ברזילי לתפקיד המגנא!
עכשיו זה יעבור ממש יפה, בגלל שאנשים יחשבו שאני מדבר על נטע והיא אלוהים עכשיו, אז מה אכפת להם לתת את זה לבת דודה רחוקה מאוד. אם כי דווקא לליבי צריך להיות השם "ברזילי". היא דומה לה... אגב,קירקי טענה שקרקורי התרנגולת הם ניצול ופוגעים באוכלוסיית בעלי הכנף. עוכרת ישראל.
אוי... מסכן לוק, כמה חבל... טוב, בואי נגלגל ו... לילה! תראי מה היא עשתה! היא מטורפת! מטורפת! הנה, בבקשה! בבקשה! משחק נהדר, לילה. משחק נהדר. עזבי, לילה, הוא קורבן וקדוש מעונה שלנו, אז... אה, אתה חי. שברת רגל, לוק?
מה אתה אומר, שרון. אני לא יודע, חבר'ה, זה בכל זאת מבצר עתיק. לא, שרון, אין יציאה מהארון.
טוב, לילה, אנחנו לבד, אנחנו יכולים להפסיק עם המשחק. את לא חייבת לדאוג לו. או לקבל את זה שהוא לא אוכל כלום. לילה! אל תיקחי עליה אחריות! נכון, לילה, איזה נאום אופוזיציוני מדהים! כן, לוק, נתנהג כאילו אנחנו מתונים. הלחש, הלחש.
אלוהים אדירים, אוג... אלוהים אדירים. לפחות אביגיל מכירה בזה שהוא קלוץ! ומשעמם! יופי עדנה, את מבינה מתי את צריכה להתערב כדי שמערכת יחסים לא תתפרק.
יא שטייניץ, הלנה. יא שטייניץ. היא דווקא מאוד התכוונה לפגוע בו! לא בלילה!!!!!!!!!!! אה. הלנה לא חשובה. להוריד ולתת ללילה. אל תהיי ביבי, קירקי.
איפה נמצא הריאל, אני חייב לדעת... מה את מחביאה במטבח, ארבל? סטוקים של סיגריות?
בווווווז! תורידי את ההינומה של הכדברות! עכשיו גם אבק פיות.
מסכנה עמיתי. על זה לא נסלח לאריאנה ולקיצונים שלה! עמית, אני ממש נרגש מהתכנית, אבל מאמי שלי, איפה הקרטיב אננס? כן, את צריכה חבררררררה. אבל איפה תמצאי אחת כזאת? מעניין מה ליבי תארגן. אה... ביי עמית.
יואו, איזה שיעמום, אני לא מאמין! ומי נתן לו רישיון סטנדאפ?! לא סגרנו כבר על איזה שם מפגר? עדנה, את לא קולטת שיחות פרידה? את לא מתורגלת?
זה החלק של ההרמון. לפי כל הכביסה. לטפס החוצה? מי לימד אותך לטפס? לטפס החוצה? מי לימד אותך לטפס? מעניין מי מהמליפיקים כן ישחרר אותם בסוף אם לוק לא יחזור. ויכוחי האח הגדול זה מסוכן.
אבל מה אריאנה מתכננת? והיא עוד מדברת עם הבן אדם שהיא הכי שונאת בעולם בערך ברוגע. מה לעזאזל? מה זה? מה הקטע של האבנים האלה?
היא באמת לא שמעה. ממתי הוא חושב? מי חשב על הזוג הזה, לעזאזל?!
מי האידיוט שקנה את זה?! איזה יחסים הרסניים...
למה דווקא הוא מגיש? אלוהים אדירים, הטכנולוגיה הורסת את המליפיקים... כן, ברור שארבל דווקא תעשה את זה. לאיזה פרופיל, זאת שאלה. היי, מי קוראת לך פרימיטיביים?
לא יודע, זה לא צבעוני מספיק וליבי נראית כמו קוסם. לנגב גלידה זה יותר יפה מלסדר פפיון. רק אומר.
שישן, שישן. אוי... התרסק... אוי... לא, זה בסדר גמור. אפשר להדיח את לילה. איזו בגידה, לילה?
עכשיו היא גם מנסה לעשות ניו אייג'?! היא הופכת למטורפת יותר ויותר! אנחנו לא נוותר עד שתתפטרי. רגע, אין חזיונות יותר?
כן, אולי "תתנצל, דקל, שזרקת אותי בהרמון"? טוב, נו... למי אתה מתקשר?
מצאת לך למי להתקשר. זה מחדל ביטחוני מהמעלה הראשונה! עמית סתם הייתה בריצה. עמית, זה הזמן לחשוד. וואו, אריאנה חזקה. אולי אמילי תמרוד בה כשהיא תראה מה היא עשתה לטלפון...
בפרק הבא:
לילה עם ההינומה!
רותם עושה מונולוג!
ומשהו שנקטע.
שיר לכבוד המגנא:
אני מגנא יפה וכובשת,
הרבה יותר מאחותי המטופשת,
לא יוצאת משליטה או מתרגשת,
פם פם פאו, טראם פאם פאו.
היי! את מגנא וגם טבעונית?
תיקחי ברזל וחיזוקית!
קירקיזם ממש פיס אוף שיט: היי! היי! היי!
היי! כי יוסי עליי אז צעק,
גם ליטמן עוזר, הפושטק,
וקירקי עכשיו רק תגיד: פאק.
ליטמן מותק, בוא, פשוט אל תשכח,
יוסי לפניך עליי צרח,
לא פלגא-פלגא, פלגא פלגא-גירל, פלגא פלגא פלגא-גירל, פלגא פלגא, פלגא פלגא...
היא לא פלגא! (לא פלגא!)
היא רק מגנא! (רק מגנא!)
נדיח את קירקי,
ואז ליטמן,
נזרוק אותו מיד,
לארסיטו עם גרומל!
רק מגנא!
א-א-א-אני לא פלגא!
הלאה הקירקיזם, חברים,
א-א-א-אני לא פלגא!
ונדיח, היא תגיד: שיט!
אמאטו אמאטו, גרומלים מכסחת,
סיביטו סיביטו, אימא שלי צורחת,
לא אכפת לי מה"זה" ש'ך, מותק,
פם פם פאו, טראם פאם פאו.
ליטמן מותק, בוא, פשוט אל תשכח,
יוסי לפניך עליי צרח,
לא פלגא-פלגא, פלגא פלגא-גירל, פלגא פלגא פלגא-גירל, פלגא פלגא, פלגא פלגא...
היא לא פלגא! (לא פלגא!)
היא רק מגנא! (רק מגנא!)
נדיח את קירקי,
ואז ליטמן,
נזרוק אותו מיד,
לארסיטו עם גרומל!
רק מגנא!
נדיח את קירקי,
אז די עם קירקיזם עכשיו!
היא לא פלגא! (אני מגנא יפה וכובשת)
היא רק מגנא! (הרבה יותר מאחותי המטופשת)
לא יוצאת משליטה או מתרגשת,