אמרתי לה... עמית, תקשיבי לי לפעמים
יופי, שרון, הסבר פניך לדיירת... אה... מר שכטר. איזו מפונקת האריאנה הזאת. כן, שרון, הצרכנייה זה שם. לך תקנה איזה קרטיב אננס.

מה זה?! שוב לוק וליבי?! ליטמן, ממה אתה מפחד? מה מפחיד אותך? בוא, רק מדבר, בלי ידיים... פשוט אביה שלי אומרת לי שאני קצת לחוץ, אבל אני יודע שזה טקטיקה. דווקא זוג חמוד... לא? תודה, ליבי. תודה.

תאג"ד! אני לא מאמין! היא עומדת למחוק לו את זה שהיא דגמנה בבגדי ים וש... אה, רגע. לא. יופי.

כן, הוא לא בדיוק כמו כל הגברים. מה, מה זאת אומרת 'יוסי, אנחנו יודעים שליבי קיבלה ממך פקודה לכער את ליטמן כדי שהבנות לא ימשכו אליו'?! ממש לא! ליבי, תעצרי אותו לפני שהוא מתפשט! פחות ביקוש? אוי, כמה נחמד, ליבי.

היי, עמית... היי, עמית, את לא מתורגלת כבר במחיקות זיכרון? ככה השגת חברררררררררררר... עמית, אני אומר לך, אנשים פה חדלי אישים. איזה אפסים...

שולחן כדורגל. לפחות הפעם דקל ושרון לא רבים מכות... דקל ניצח. אכן, אכן, חברים. אגב, דקל, אני הייתי מציע לך לעשות את מה שדיברנו עליו? להפנט את ליטמן כך שינסה לרדוף אחרי חלום חייו בהטלת כידון? יופי, ליבי, עכשיו התכנית שלנו ל... לא משנה, עמיתי. עמית, תתרחקי ממנו. לא, ליטמן, לא! להתרחק מהאננסית שלי! אתה קרטיב ענבים משמש, זה לא משתלב! עמית מרגישה יותר טוב! אביגיל, בחייאת, די עם השטויות האלה. לילה עכשיו?! אחרי כל כך הרבה זמן?! לא. עזבי, לילה, אנשים פה פשוט לא יודעים להעריך אותך...

בטח, בסוף אתה תיקח לו את קירקי כמו תמיד! כן, בטח... הטריק המפגר הזה לא עבד עם קירקי והניסיון למצוא את הלנה! דקל... לא. אני לא נופל בגללך!

איזו מתוקה... לילה, אני הייתי עושה לך את העבודה אם היית מבקשת, ומתחייב לתשעים ומעלה. חיבוק אחיות בין המגנא והפלגא הטבעונית!

לא. לא. דקל, לא!!!!!!!!!

תיזהרי, אביגיל. תיזהרי. אביגיל יותר טובה העונה. אה, שוב התיק...

והנה מלכת המליפיקים באה לחייל שלה. למכשיר הזה קוראים לפטופ... אני מהמר שלכולם קוראים לביא, מר ליטמן. לוקי כישלוקי. אמרנו כבר. לא? כן, אריאנה, זה קצת קשה. כן, כל אלה! מה יש להם? לא... לא נגד הלביאים!

דקל... אני מציע לך לחשוד. כן, לא רק לך, דקל. כן, זה חשוד ולא הגיוני! ודי לקרוא לו דוקדוק. רק אתה, דקל? גם אני אשמח!

לילה, את אחות של תמר! ושכנה של אלינור! מוזיקה גרומלית! איזה אבא קריר. עצוב. סיפור קארין קרמרי במיטבו.

עזבי, יש לך מלא עבודה עם ליטמן... לא לעמית גם! לא לעמית! אה, רק אריאנה. אז בסדר, עמית תפצלח אותה.

ליבי, למה את קופצת? טוב, את המחסום הליטמני. אוי, עמית, את כל כך חכמה. כולנו בדיכאון משחר. זה לא דייט אומרים לך! אני לא חושב שככה עובדים קשרי המשפחה... אתן לא גיסות ככה...

השר לשעבר שהפך לשוטר והפך לצייד גרומלים! קמפיין? אמנון- כי דינה תרסן אותו... יופי, דקל. תעשה מעקב על הליטמן האכזרי הזה.

פחחחח, מרגיש, קירקי. בטח. הוא משתמש בכוחות שלו רק לפגיעה בזוגות. כן, זאת לילה, יא אפס. זה לא נחמד, אתה רוצה לחסל אותה גם. קירקי פנויה. קירקי פנויה ומרסנת. מי זה? זה אף אחד. לא, הוא לא בסדר, את צודקת, לילה. לא לדאוג, לילה, מחר יהיה יום טוב... ליטמן, די להסתכל עליהן ככה.

בטח, ליאן. תצוד אותה ואת ליטמן, דקל! לא להוריד, דקל. לא להוריד! תירה! אוי. אני נשבע לכם, בסוף דקל יפגע מכל זה.

בפרק הבא:

חזרת החזיונות!

סטנדאפ! גיא כועס.

ועמית עוקבת אחרי אריאנה.