כדברא 2- שבוע 9

Roei152

Well-known member
מנהל
כדברא 2- שבוע 9 מי המגנא האמיתתי?
האם זו קירקי שהתחילה לקבל חיזיונות שלא קורים ולהשתגע ?
או שזו לילה המושלמת ?
הדחה גורלית השבוע!!!!!

פרק 83- המצגת

האם אבי תספר לאוג את האמת?
&nbsp
האם ליבי תכבוש את עולם האופנה? מוזרויות זה אופננה!
&nbsp
האם דקל ושרון יצליחו לברוח?
&nbsp
והאם לילה סופסוף תדיח את קירקי?

ברזילי לתפקיד המגנא!
עכשיו זה יעבור ממש יפה, בגלל שאנשים יחשבו שאני מדבר על נטע והיא אלוהים עכשיו, אז מה אכפת להם לתת את זה לבת דודה רחוקה מאוד. אם כי דווקא לליבי צריך להיות השם "ברזילי". היא דומה לה... אגב,קירקי טענה שקרקורי התרנגולת הם ניצול ופוגעים באוכלוסיית בעלי הכנף. עוכרת ישראל.

אוי... מסכן לוק, כמה חבל... טוב, בואי נגלגל ו... לילה! תראי מה היא עשתה! היא מטורפת! מטורפת! הנה, בבקשה! בבקשה! משחק נהדר, לילה. משחק נהדר. עזבי, לילה, הוא קורבן וקדוש מעונה שלנו, אז... אה, אתה חי. שברת רגל, לוק?

מה אתה אומר, שרון. אני לא יודע, חבר'ה, זה בכל זאת מבצר עתיק. לא, שרון, אין יציאה מהארון.

טוב, לילה, אנחנו לבד, אנחנו יכולים להפסיק עם המשחק. את לא חייבת לדאוג לו. או לקבל את זה שהוא לא אוכל כלום. לילה! אל תיקחי עליה אחריות! נכון, לילה, איזה נאום אופוזיציוני מדהים! כן, לוק, נתנהג כאילו אנחנו מתונים. הלחש, הלחש.

אלוהים אדירים, אוג... אלוהים אדירים. לפחות אביגיל מכירה בזה שהוא קלוץ! ומשעמם! יופי עדנה, את מבינה מתי את צריכה להתערב כדי שמערכת יחסים לא תתפרק.

יא שטייניץ, הלנה. יא שטייניץ. היא דווקא מאוד התכוונה לפגוע בו! לא בלילה!!!!!!!!!!! אה. הלנה לא חשובה. להוריד ולתת ללילה. אל תהיי ביבי, קירקי.

איפה נמצא הריאל, אני חייב לדעת... מה את מחביאה במטבח, ארבל? סטוקים של סיגריות?

בווווווז! תורידי את ההינומה של הכדברות! עכשיו גם אבק פיות.

מסכנה עמיתי. על זה לא נסלח לאריאנה ולקיצונים שלה! עמית, אני ממש נרגש מהתכנית, אבל מאמי שלי, איפה הקרטיב אננס? כן, את צריכה חבררררררה. אבל איפה תמצאי אחת כזאת? מעניין מה ליבי תארגן. אה... ביי עמית.

יואו, איזה שיעמום, אני לא מאמין! ומי נתן לו רישיון סטנדאפ?! לא סגרנו כבר על איזה שם מפגר? עדנה, את לא קולטת שיחות פרידה? את לא מתורגלת?

זה החלק של ההרמון. לפי כל הכביסה. לטפס החוצה? מי לימד אותך לטפס? לטפס החוצה? מי לימד אותך לטפס? מעניין מי מהמליפיקים כן ישחרר אותם בסוף אם לוק לא יחזור. ויכוחי האח הגדול זה מסוכן.

אבל מה אריאנה מתכננת? והיא עוד מדברת עם הבן אדם שהיא הכי שונאת בעולם בערך ברוגע. מה לעזאזל? מה זה? מה הקטע של האבנים האלה?

היא באמת לא שמעה. ממתי הוא חושב? מי חשב על הזוג הזה, לעזאזל?!

מי האידיוט שקנה את זה?! איזה יחסים הרסניים...

למה דווקא הוא מגיש? אלוהים אדירים, הטכנולוגיה הורסת את המליפיקים... כן, ברור שארבל דווקא תעשה את זה. לאיזה פרופיל, זאת שאלה. היי, מי קוראת לך פרימיטיביים?

לא יודע, זה לא צבעוני מספיק וליבי נראית כמו קוסם. לנגב גלידה זה יותר יפה מלסדר פפיון. רק אומר.

שישן, שישן. אוי... התרסק... אוי... לא, זה בסדר גמור. אפשר להדיח את לילה. איזו בגידה, לילה?

עכשיו היא גם מנסה לעשות ניו אייג'?! היא הופכת למטורפת יותר ויותר! אנחנו לא נוותר עד שתתפטרי. רגע, אין חזיונות יותר?

כן, אולי "תתנצל, דקל, שזרקת אותי בהרמון"? טוב, נו... למי אתה מתקשר?

מצאת לך למי להתקשר. זה מחדל ביטחוני מהמעלה הראשונה! עמית סתם הייתה בריצה. עמית, זה הזמן לחשוד. וואו, אריאנה חזקה. אולי אמילי תמרוד בה כשהיא תראה מה היא עשתה לטלפון...

בפרק הבא:

לילה עם ההינומה!

רותם עושה מונולוג!

ומשהו שנקטע.

שיר לכבוד המגנא:

אני מגנא יפה וכובשת,
הרבה יותר מאחותי המטופשת,
לא יוצאת משליטה או מתרגשת,
פם פם פאו, טראם פאם פאו.

היי! את מגנא וגם טבעונית?
תיקחי ברזל וחיזוקית!
קירקיזם ממש פיס אוף שיט: היי! היי! היי!
היי! כי יוסי עליי אז צעק,
גם ליטמן עוזר, הפושטק,
וקירקי עכשיו רק תגיד: פאק.

ליטמן מותק, בוא, פשוט אל תשכח,
יוסי לפניך עליי צרח,
לא פלגא-פלגא, פלגא פלגא-גירל, פלגא פלגא פלגא-גירל, פלגא פלגא, פלגא פלגא...

היא לא פלגא! (לא פלגא!)
היא רק מגנא! (רק מגנא!)
נדיח את קירקי,
ואז ליטמן,
נזרוק אותו מיד,
לארסיטו עם גרומל!
רק מגנא!

א-א-א-אני לא פלגא!
הלאה הקירקיזם, חברים,
א-א-א-אני לא פלגא!
ונדיח, היא תגיד: שיט!
אמאטו אמאטו, גרומלים מכסחת,
סיביטו סיביטו, אימא שלי צורחת,
לא אכפת לי מה"זה" ש'ך, מותק,
פם פם פאו, טראם פאם פאו.

ליטמן מותק, בוא, פשוט אל תשכח,
יוסי לפניך עליי צרח,
לא פלגא-פלגא, פלגא פלגא-גירל, פלגא פלגא פלגא-גירל, פלגא פלגא, פלגא פלגא...

היא לא פלגא! (לא פלגא!)
היא רק מגנא! (רק מגנא!)
נדיח את קירקי,
ואז ליטמן,
נזרוק אותו מיד,
לארסיטו עם גרומל!
רק מגנא!

נדיח את קירקי,
אז די עם קירקיזם עכשיו!

היא לא פלגא! (אני מגנא יפה וכובשת)
היא רק מגנא! (הרבה יותר מאחותי המטופשת)
לא יוצאת משליטה או מתרגשת,
נזרוק אותו מיד,
לארסיטו עם גרומל!
תודה כדברות, כפרה על יוסי!

שיר m

Well-known member
איזו אכזריות
מצד אריאנה... מעניין אם יש גבול למחיקות זיכרון או שהם יכולים למחוק כל שעה

&nbsp
כל הכבוד אוג, תמיד ידענו שתגיע רחוק.
&nbsp
ליבי ועומרי חמודים.
&nbsp
עמית, יומולדת ספורט? בטוח נשארו לך חברות?

רק עכשיו הבנת שעמית היא כזאת?
זה כל הקטע בינה לבין ליבי! היא לא נשית אלא טומבוי!
&nbsp
ושרון אוהב לרוץ איתה.

שיר m

Well-known member
אני יודעת!
אבל בין לאהוב ספורט לבין לעשות ריצה עם כל החברות ביומולדת יש הבדל עצום!

Roei152

Well-known member
מנהל
אז סוף סוף ראיתי את הפרק
הייתה לי בגרות השלמה באנגלית (אגב אימא שלי יצאה כדברא - היא אמרה שהאנסין שאני אבחן עליו , יהיה על גן חיות , ובאמת יצא לי על פילים, היה בסדר אגב ) ולכבוד הבחינה לא ישנתי בבית.
קירקי באמת מעצבנת , אני ויוסי נלחמים את מלחמתה של לילה בפלגא , באינסטרם למרות שזו מלחמה עם תבוסה , כלומר מלחמת ליטמן ברור שהוא יפסיד , אבל לילה תוותר בסוף על המגנא ..
&nbsp

פרק 84- הבריחה מכנען

האם עמית תגלה ששרון חטוף?
&nbsp
האם אביגיל תגלה לאוג מה היא רוצה?
&nbsp
הלביאים יצליחו לברוח?
&nbsp
והאם אחרי המחדל של קירקי, נדיח אותה סופסוף?!

קירקיזם גועלי
הניו אייג' הטבעוני הזה מתחיל לעצבן אותי. זהו? אין חזיונות? לתמיד? מחדל עצום, זה...
&nbsp
היא צריכה להרוג אותם. זהו... לא הייתי חושש מאמנון. האמת שהיה יותר מצחיק אם אמילי הייתה שומרת עליהם, מעלה סלפי של "עם היפים שלי בשבי" וכו'... אני נשבע שאם יגלו, זה רק בגלל שמישהו עקב אחרי אמילי והיא לא הבינה עד הסוף את הקטע של אינסטגרם.
&nbsp
לילה הגיע לשם אחרי הטקס חתונה איתי. בגלל זה היא עם ההינומה. אבל עם כל הכבוד לי, הכי חשוב זה להפוך אותה למגנא. מה זה? שתי לילה? את מדיחת מגנא! ברור! נבואה לשלטון!
&nbsp
אם זה היה פלאשבק, עמית הייתה בקבוצת יום הולדת ומתכננת הכול. אבל זה לא. קירקי, לא נאה לך לרדת לעם?! הורדת את השכל שלך, הורדת! גם עם חזיונות לא מנעת אסונות. יופי, אבי. יופי, קירקי. אני לא סומך על שיקול הדעת שלה!
&nbsp
אביגיל, תראי למה גרמת. מה זה לשלם לו?! יש לך אישור משרון ומעמית על זה?!
&nbsp
לילה, מה לא מובן? נכון, רק את. מה מפתיע? הלנה, אל תחללי את שם המגנא לשווא! להפוך לחשים... נחמד. כן, לילה, היום את הרבה יותר חזקה, את המגנא. אוי, היא כזאת צנועה. בגלל זה היא צריכה להיות מנהיגה. המנהיגים הכי טובים נבחרים מאליהם ולא מנסים לחפש את השליטה. לפעמים עלינו להסתכל על התמונה הגדולה. גם אם אנחנו יפים וחמודים כמו לילה.
&nbsp
יופי אביגיל. נורא נחמד. יסמין תעשה בלגן...
&nbsp
תראו לאיזה עצב אריאנה גורמת. נכון, עמית, נכון. לא יום ספורט. מור שחקנית קומית נהדרת.
&nbsp
לזכור שיש מצלמות. לזכור שיש מצלמות. לזכור שיש מצלמ... שתנשך אותך נועה קירל יא אפ... ! סליחה. אני לא מבין, ליטמן בכוונה מנסה תנועות גמלוניות כדי להראות שהוא לא רגיל? הבכת אותנו. אכן דברים חשובים עוברים ללילה בראש. אבל מנהיגות זה לא תמיד קל. מה, לבן גוריון היה קל ללכת נגד החברים שלו ולהגיד להם להקים מדינה? כשבגין החזיר את סיני הוא לא נשבר? יצחק רבין לא הקיא כשביים חברות עם פרס?! אוי, לילה, עזבי אותה. אם רק התפקיד חשוב לה היא חרא.
&nbsp
"זה לא בסדר"- שני קליין ביצא משליטה עם אביה. וכל מילה מיותרת. תראו מה הקירקיזם הזה עושה לשיעורי דרמה. אוג חתיכת קלוץ... מעניין אם גם הכדביראדה עסוקה ככה.
&nbsp
לא יעזור לכם, הוא חושב על עמית! שוב פעם כתבתי לפני שזה קרה!!!!!! מגיע לכם!!!!!!! יש אהבות שלא מחסלים, מליפיקים מגעילים מפנימיית גנות!!!!!!!! לא, במקרה הזה אולי הם באמת אוהבים את אותו המאכל. שרון, היית צריך להגיד קרטיב אננס... אבל פיצה.
&nbsp
יופי, ליבי. רגע, ואתה לא חוגג את יום הולדתה של עמיתי?!
&nbsp
אני לא אוהב את הקטע הזה... רגע, למי מוחקים ומה בדיוק?!
&nbsp
וואו, אסקייפ רום! חחחח, ליבי, כוחות על, מה זה, תכף תגידי מכשפות... בכיס, קירקי! 103 זה לא מוקד עירוני? כן, אה... ליבי...
&nbsp
לא את זה!!!!!!! לא למחוק את זה!!!!!!!!! זה ציור שהשיג אחלה לייקים!!!!!!!! מה קורה בוורטקס הזה? אה, זה המוות המוחי שעשו לאלכס. אבל היא כבר אמרה שהיא מתכננת להרוג אותו.
&nbsp
תודה, יסמין.
&nbsp
חה חה חה, היא תשמור עליהם... בטח. על הבחור שהיא אוהבת בהרמון. יופי, שרון! אתה תמיד חושב דברים כאלה נכונים...
&nbsp
לילה פותרת הכול. כזאת פרקטית. עמיתי... קדימה עמיתי... אוקיי, בסדר, אני מודה שלשרון יש עוד מה לעבוד בכל הנושאים של משיבונים. יופי, לילה! יופי! יש טעם, אידיוטים, יש טעם! יופי, אוג. מילא אביגיל, אבל למה להרוס לעמית את יום ההולדת...
&nbsp
עמית היא האיום הכי גדול על המליפיקים! חה חה חה, חכה שנייה, גרי, חכה... אוי, רגע... אם הוא יגיד שהמאכל האהוב עליהם זה פיצה ועמית תתכוון ל... נו, אני לא אומר, אני מחכה! מחכה לכתיבה הנהדרת של מיכל.
&nbsp
היא חברה שלך מבית ספר שגרה בהרמון!!!!!! שרון, אתה חכם. קירקי, קירקי, נו. אפשר גם בלי הרבה דם, אתם יודעים.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
גרי ואריאנה שוב סורקים מוחות.
&nbsp
ליבי חוזרת לצילומים.
&nbsp
וקירקי מגיעה בלי לבוש מתאים לטקס!!!!!!! אגב, טקס שעלה הון למשלם המסים.

שיר m

Well-known member
קצת באיחור
נמאס לי מהניסויים בבני אדם האלה.
&nbsp
ליבי חברה נהדרת.
&nbsp
למה קירקי לא סיפרה להלנה שהיא ביטלה את החזיונות?
&nbsp
העוגה, אוג, העוגה!
&nbsp
אלכס לא יודעת שלוק בכנען?

למעלה