אהלן, ליטמן! אהלן, כולם! איחרת אז יאללה, תנקה את האולם!
גדל החדר של קירקי ואביגיל. אח, קירקי, את מבינה? את מבינה את הבעיה שלך? את מבינה למה את לא מגנא אמיתית? אולי עדיף לא לסמוך על לוק. כן, בדרך כלל כשסומכים עליו חיים נהרסים.

עמית כזאת קשוחה. יודעת לכופף. או לפחות חושבת שהיא יודעת. וואו, מור יפה. כן, הם כבר הגיעו אליו.אבל רגע, איך אריאנה מתכוונת לטפל בכלל בעמית עכשיו? טוב, בסוף עמית תציל את כולן, ברור, נכון?

קירקי, למה את נופלת למלכודת שלו?! הוא חיפש המון. בטח. ברור. מלא נשים. כן, כן, הוא הרגיש באגם. מאוד הרגיש. הרבה הרבה הרגיש אגם!!!!! רועי, זה באמת נראה שהוא יהיה עם קירקי, או לפחות יגרום לפרידה.

אוג בטח לא מבין איך הגיעו מעמיחי לאוג. דקל, לא צריך להיות כזה דרמטי.

מגנאאאאאאאאאאאאא... לילה, בואי נחפש את אבא ביחד. בואי. רחוק מליטמן.

איך אתה יכול. היא הלכה לחפש את אבא שלה ואתה אורב לה בפינה כמו... כמו... אני לא יודע מה. חתיכת... אני הייתי צריך... למה באותו היום לא נסעתי לשם לעצור אותך... אביה, לאאאאאאאאאאאא... מאמי שלי... למה... לא הטבעת... הטבעת זאת הדרך לזמן אותי... בבקשה לא... לילה... לא... חכה חכה, ליטמן!!!!!!!!!! יום השילומים יבוא!!!!!! תשאל את תובל, הוא יעזור לך לעלות על השיר שאני פועל לפיו. ליבי, לא עכשיו, את איחרת!!!!!! ליבי, היא ממשיכה ללכת בגללך! אני אעזור לך לעצור אותו... את תעצרי אותו בסוף...

מה באמת קורה עם נורית גבע? רואה, קירקי?! רואה למה גורם היצור הזה?! רואה?! עלק מגנא! עלק מגנא!

קבוצת תמיכה למהופנטים, מישהו? יפה, דקל. יפה. שמת לב?

לא, רועי, גיא לא יהיה עם ליבי. הרי זה לא משתלב. גיאליבי? ליביגיא? תחשוב על אביגיא! זה שם! ואיפה יסמין?

בגלל היצור הזה, דקל. בגלל היצור. תרחיק את הטבעת ממנה, רק אני נותן לה טבעת!!!!!!!!!!! וגם היצור הזה, גורם ללילה להיראות טיפשה. לילה חכמה... דקל, הצל אותה!!!!!!!!!!!

יופי, "מגנא". עלק. אתם לא חושבים שזה בזבוז?! איזה הלנה, מה הלנה...

הסקייט הגיע לקיבוץ! בוגדת בקיבוץ... מי שהולך לנבו הוא בוגד בקיבוץ כמעט כמו בן דוד של דר!!!!!!! טקסטים? היא כולה תיק...

לא בקלות ולא נעליים, יא מליפיק מעורב בגרומל אחד! כן, כוחות הפלגא שלה.

הבוגד בשמש לא יעצור את ליבי...

אופננה. אופננה. ביקיני, ליבי, ביקיני!!!!!!! תראו את הפרצוף של מור בקטע הזה. תראו. ליבי ועמית זה הזוג. וסליחה משרון, אבל זה יותר טוב מהאננסים. עוד פעם רוחל'ה שוורץ. זאת היא, זאת היא המפקדת, היא ובעלה שמוליק! רגע. בגד הים החדש- שרון ראה אותו או שלא?! כי אם לא אז לא!!!!! מצד שני, אולי שרון נתן לה טרמפ לירושלים כדי למצוא אותו? ליבי, עם כוחות ההפנוט שלך, איך את לא מנצחת את ליטמן?

סופיה? היא לא מתה כבר? חוץ מזה... הבגדים האלה. אוי. ההינומה של הכדברות. אביה אולי אמרה את זה לתובל, אבל ברור שהיא ראתה אותי לפני והייתה עוד מבולבלת, היא דיברה אליי.

גיטרה. האמת שהם יודעים לנגן, וש ודנה. אבל... ממתי אוג יודע לנגן בכלל?

אהלן אהל... אה, זאת ליבי, לא לילה... אה, ליבי, אני מבין שאת בנישה של הקרטיב לימון? ליבי, למה את טורחת בכלל? למה? ליטמן צריך קצת יותר ישירות והרבה מכות לפנים.

עוד לחש מומצא!

עלק ליבי וגיא. אביגיא.

איזה גנב מגעיל. יופי. מוחק לך. נהדר. הלוואי שתגמור כמו אוזי!!!!! ליבי, כמה חיכיתי שתגידי את זה!!!!!!!!!!!!!! לא, למה את מוותרת לו ככה?! דקל. אני לא מאמין. עליך אני לא מאמין. בכלל לא. דקל, אתה אל תדבר בשם ליטמן האכזר! אתה רואה, זה מה שקורה למשת"פי ליטמן!

בפרק הבא:

לוק פולש אל קירקי!!!!!!!!!

אריאנה רצה ונתקלת באננסים שלי!!!!!!!!!!!!

ודקל מראה לקירקי משהו... ומגלה שהגלאי לא עובד נכון?

רועי, אני מעודד. הרי ליטמן הוכיח פה שמטרתו היא להפנט את קירקי ולא את לילה (אם כי הוא רצה להרוג אותה כדי שאני אתאבל כל חיי. אבל יש לי שליחים להגנה). ולמה? כי הוא מתנקש סוג ב' שנשלח להרוג את הפלגא. בניגוד למורשת, שהוא מתנקש סוג א' ונשלח להרוג את המגנא. כמו שמורשת אמר: "באתי להוכיח, תקראו לי קטנוני, שב'דניאלים' אני ראשון, וליטמן השני!".