'יקס. זה הולך להתפוצץ. במוקדם או במאוחר... ולוק, ממתי א ת ה זה שקוטע דברים באמצעות הפלאפון?!
&nbsp
דקל התמים. לא! נראה לכם שזה קשור?!
&nbsp
אני רק חושב שדקל ויפתח שוב יריבו. לא, ללוות אותו לתחנה לא יעזור. גם אלומה לא מחכה לך.
&nbsp
הם מתו על הסרטון, אבי. ממש אהבו. אוף, אני חייב לדעת איך אפשר לעשות עלילות כמו של מיכל הגאון!!!!!!!!!
&nbsp
דקל עולה בסבוואר, אבל הדירה שהכנתי ממש לא... של קירקי, רומי. מה חשבת? שתהיה חלק מזה. שתהיה. גם אירה שיהיה.
&nbsp
היא לא סיפרה... כן, גם קירקי נוסעת לירושלים. לפחות כך היא אומרת. נהר, למה את לא הולכת לבד? אני אצביע לך. מבטיח שכן. והפעם גם תנצחי.
&nbsp
הם יודעים מה זה האוקאסוס? אתם לא יושבים ומחכים, הכנתי לכם מקלט ביקום מקביל, כמה פעמים צריך להגיד?! לוק, יש לכם תפקיד אחד ואתם יודעים מה הוא! הוא לא חושב. לחשוב זה מאוד קשה ללוק.
&nbsp
יפתח, לפחות זאת לא הרגל. יפתח, אתה מופתע שהוא בגד? אגב, מעניין איך דקל יהיה עכשיו בלי הלבה בדם. אין עונה הבאה!
&nbsp
אתם לא יכולים פשוט לעבור אתם הרחק מכל בני אנוש? אני אומר, קודם נמשיך את השושלת ואחר כך נראה...
&nbsp
אז דקל לוקח תוספים או פוצע? היי, אולי תבדקו את הדם של דקל כדי לראות אם הוא לק... אה, לא.
&nbsp
כן, הם גם ממש יחזרו חברים טובים. כן, כן, הסוכנת. איזה מזל שהם לא אמרו שהם אצל רוחל'ה ושמוליק שוורץ. כן, קירקי. גם זה. לעזאזל...
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אוג משתף פעולה עם המוכשרת האמיתית בהרכב ואיתי, שמבין בכישרונות, מצלם.
&nbsp
לילה ואירה משחקים ומשתעשעים.
&nbsp
ועוד משהו.

שיר m

Well-known member
פרק טוב לשם שינוי
לקח לקירקי דקה אבל היא קלטה מה קורה
&nbsp
רומי לא מוכנה לוותר על המורשת
&nbsp
ללוק באמת אכפת מדקל
&nbsp
רק את אביגיל הורסים לי כל עונה מחדש...

פרק 118- הבחירה

אז האם אביגיל תינצל מידי כורי הלבה?
&nbsp
מה יקרה לדקל בעקבות הדם הכדברי?
&nbsp
מה רומי תעשה בעקבות זה?
&nbsp
ולמה אני כל כך מאושר בנושא לילה?
&nbsp
פרק עם שם שהקדים ביום...

אז אני כבר סיפרתי לכם על הישיבה שערכתי?
יוסי: שלום, ברוכים הבאים לישיבת הדחת...
אירה: מגאן?! מדיחים מגאן?! אתה מתכנן להדיח אותי?!
יוסי: לא, אירה! רק נכנסת לתפקיד, כבר אתה מקדם קירקיזם?! אמרתי ישיבת הדחת ליטמן.
רומי: אני רק רוצה לציין שזאת ישיבת שידוך ליטמן ומעבר ליקום מקביל.
יוסי: מקבל את התיקון, החברה רומי המליפיקית. ובכן, בשבוע שעבר דנו על...
גילי מהתחנה: היי! לי יש נושא חשוב להעלות!
יוסי: ... גילי, זאת לא הסדרה שלך. מי הכניס אותו?
אירה: אני. הייתי חייב לו משהו מכוכב הצפון על עזרה בקליפ.
גילי: אני חושב שאנחנו צריכים, בד בבד עם הליטמניזם, להילחם בירוניזם.
יוסי: הוא לא מעניין אותי, גילי.
גילי: נו, יוסי, אתה יודע בעצמך שהוא מתנהג בדיוק כמו שליטמן התנהג פעם, וברגע שהם יתחילו לחקור...
יוסי: ו... נרדמתי כי אני לא מתעניין בירון.
גילי: נו, הוא ישתלט על כולנו!!!!!!!!! בתחנה הוא ורומי כבר...
רומי: רומי. נו. יש שחקניות שמושכות תשומת לב של יוצרת מחוננת ויש שחקניות שדוד שלהן מסדר להן תפקידים.
יוסי: החברה רומי, אני קורא אותך לסדר!!!!!!
רומי: מה? לא, דיברתי על שמש המטומטמת.
יוסי: בקיצור, רציתי לדון על נושא היקום המקביל. למה מליפיקים לא עוברים לשם להפריח את השממה ואת השושלת?
רומי: אני לא יודעת. החדר ילדים שבנית דווקא מאוד יפה. אולי הוא לא אהב את הצבע?
יוסי: זה דווקא היה מעוצב בטוב טעם. מה אתה חושב, החבר אירה?
אירה: צבע ירוק.
רומי: מה הקשר ירוק?
אירה: האבנים אמרו לי...
יוסי: תעזוב את האבנים האלה כבר, תעז... גילי, מה אתה עושה?!
גילי: *משתלט על המיקרופון* מי בעד חיסול הירון?! שירים את ידו!!!!!!!!!
יוסי: הוא כבר ביקום מקביל, דפוק אחד!!!!!!!!!!! שמישהו ישתיק אותו!!!!!!!!
אירה: רגע, מה האבנים אומרות ל...
יוסי: תעזוב את האבנים האלה כבר!!!!!!!!!!!!! אני נשבע שאני אחסל אותך!!!!!!!!!
רומי: מה בנוגע לריבית נוחה בדירה ביקום המקביל?
יוסי: אני אחסל אותך!!!!!!!!!!!
רומי: אתה לא, אתה רוצה חברה לליטמן!!!!!!!!!
יוסי: אווווווווווף, די, יש לי פרק לראות ושיר כבר גמרה ריאה מכל הצחוקים. משוחררים!
*כולם הולכים חוץ מגילי.*
גילי: אז בא לך לבוא איתי למסיבה?
יוסי: לך, גילי!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
יופי, קירקי. נורא נחמד. מה יקרה כשלא יהיה טרמפ? הוא פשוט כזה לא קיים. מה לקחת? שוב כתובת מזויפת... תגידו, המשרד של אואזיס, הוא פנוי?
&nbsp
דקל, למה אתה לא מייצג את הנבחרת של גיסך?! ואל תסכים לסדרת אימונים!!!!!!!!!!!! יופי, דקל.
&nbsp
טוב, חבל שאבי לא יודעת שהסיכוי שלה להתקבל לסוכנות זה כמו הסיכוי שעדי שמחה על השמינייה החדשה. אם דליה הייתה יודעת מה עושים לה עם המחסן... וואו וואו.
&nbsp
נכון, הפרדה מוחלטת בין מליפיקים לשאר, רומי. אגב, דקל לא נתן לו בית, דקל נאלץ לתת לו בית אחרי שהוא חשב שזה בן דודה שלו. הוא אמר שאריאנה מתה. הוא בגד בהמון דברים. הייעוד שלו זה רק יקום מקביל. רומי, תשלימי את העונה שעברה!!!!!!!! אבל היקום המקביל הוא לא חסר טעם...
&nbsp
שור ברור, מון אמור. נכון, הוא זמר/מלחין. והוא לא מקלקל. אוג בכיין. אבל רגע, בן אל, לא אמרת שאתה לא צלם? טוב, לפחות אל תקלקל. כמו תמיד. אמרנו לא לדבר, בן אלללללללל!
&nbsp
קירקי, רומי. רומי, קירקי. תכירו. אה, שכחתי שיש אמארו ראג'אמו.
&nbsp
עמית, התגעגעתי. עמרי, פחות. לעלילה הזאת גם פחות.
&nbsp
הוא גילה שהוא מאוהב. תעזוב את האבנים, אירה. אירה, אני אמרתי לך להפסיק לשחק? אני אמרתי? אז שכח, שכח, שחק, אירה. תחבק את הילדות שלך. זהו סיפורם של שניים שאהבו חמש אבנים? זה בכלל עובד ככה? לא? תאכלו, תאכלו.
&nbsp
הבועה לא הייתה הפוכה קודם? לא משנה. איזה כושלים. רגע, אז הוא יסומן? מה הקטע באוקאסוס? מי ייענש? אז אידריס פחות בקטע של הומור מליפיקי.
&nbsp
לילה זוכרת. לילה מבינה את הקטע עם אבות בעייתיים. אז האם אתם תצליחו להחזיק? אז זהו סיפורם? זהו סיפורם. תראו לי סצנה אחת של לילה ולוק שהייתה כזאת! עם אמוציות כאלה! לא סצנות פרידה, סצנה כזאת!
&nbsp
מוזרים הכורי לבה האלה. אבל עם טעויות בשיפוט. כאילו את רואה את קירקי, היא אומרת לך לעצור, ואת חושבת מה לעשות... לחייך ולגחך כאילו היא לא כדברא. היא הכדברא! לא המליפיקית, שזה זן כושל בקרב!!!!!! ממתי אמאטו מחסל?
&nbsp
אביגיל מקלקלת. אתה לא, איתי! אתה לא מקלקל ואפילו כמעט ממש מוכשר! שלהם, שלהם, של אוג ושל המוכשרת האמיתית. אגב, כמה זמן לקח לאבי להגיע? ביי, מאן, אבל תקבל את לילה בחזרה?
&nbsp
ומה למדנו, חברים? לא להאמין לטל מוסרי!!!!!!!!! מי חושב שלא יהיה אישור?
&nbsp
היא כל כך ייצוגית עם ההינומה של הכדברות. מה, יש ספירה כדברית? ממתי? איך סופרים? מאיזה תאריך? מהתאריך שנוצרה האנרגיה הטהורה שמתוכה בקעה לילה? לילה, את מקסימה.
&nbsp
לוק, למה זה נראה כאילו זה הפתיח של נעלמים? ברור שלא, קירקי. למה את שואלת? הם איגניסים או לא? לפי הכוחות שלהם...
&nbsp
ליבי, אני לא מת על זה. עמית, אוסטרליה? מה עם אוסטרליה?
&nbsp
חוץ מרוחל'ה ושמוליק שוורץ. הם לא חשודים אף פעם. אה, סוכנת. משום מה. משום מה.
&nbsp
לוקס וליריס. שמות מוזרים. הם על טבעיים מוזרים כמוכם, עם פלאפונים.
&nbsp
יאללה, שייק בזולה. ואל תגידי את זה ליד מליפיקים. נכון, ייעוד אחר לגמרי! דקל רואה אותך כחברו הטוב? הפתרון הוא ביקום המקביל!!!!!!!!!! כן, בדיוק, רומי!!!!!!!!!!!!! אני מאוד אוהב אותך, רומי, את אסרטיבית ותקיפה. יצא משהו מהישיבה הזאת בכל זאת. יאללה, השעון הביולוגי מתקתק. קצת יותר לאט, אבל מתקתק.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אליס אורבת למישהו.
&nbsp
לוק מדבר עם מישהו.
&nbsp
ולילה הכינה מסכה יפה. למישהו. סתם, לאירה, ברור שלך!!!!!!! חמוד זה. תיהנו, ואל תעשו משהו שלוק ורומי לא עושים ביקום המקביל, כן?
&nbsp
בינתיים: אם אתם מתלבטים למי להצביע מחר, איתי יסביר לכם בבירור...

Roei152

Well-known member
מנהל
מעולה , זה רק הולך ומשתפר ...
אירה ולילה חמודים
מה זה שנת הכדברות ? כמה זמן יש להם לפי השנה הזאת?

שיר m

Well-known member
אז תגידו
מתי מחסלים את רומי?
&nbsp
לא חשבתי שאהיה בעד לוק, הוא היה כל כך מיותר ואדיש בעונה הקודמת... אבל עכשיו פתאום אכפת לו כל כך מדברים!
&nbsp
קירקי המחסלת.
&nbsp
יופי דקל. דם של קירקי גורם לך להיות טוב.
&nbsp
עמית תיזהרי מליבי...

למעלה