כדברא 2- המשך שבוע 2

כדברא 2- המשך שבוע 2

האם יוסי יצליח במאבקו חסר הפשרות לצורך בלימת ליטמן?!

תכנית הקרב:

הסתת הכוחות הפולשים מעמק המגנא לכיוון מעלה אופננה.

ניצול נסיגת כוחות חמיצר לצורך השתלטות על האגם.

והבטחת ביטחונה של מאיה בכובסקי, כי אני חושב שמתפתח שם משהו ואני לא נותן לליטמן לתקוף שוב!!!!!!!!!!!

פרק 58- הסרטון

מה עמית תעשה עם אריאנה?

מה אוג יעשה אחרי שגילה על השקר של אביגיל?

האם קירקי תצליח לעלות על השקר של לוק?

ולמה לילה כזאת מגנא יפהפייה שבכלל לא מושפעת מליטמן אלא עסוקה דוך בלחפש את אבא שלה?!

Roei152

Well-known member
מנהל
חה חה חה (צחוק מרושע)
ליטמן מצליח גם לחמוק מליבי , וגם להפנט את לילה ברזילי!!!!!!
אני ממש מרוצה מהפרקים האחרונים ..
&nbsp

לךךךךךךךךך גם כן!!!!!!!!!!!!!!

זה לא רלוונטי, זה חומר מיושן, אביה פגשה אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פעמיים!!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
מספיק פלפל לפורום?

Roei152

Well-known member
מנהל
מי היה מאמין ?
שככדברא התחילה , שהיא תגיע לרמות כאלו שליטמן יהיה הכוכב של העונה השניה ובן זוגה של המלכה הסדרתיתת .. אה?

הוא לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אור טענה שליבי פוגשת את הנפש התאומה שלה ואתה תראה שהיא תסיר מהחברררררררררררה שלה את זה!
&nbsp
חוץ מזה, אני טענתי. אני טענתי ואתם טענתם שהוא לא רודף אחריי אובססיבית!

אהלן, ליטמן! אהלן, כולם! איחרת אז יאללה, תנקה את האולם!

גדל החדר של קירקי ואביגיל. אח, קירקי, את מבינה? את מבינה את הבעיה שלך? את מבינה למה את לא מגנא אמיתית? אולי עדיף לא לסמוך על לוק. כן, בדרך כלל כשסומכים עליו חיים נהרסים.
&nbsp
עמית כזאת קשוחה. יודעת לכופף. או לפחות חושבת שהיא יודעת. וואו, מור יפה. כן, הם כבר הגיעו אליו.אבל רגע, איך אריאנה מתכוונת לטפל בכלל בעמית עכשיו? טוב, בסוף עמית תציל את כולן, ברור, נכון?
&nbsp
קירקי, למה את נופלת למלכודת שלו?! הוא חיפש המון. בטח. ברור. מלא נשים. כן, כן, הוא הרגיש באגם. מאוד הרגיש. הרבה הרבה הרגיש אגם!!!!! רועי, זה באמת נראה שהוא יהיה עם קירקי, או לפחות יגרום לפרידה.
&nbsp
אוג בטח לא מבין איך הגיעו מעמיחי לאוג. דקל, לא צריך להיות כזה דרמטי.
&nbsp
מגנאאאאאאאאאאאאא... לילה, בואי נחפש את אבא ביחד. בואי. רחוק מליטמן.
&nbsp
איך אתה יכול. היא הלכה לחפש את אבא שלה ואתה אורב לה בפינה כמו... כמו... אני לא יודע מה. חתיכת... אני הייתי צריך... למה באותו היום לא נסעתי לשם לעצור אותך... אביה, לאאאאאאאאאאאא... מאמי שלי... למה... לא הטבעת... הטבעת זאת הדרך לזמן אותי... בבקשה לא... לילה... לא... חכה חכה, ליטמן!!!!!!!!!! יום השילומים יבוא!!!!!! תשאל את תובל, הוא יעזור לך לעלות על השיר שאני פועל לפיו. ליבי, לא עכשיו, את איחרת!!!!!! ליבי, היא ממשיכה ללכת בגללך! אני אעזור לך לעצור אותו... את תעצרי אותו בסוף...
&nbsp
מה באמת קורה עם נורית גבע? רואה, קירקי?! רואה למה גורם היצור הזה?! רואה?! עלק מגנא! עלק מגנא!
&nbsp
קבוצת תמיכה למהופנטים, מישהו? יפה, דקל. יפה. שמת לב?
&nbsp
לא, רועי, גיא לא יהיה עם ליבי. הרי זה לא משתלב. גיאליבי? ליביגיא? תחשוב על אביגיא! זה שם! ואיפה יסמין?
&nbsp
בגלל היצור הזה, דקל. בגלל היצור. תרחיק את הטבעת ממנה, רק אני נותן לה טבעת!!!!!!!!!!! וגם היצור הזה, גורם ללילה להיראות טיפשה. לילה חכמה... דקל, הצל אותה!!!!!!!!!!!
&nbsp
יופי, "מגנא". עלק. אתם לא חושבים שזה בזבוז?! איזה הלנה, מה הלנה...
&nbsp
הסקייט הגיע לקיבוץ! בוגדת בקיבוץ... מי שהולך לנבו הוא בוגד בקיבוץ כמעט כמו בן דוד של דר!!!!!!! טקסטים? היא כולה תיק...
&nbsp
לא בקלות ולא נעליים, יא מליפיק מעורב בגרומל אחד! כן, כוחות הפלגא שלה.
&nbsp
הבוגד בשמש לא יעצור את ליבי...
&nbsp
אופננה. אופננה. ביקיני, ליבי, ביקיני!!!!!!! תראו את הפרצוף של מור בקטע הזה. תראו. ליבי ועמית זה הזוג. וסליחה משרון, אבל זה יותר טוב מהאננסים. עוד פעם רוחל'ה שוורץ. זאת היא, זאת היא המפקדת, היא ובעלה שמוליק! רגע. בגד הים החדש- שרון ראה אותו או שלא?! כי אם לא אז לא!!!!! מצד שני, אולי שרון נתן לה טרמפ לירושלים כדי למצוא אותו? ליבי, עם כוחות ההפנוט שלך, איך את לא מנצחת את ליטמן?
&nbsp
סופיה? היא לא מתה כבר? חוץ מזה... הבגדים האלה. אוי. ההינומה של הכדברות. אביה אולי אמרה את זה לתובל, אבל ברור שהיא ראתה אותי לפני והייתה עוד מבולבלת, היא דיברה אליי.
&nbsp
גיטרה. האמת שהם יודעים לנגן, וש ודנה. אבל... ממתי אוג יודע לנגן בכלל?
&nbsp
אהלן אהל... אה, זאת ליבי, לא לילה... אה, ליבי, אני מבין שאת בנישה של הקרטיב לימון? ליבי, למה את טורחת בכלל? למה? ליטמן צריך קצת יותר ישירות והרבה מכות לפנים.
&nbsp
עוד לחש מומצא!
&nbsp
עלק ליבי וגיא. אביגיא.
&nbsp
איזה גנב מגעיל. יופי. מוחק לך. נהדר. הלוואי שתגמור כמו אוזי!!!!! ליבי, כמה חיכיתי שתגידי את זה!!!!!!!!!!!!!! לא, למה את מוותרת לו ככה?! דקל. אני לא מאמין. עליך אני לא מאמין. בכלל לא. דקל, אתה אל תדבר בשם ליטמן האכזר! אתה רואה, זה מה שקורה למשת"פי ליטמן!
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
לוק פולש אל קירקי!!!!!!!!!
&nbsp
אריאנה רצה ונתקלת באננסים שלי!!!!!!!!!!!!
&nbsp
ודקל מראה לקירקי משהו... ומגלה שהגלאי לא עובד נכון?
&nbsp
רועי, אני מעודד. הרי ליטמן הוכיח פה שמטרתו היא להפנט את קירקי ולא את לילה (אם כי הוא רצה להרוג אותה כדי שאני אתאבל כל חיי. אבל יש לי שליחים להגנה). ולמה? כי הוא מתנקש סוג ב' שנשלח להרוג את הפלגא. בניגוד למורשת, שהוא מתנקש סוג א' ונשלח להרוג את המגנא. כמו שמורשת אמר: "באתי להוכיח, תקראו לי קטנוני, שב'דניאלים' אני ראשון, וליטמן השני!".

Roei152

Well-known member
מנהל
זה נכון בסופו שלדבר
מטרתם של המלפיקים הוא להרוג את כל מי שסיפר על העל טבעי לבני אנוש , או להשכיח ממי שיודע על העל טבעי את הסוד ...אגב אריאנה אמרה שיש להם דד ליין של חודש , נראה לך שהחודש יגמר במחצית ? ומה יקרה אז?
סיפור קארין קרמר , אגב זה יותר דניאל גורן מאשר קארין קרמר - על פניו הכל נראה בסדר, אבא שנראה שפוי לגמרי , מדען סבבה ס"הכ , אבל למה הוא כ"כ נבהל לראות את לילה , לא נראה שהוא יודע שזו בתו לפי השיחה עם הלנה ? הלנה היא הבעייתית , זה קשור לכדברות? או שמסתתר שם משהו מעבר ?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל הוא התנהג כלפיה בתתוקפנות
לא שמת לב שהוא התנהג כלפייה בתוקנפות מאוד מוזרה ?
הוא היה חשדן כלפיה ...
על מה המחקר בעצם ?
&nbsp

זהו. אני מהמר שיש לו איזה סוד

אבל הוא סתם היה מדען, אתה יודע, מדען עסוק שחוקר משהו ומעוצבן על מי שמפריע לו. מדען מעצבן מאוד. בכלל, אני מהמר שלילה מאומצת. יצור כזה טהור, אוריה והלנה ההורים שלה? מה פתאום...

Roei152

Well-known member
מנהל
עכשיו גם לילה מאומצת?
ומי ההורים שלה?
גורי ונעמי?
אביגיל ולואיס? \
בנדה ויעל ?
אלה וגיל (שון מכוכב הצפון)
אהוד ויעל ?
אהוד ויולי?
אולטל ג'ינפר קוטלר ונרי?
דדי ולילי ?

אלוהים אדירים, הזוגות האלה איומים ונוראיים!!!!!!

לילה לא בת של טיימרים כושלים, בוגדים, מתים או סתם חדלי אישים!!!!!!
&nbsp
היא הבת של אלוטל. רק של אלוטל. לבד. אלוטל יצרה לי כלי שיוכל להדריך אותי בימים קשים וליטמניים. אני אומר לילה, וכל הקהל הקדוש אומר "מגנא, מגנא, מגנא".
&nbsp
יאללה, אלוטל מצאה לה יורשת. אין כל פסול בכך שמעכשיו נדבר על אלולילה. טוב, לא נקרא לה ככה, נקרא לה פשוט המגנא. או גברת חייט לעתיד. כי כל עוד היא צעירה ממני בשנתיים וזוכרת אותי ופנויה, יש לי סיכוי.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה הקשר מאיה בוכבסקי?
דניאל התחיל לצאת איתה במציאות ? או מה?
דווא חמודים ...
&nbsp

לא, אבל כידוע לך

ליטמן פועל נגדי ספציפית והיא תמיד עושה לי לייקים גם אם אני לא מתייג אותה אלא סתם מגיב ומחמיא לה (עשתה לי לייק היום כי כתבתי לה מחמאה בהודעה של KIDZ).
&nbsp
לא! די להקריב בחורות לליטמן! די!

Roei152

Well-known member
מנהל
לא לדאוג
ליטמן עכשיו עסוק בקידום הקריירה שלו בחו"ל , וכבישת בחורות בחו"ל ....
&nbsp

פרק 59- הפריצה

מה יקרה אחרי הפריצה?
&nbsp
מה תבקש אריאנה מעמית?
&nbsp
האם אוג יצליח בגיטרה?
&nbsp
והאם לילה תמצא את אבא שלה רחוק מליטמן?!

שטן גנב

האבא האכזרי והנוטש... איך אתה מוותר על בת כזאת נפלאה? תודה, לילה.
&nbsp
החיוך של אביה. אחחחח... לא, הלנה בונקר. כן, יש לך תאומות. אחלה זרע. רגע... למה הוא נדלק ככה?
&nbsp
יופי, וש. אה... זה נשמע כמו... שיר של גאליס? ושלר, עזוב. אביה יותר טובה.
&nbsp
זה מה שקורה, דקל, כשאתה משאיר את ליטמן אחראי. ברור שהכול הפך לשקית זבל. ליטמן הופך דברים לזבל כרגיל. וואו. הוא אידיוט. דקל, אתה צריך לחשוד. תחשוד ביצור האכזרי. וואו, לוק, אתה דביל. דביל גמור. דקל, תעצור את המליפיק-גרומל הזה עכשיו!
&nbsp
בית יפה... אביה... אה... אהובתי... די, יוסי, להתמקד בפרק. אוווווו...
&nbsp
דקל, דקל, למה אתה מפנה את הגב לליטמן?! למה?! קירקי, תקשיבי לדקל. תקשיבי לדקל. היצור הזה... מחבל דקירקי. טוב, עד שנסיג את ליטמן למעלה אופננה, נסיג אותו להר פלגא...
&nbsp
לילה תמיד טובה בלהגיש אוכל למשפחות בעימות. נכון? מפולת? מדבר? מה יש להלנה? תתביישי לך, הלנה. תתביישי לך.
&nbsp
כי זה מאוד אישי, ליטמן מסריח! הרי כבר עכשיו אתה הופך את זה לאישי כשאתה פונה לקירקי הפלגא. אה, אצלה ואצל אביגיל... פששש... מה זה, רועי? מבלה הרבה דווקא עם האחות. כן, גם ללי דיברה ככה ליפתח כשליטמן הגיע להרוס להם.
&nbsp
לא, אני לא חושב שדליה תאהב את זה. מירב חסון לא הייתה מאשרת את השיר. שיר של אבא? אבא שלך כתב שיר בסגנון גאליס? אמרתי, אוג הקלוץ. רק לילה טובה על הגיטרה.
&nbsp
אגב גיטרה... הלנה יא שקרנית בוגדנית! בגללך, בגללך לילה חוטפת את הביקורת כל החיים! אכן, אוריה אטלס. אכן. תראה את לילה המסכנה. תראה מה החינוך הזה עושה לה. אכן, לילה מסכנה שלי.
&nbsp
אביגיל, אני מזהיר אותך מהבחור הזה. הוא שקרן ואל תסמכי עליו. קירקי דמות מעט יותר שטוחה מלילה. חחחח, הסיוט יעבור כשהוא צמוד. בטח.
&nbsp
לא. לא משלחת. לא. מסכנים שלי. עמית! למה, הוא שכב עלייך! שרון, אתה נגד שליטה ממשלתית וסוציאליזם?! לא קיבוצניק. אווווווו...
&nbsp
אני צריך להאשים את אריאנה בליטמן? לוקי כישלוקי... עכשיו בגללו עמית תסבול. ועמית לא תעלים את השושלת הזאת!
&nbsp
הההה... הגיטרה... לומדים קצת על אוג. תקימו להקה. אבל רק עם לילה סולנית. אתה תנגן ולא תפריע לה לשיר. כי היא מצוינת בזה. הייתה להקה?! אני רק... רק הצעתי באינסטגרם לדנה להקים להקה עם אוג ולילה... "רק שרתי". בטח.
&nbsp
עכברוש? פסמון המדבר (הסמל הלאומי של כנען)? את בטוחה שזה לא ליטמן? לא... אני לא מאמין. ליטמן שולח אותה להרוס לי את האננסים?! הקרטיב ענבים-משמש הזה... אריאנה, עזבי אותם במנוחה!יפה ועדינה זה יפה. אבל גם חזקה. ומדהימה. וטובה. לא, די עם צילומים במדבר. זה לא נגמר טוב.
&nbsp
למה אנשים בטוחים שהפתרון זה באופננה? חה חה חה, נראה לך שתתעלם מליבי. נראה לך. חכה חכה, ליטמן. אתה לא תדע מאיפה זה יבוא לך.
&nbsp
השר לשעבר, אתה לא יודע שליטמן הוא האיום? מקום האחרון. מקסימום שוב השר לפיתוח אזורי?
&nbsp
ליטמן האכזר. דמיינו לכם מה הוא עשה בחממה כל הזמן הזה. אביגיל, לא! זהירות!
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
משהו שלא ראיתי.
&nbsp
גיא ואביגיל שוב. ואוג... עם לילה?!
&nbsp
וליטמן עוקב אחרי דקירקי.
&nbsp
למי שלא יודע, עשיתי שיחה עם מיכל בדיוק כמו השיחה עם ירון ארזי לפני נעלמים:
&nbsp
"מה, יוסי? לזרוק את ליטמן לאלף אלפי עזאזל? לא, אל תדאג, אני אביא אותו כרע! בטח! כישלון, ברור... לא, יהיו לו סצנות עם לילה אבל... לא לדאוג, לילה לא תתקרב אליו בכלל אחר כך... כן... רק עלילה משפחתית קורעת לב. וליטמן מת בסוף. משבר ברגל."
&nbsp
אבל ליטמן חכם יותר ומנצל את העובדה שאוג ללא זיכרונות כדי לתמרן אותו למטרותיו. אני לא דואג, אוג קלוץ מדי ואביה מאוהבת בי עד כלות הנשימה.

למעלה