כדברא 2- המשך שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
מה שהזוי זה הסיבה שהלנה החליטה לברוח ..
"פשוט לא הרגשתי אליו יותר אהבה .."
פשוט אישה פתטתית,, אם זה היה קשור לסוד הכדברות ... אגב רק אני חושד שהלנה עשתה את זה בכוונה את המפולת ?
הלנה פשוט הזויה ברמות יופי אם היה לך סוד שכמו למשל שאתה נהיית צעיר בכה שנים או שפיצלת את המשפחה בזמנים שונים
אבל סיבה כמו , "אני לא אוהבת אותך יותר .." , זזו סיבה הגיונית לפרק את המשפחה ?
את העונש שלה היא כבר קיבלה שקירקי פורדה ממנה ...
אגב דרוש היכרת בין קירקי לאוריה במקום להכיר את האבא הבילוגי שלך , את עסוקה בלוק? ..
אז הכיוון הוא אוג ולילה בינתיים ?

שתי טעויות!

1) אני מהמר שהלנה משקרת והסיבה היא שהיא לא רצתה לחשוף את עצמה בפניו.
&nbsp
2) אוג ולילה לא! בכלל חשבתי שאוג יהיה עם יסמין, החדשה...
&nbsp
תראה לאן הגענו. בהתחלה חשבתי שיש איום ליטמני, אבל היחסים ביני לבין אביה התחממו כל כך עד שאני סתם מקנא לה. זה ליטמן ששלח אליה את תובל (שעצרתי אותו) ואת אוג הקלוץ. אבל למזלנו הזוגות הללו לא יקרו, והיא תחזור לזרועותיי. ליטמן מפחד?! מקריב בשר תותחים?! או שמזלזל ושולח שליחים?

Roei152

Well-known member
מנהל
חחחח אתה יודע שמתישהו
לילה תמצא מישהו , אם לא בעונה הזו , אז בעונה הבאה.. ואתה יודע שעוד לא התקרבנו אפילו לשלב בעונה הקודמת בו החל סיפור האננסים , מיכל אוהבת לפעמים להפתיע , ולהמציא זוגות באמצע עונה ...דפי ואסי למשל ....
אגב בחורה כמוה- דריה - בעונה הבאה אני מאמין שהסיפור שלה עם אלון יגיע סוף סוף לשיאו, תמר נחמדה והכל , אבל היא לא בטוח תהיה כמו דריה בעונה הבאה ...
&nbsp

רועי, אתה רוצה להרוג אותי?!

גם תמר מפסידה, גם לילה לא איתי?!
&nbsp
בחייך, אם לדר מותר את מיטל...
&nbsp
ולפחות מי שזה לא יהיה, אני הכרתי אותה קודם.

Roei152

Well-known member
מנהל
אני מדבר על הסדרה עצמה
במציאות אתה יכול להיות בקראש על הדמיות והשחקניות כמה שבא לך .. או להתאהב אם זו ההגדרה שלך ..
\אני מדבר מבחינה עלילתית ..
זה ברור לפי העלילה של העונה האחרונה שירון מפתח לאט לאט את דריה ואלון
וכדברא , מיכל עוד לא הגדירה מישהו ספציפי שיהיה בן זוגה של לילה , צריך עוד לחכות ולראות איך העלילה תפתח , אולי בעונה השלישית , ליטמן לא יהיה בגלל שהוא מבטל כל פרויקט בארץ , בשביל להתמקד בחו"ל , ואז אוליבר יתפוס את לילה בזרועעתיו , כמו שעופרי ואביה דיברו ...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
ולגבי הלנה
למה אם ככה היא כ"כ פחדה לדבר עם לילה שזה קשור לסוד הכדברות?
לילה יודעת מזה... בשבילה זה לא סוד.. לדעתי יש שם משהו מעבר לסתם שמירה על סוד הכדברות ,...
למה אם ככה הלנה לא דיברה עם לילה אחרי שאוריה הלך , ואמרה לה "לא רציתי שסוד הכדברות יחשף בפני בטעות .."

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה לא עונה לי ישירות
לדעתך זה רק סוד הכדברות? או שיש משהו מעבר.?

כאילו, לא יודע, זה ה"ויתורים" שהלנה דיברה עליהם

"אני ויתרתי על משהו כדי לשמור על הסוד".
&nbsp
כאילו, זה נראה לי הגיוני שיהיה לה קשה לשמור את זה אם יהיו לידו עוד שלוש כדברות.

Roei152

Well-known member
מנהל
אם זה פשוט רק סוד הכדברות
אז למה הלנה כ"כ תוקפנית גם כלפי לילה שיודעת על זה , בלי הסבר ? הן לא מדברות על זה בהקשר של אבא ?
היא יכלה פשוט להסביר לה שזה רק הכדברות
בכלל מה קורה במשפחות אחרות של הכדברות ? הרי גם שם ילדים לא באים עם החסידה ,
כמו שדרר שאל פעם , איך הם נולדים...
הם נולדים כמו בני אנוש בסופו של דבר , גם כדברות, וגם גרומלים..
&nbsp

שיר m

Well-known member
אני חושבת שהלנה מסתירה משהו יותר גדול.

או שפשוט היא עדיין בקטע של "לא לשתף את העולם בסוד הכדברות". ורוצים להראות לנו את ההבדל בינה לבין קירקי, והלנה כבר מסובכת עמוק בשקרים שלה...
&nbsp
אבל לדעתי היא מסתירה משהו אחר.
&nbsp
באופן כללי למה הלנה לא מדברת כבר עם לילה... היא היתה אמא נהדרת בעונה הקודמת, עכשיו היא כאילו לא יודעת איך להתמודד עם כל מה שקורה.
&nbsp
&nbsp
מעניין לעניין באותו עניין, אני לא הבנתי למה לילה ישר הניחה שאוריה הוא אבא שלה. זה שהם התחתנו לא אומר שהיא הבת שלו! אולי היה להלנה מישהו אחר?

כי היא שיקרה לה

היא לא הזכירה מעולם נישואין, וזה שהיא גילתה נישואין עורר אצלה את החשד-מגנא העילאי שלה. אימא שלה לא סיפרה לה שהיא התחתנה אף פעם? בעיה רצינית.

שיר m

Well-known member
בסדר, אבל זה עדיין לא בטוח

שיר m

Well-known member
השלמתי הכל! סיכום עונה עד כה:

אפשר להתחיל ממה שלא אהבתי? יופי. אז יותר מדי על טבעי. יותר מדי משחקים של חתול ועכבר. יותר מדי מחיקות, פחות מדי עימותים. בקיצור, שום דבר לא זז.
&nbsp
עמית- קצת מעצבנת. מתערבים שהיא לא תגיע להימלאיה?

&nbsp
ליבי- חמודה העונה הזאת הרבה יותר. ומסכנונת. ככה מתייחסות אליה החברות שלה? לא יפה.
&nbsp
אוג- מסכן. מתוסכל. לאן הוא אמור להמשיך מכאן? להקים להקה עם לילה?
&nbsp
אביגיל- מותק. אבל העונה היא קצת פחות, אהבתי אותה הרבה יותר ועכשיו היא לא זורמת לי. אבל היא חברה אמיתית ומותק של בנאדם.
&nbsp
קירקי- הרבה יותר טובה העונה. הרבה יותר. אבל הרבה יותר תמימה גם, ופחות חושבת...
&nbsp
דקל- בדיוק כמו שצריך. אחלה דמות.
&nbsp
שרון- בסדר. אותו אחד מהעונה קודמת.
&nbsp
לילה- הרבה יותר טובה מהעונה הקודמת. סוף סוף יש לה סיפור נורמלי. כן צדקת יוסי, מתמקדים באבא שלה!
&nbsp
הלנה- מסתירה סוד גדול, או סתם לא רוצה שכל העולם יידע שהיא כדברא?
&nbsp
פרקים נחמדים. אבל למה זה לוקח ללוק שנה להגיע לקירקי? הוא מסתובב איתה שעות בקיבוץ! למה כל כך קשה לו לתפוס אותה? אוליבר היה מצליח

עמית מעצבנת?!

שיררררררררר...
&nbsp
כן, שיר, בדרך כלל אנשים הופכים לאהבלים כשליטמן מגיע.
&nbsp
אז את אוהבת את לילה! נהדר, כי השבוע ראיתי את אביה והיא הסתכלה ממש ממש לכיוון הכללי שלי וקצת לידי בסביבות הפלוס מינוס חמישים מטרים כשהיא דיברה על זה שזאת הינומה של כדברות. ואגב, זה איחוד שלה עם אוג (להקת "לילה אוג").
&nbsp
ולוק ניסה להפנט את קירקי, אבל משום מה זה לא הצליח. הוא בודק למה...

למעלה