כדברא 2- שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
כדברא 2- שבוע 2 מה יקרה השבוע ?
לוק יסכים לשחרר את אוג מההיפנוט ? ואיך יהיה הסטנדאפ שאביגיל מתכננת?
מה לילה תגלה על אביה?
מה אריאנה עושה בכנען ?
ומה עמית תעשה עוד כדי לחשוף את סוד הכדברות?
צפייה מהנה

ומה יקרה מחר במפגש שלי עם אביה?!
שזוכרת אותי לגמרי, חברים, אם רק למישהו היה ספק! רק צריך לסלק ממנה את ליטמן (היי, מה עם לוק וליבי?)

פרק 56- המצלמה

עמיתיייייייייי...

אמרתי לה... עמית, תקשיבי לי לפעמים
יופי, שרון, הסבר פניך לדיירת... אה... מר שכטר. איזו מפונקת האריאנה הזאת. כן, שרון, הצרכנייה זה שם. לך תקנה איזה קרטיב אננס.
&nbsp
מה זה?! שוב לוק וליבי?! ליטמן, ממה אתה מפחד? מה מפחיד אותך? בוא, רק מדבר, בלי ידיים... פשוט אביה שלי אומרת לי שאני קצת לחוץ, אבל אני יודע שזה טקטיקה. דווקא זוג חמוד... לא? תודה, ליבי. תודה.
&nbsp
תאג"ד! אני לא מאמין! היא עומדת למחוק לו את זה שהיא דגמנה בבגדי ים וש... אה, רגע. לא. יופי.
&nbsp
כן, הוא לא בדיוק כמו כל הגברים. מה, מה זאת אומרת 'יוסי, אנחנו יודעים שליבי קיבלה ממך פקודה לכער את ליטמן כדי שהבנות לא ימשכו אליו'?! ממש לא! ליבי, תעצרי אותו לפני שהוא מתפשט! פחות ביקוש? אוי, כמה נחמד, ליבי.
&nbsp
היי, עמית... היי, עמית, את לא מתורגלת כבר במחיקות זיכרון? ככה השגת חברררררררררררר... עמית, אני אומר לך, אנשים פה חדלי אישים. איזה אפסים...
&nbsp
שולחן כדורגל. לפחות הפעם דקל ושרון לא רבים מכות... דקל ניצח. אכן, אכן, חברים. אגב, דקל, אני הייתי מציע לך לעשות את מה שדיברנו עליו? להפנט את ליטמן כך שינסה לרדוף אחרי חלום חייו בהטלת כידון? יופי, ליבי, עכשיו התכנית שלנו ל... לא משנה, עמיתי. עמית, תתרחקי ממנו. לא, ליטמן, לא! להתרחק מהאננסית שלי! אתה קרטיב ענבים משמש, זה לא משתלב! עמית מרגישה יותר טוב! אביגיל, בחייאת, די עם השטויות האלה. לילה עכשיו?! אחרי כל כך הרבה זמן?! לא. עזבי, לילה, אנשים פה פשוט לא יודעים להעריך אותך...
&nbsp
בטח, בסוף אתה תיקח לו את קירקי כמו תמיד! כן, בטח... הטריק המפגר הזה לא עבד עם קירקי והניסיון למצוא את הלנה! דקל... לא. אני לא נופל בגללך!
&nbsp
איזו מתוקה... לילה, אני הייתי עושה לך את העבודה אם היית מבקשת, ומתחייב לתשעים ומעלה. חיבוק אחיות בין המגנא והפלגא הטבעונית!
&nbsp
לא. לא. דקל, לא!!!!!!!!!
&nbsp
תיזהרי, אביגיל. תיזהרי. אביגיל יותר טובה העונה. אה, שוב התיק...
&nbsp
והנה מלכת המליפיקים באה לחייל שלה. למכשיר הזה קוראים לפטופ... אני מהמר שלכולם קוראים לביא, מר ליטמן. לוקי כישלוקי. אמרנו כבר. לא? כן, אריאנה, זה קצת קשה. כן, כל אלה! מה יש להם? לא... לא נגד הלביאים!
&nbsp
דקל... אני מציע לך לחשוד. כן, לא רק לך, דקל. כן, זה חשוד ולא הגיוני! ודי לקרוא לו דוקדוק. רק אתה, דקל? גם אני אשמח!
&nbsp
לילה, את אחות של תמר! ושכנה של אלינור! מוזיקה גרומלית! איזה אבא קריר. עצוב. סיפור קארין קרמרי במיטבו.
&nbsp
עזבי, יש לך מלא עבודה עם ליטמן... לא לעמית גם! לא לעמית! אה, רק אריאנה. אז בסדר, עמית תפצלח אותה.
&nbsp
ליבי, למה את קופצת? טוב, את המחסום הליטמני. אוי, עמית, את כל כך חכמה. כולנו בדיכאון משחר. זה לא דייט אומרים לך! אני לא חושב שככה עובדים קשרי המשפחה... אתן לא גיסות ככה...
&nbsp
השר לשעבר שהפך לשוטר והפך לצייד גרומלים! קמפיין? אמנון- כי דינה תרסן אותו... יופי, דקל. תעשה מעקב על הליטמן האכזרי הזה.
&nbsp
פחחחח, מרגיש, קירקי. בטח. הוא משתמש בכוחות שלו רק לפגיעה בזוגות. כן, זאת לילה, יא אפס. זה לא נחמד, אתה רוצה לחסל אותה גם. קירקי פנויה. קירקי פנויה ומרסנת. מי זה? זה אף אחד. לא, הוא לא בסדר, את צודקת, לילה. לא לדאוג, לילה, מחר יהיה יום טוב... ליטמן, די להסתכל עליהן ככה.
&nbsp
בטח, ליאן. תצוד אותה ואת ליטמן, דקל! לא להוריד, דקל. לא להוריד! תירה! אוי. אני נשבע לכם, בסוף דקל יפגע מכל זה.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
חזרת החזיונות!
&nbsp
סטנדאפ! גיא כועס.
&nbsp
ועמית עוקבת אחרי אריאנה.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מעולה
ליבי כ"כ מגזימה בצבעים , אבל סצינה קורעת עם לוק ... חולה עליהם...
כלל כנען בסכנה .. ולילה מחפשת אבות , וקירקע בוטחת בו ? מה קורה לכדברות?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 57 -ההופעה

כולם לצחוק מאוג בבקשה!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
אכן פרק מעעולה
חלק מהבדיחות של אוג אכן הצחיקו אותי , אבל הסוף שובר לבבות!!!
סצינה חזקה להלנה ולילה , "בסה"F רציתי לדעת מי אבא שלי .." אבל באמת מה הסיפור שם? לפי חוקי הכדברות , כן מותר שיהיה בן זוג בתמונה , והאם זה קשור לזה שהוא נחשף בזמן עונת המלפיקים?
ליטמן מתנונד בין ליבי ללילה יוסי , יוסי אני מת לקרוא את התגובה שלך...
&nbsp

תגובה אתה רוצה?! תגובה?!
זה חדשות ישנות.
&nbsp
אמנם זה מה שקרה, אבל עד אז כלאתי את ליטמן בסבוואר ועכשיו הוא משוטט לו ברחבי העולם, לא מצליח להגיע לתיאטרון הצפון, אפילו הגיע לקוטב ונשאר לנקות את האולם בסוף.
&nbsp
ואני בינתיים צילמתי את המגנא שלי מאלפי זוויות.

אהלן, אוג! אהלן, כולם! בוא תספר לנו למה אתה כאן! לא זוכר...
המופע?! אוג מתחרה עכשיו ביצא משליטה?!
&nbsp
עלק הגיע לקוטב. בקיבוץ כנען הוא היה... אה, כאן גרים שמוליק ורוחל'ה שוורץ?! זה אצלם. לא, לא, קירקי, זה הם! וזה שהחיזיון משובש, את לא חושבת שקשור ליצור הזה לידך? אבל לפחות קירקי מרגישה.
&nbsp
הרבה שירים של אביה היום...
&nbsp
אריאנה הזאת... דקל, אתה נחלש לקראת ההשתלטות הליטמנית. וזה שמחוק קטע, זה לא נראה לך חשוד? שרון לא בלביאים. בטח. עמית לא קונה.
&nbsp
חצ'קון? אה. יש טריק. יש טריק... בסדרה אחרת. אביגיל, לא מצחיק. הסכנה מתחת לאף.
&nbsp
לך, יא אבא זונח אחד! בסוף נגלה שאתה בוגד! איך קוראים לשחקן השני, מוכר לי... להתקשר לאימא.
&nbsp
זה לא היה מצחיק! הגיא הזה מחשיד. עלק לא מנסה.
&nbsp
אוי, איך אפשר לסרב לצלצול המתוק מתוק מתוק הזה?! גם אם היא הייתה אומרת "יוסי, תענה לי עבד נרצע שלי ותשתחווה לליטמן" (לא שהיא הייתה אומרת, היא הרי המקור לכל הטוב בעולם) הייתי מסכים. תגידו, אתם לא... לא מכירים? אה, הנה זה. לא, הלנה, את לא תעשי לה קארין!!!!!!
&nbsp
אז ממה המליפיקים מתקיימים בכלל? ארבל... לישון במיטה שלה? מה מסתירים שם?! מה הם עשו שם בחדר...
&nbsp
הגנרטור זה רק למופע של מגנא לילה! ליבי. טוב שאת חוסמת את היצור הזה. הוא עושה לך סטנדאפ, ליבי. היא שמרה לך מקום, בוגדני! אביה. אביה לא. אביה לא עכשיו. לא עכשיו אמרתי!!!!!!!! הנה, הנה, החבררררררררה מרגישה רע. ליטמן, לך לקוטב הצפוני ותשבור את הרגל!
&nbsp
יושבים פה, אידיוט.
&nbsp
לא, אוג, לא מי שאתה... מצטער, אני לא יכול. גמרתי הכול בשביל אביה...
&nbsp
וואו, אביגיל עברה אחד אחד ואמרה להם לצחוק. דווקא נחמד... חוץ מהמבטים שליטמן דופק לאביולי. למרות שאביגיל מגזימה... נו, דווקא לא רע.
&nbsp
איזה מוצרים בדיוק, שרון? עמית, תזכרי מה אמרנו. אם את הולכת, הוא הולך. שרון מזכיר הקיבוץ?!
&nbsp
לא אמין שקרו לאוג דברים. הוא לא זוכר. הגיא הזה זומם דברים!
&nbsp
לך תזדיין יא אהבל! הספיק לה כי היא ראתה אותי! לך! ליבי, את יודעת, אני חושב שזה זמן לשיחה מלב אל ליבי ש... אה, למה לא, גם זה עובד. תילחמי! אל תוותרי ללילה, שלא תגנוב ממך חבררררררר! (אביה זה בצחוק, זה רק להגנה עלייך!)
&nbsp
דקל, אז על מה אתה מקבל משכורת?
&nbsp
אל תעשי לה קארין! "איך מצאת אותו". בואי, הלנה. בואי. בחייאת. אני לא מבין מה יש למבוגרים פה. הלביאים מופתעים שיודעים מי הם... לילה המסכנה. כן, בדיוק! זאת אשמתה של הלנה בלבד! המעדיפת קירקי הזאת! רואה, הלנה?! רואה?! זאת מגנא! מגנא אמיתית! נסיכה אמיתית!
&nbsp
לא נכון, דקל, אנשים רצו לצחוק. אח, קירקי. ללילה זה לא היה קורה.
&nbsp
למה אין היום מספיק עמית?! לא. האוהבת קרטיב ענבים-משמש הזאת רוצה לחסל לי קרטיב אננס?!
&nbsp
יופי, ליבי. נהדר, ליבי. העיקר שאת השם של קירקי הוא קולט... המאבד זיכרון הזה. היי! מניפולטיבית?! אוג חדש?! מה זה ההתעללות הזאת?! אפילו אני מרגיש רע לאביגיל ואני לא מהחובבים שלה!
&nbsp
עמית אמיצה. "הלביאים". גם עמית קוראת להם ככה. ואחר כך הם מתפלאים שמוצאים אותם. אבל תמרנה אותך מליפיקית. במחצית הבאה את מפצלחת אותה. הבנת, עמיתי?
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
לוק מאתר את לילה. שבורחת לו! חה חה חה!
&nbsp
קירקי רצה לדקל.
&nbsp
ואוג מוצא גיטרה. חבר, התחום הזה של לילה.

Roei152

Well-known member
מנהל
הוא מתאהב , ולא יודע אריך קוראים לזה ...
בלילה הוא מתאהב... ליבי תהיה עם גיא , בזוגיות משום מקום... ראינו אותם מצטלמים יחד לתמונת הסטיילס .
&nbsp

למעלה