כדברא- שבוע 8

פאק... עכשיו קלטתי

זה השותף המסתורי של וולנו!
&nbsp
מחר הוא יפגוש מישהו, שותף, זה בטח אבא של לילה וקירקי!
&nbsp
אין מצב שלא!

panda0zombie

New member
כן!!!

נשמע הגיוני מאוד..

ואם כבר אבות מה עם מייק אבא של אביגיל וקירקי?

שיר m

Well-known member
דבר אחד טוב אפשר להגיד על לילה

היא הצילה את דליה

&nbsp
וסרמן לא יודע על האסטמה.

dorin1902

New member
ידעתי

זה היה די ברור מההתחלה שהוא התחיל עם עמית שהוא יפתח כלפיה רגשות, ואז היא תגלה שהוא צייד אכזרי שרוצה לחטוף את החברה הכי טובה שלה ותכעס עליו ותחשוב שהוא ניצל אותה והוא יגיד לה שהוא התאהב בה ואז הם יחזרו ויחיו באושר עד עצם היום הזה, נכון? נכון שהסיפור הנפלא הזה מזכיר את הסיפור של מורידו? אני רק מקווה שלא יהיה להם סוף טרגי כזה. טוב עכשיו בדיוק נזכרתי שיש פרק אז אני זזה לראות

שיר m

Well-known member
אז אין בעיה בכלל

הם במילא לא יבדקו את התרומה של קירקי. מקסימום בבי"ח יראו משהו לא מזוהה

&nbsp
שרון מתוק כי הוא אוכל מלא ארטיקים

&nbsp
עמית חמודה היום. שרון מאוהב. לילה חושדת. שחר דואג לעצמו.
&nbsp
אוג סחט ממני דמעות עם הזכרון מאבא שלו... אבל אז הוא היה צריך להיות לבד

&nbsp
קירקי עוזרת לאביגיל:) ככה צריך.
&nbsp

ארטיק אננס

עדיין לא ראינו את שרון מאוהב יותר ממכוון מטרה.
&nbsp
צריך להראות את הקטעים שהוא "שוכח" מהמשימה.

panda0zombie

New member
צריך יותר להראות את ההתאהבות של שרון עכשיו

אני די השתדלתי לא לבכות כשאוג סיפר על אבא שלו

ואני עדיין אומרת שחר דואג לעצמו זה לא דרכו של הקיבוץ

שיר m

Well-known member
בסוף נגלה

שלמגנא- בשונה משאר הכדברות- יש דם רגיל

Roei152

Well-known member
מנהל
זהו שלא בדיוק
תצפי בפרק של היום ותביני...

פרק 34- אופניים

אז האם שרון יצליח ללכוד את לילה או שדווקא עמית תלכוד אותו?
&nbsp
האם אמנון ודקל יגלו שקירקי היא כדברא?
&nbsp
האם קירקי תמצא את ארגז הכלים של אוג- שבכלל לא מעניין?
&nbsp
מה מתכננים הגרומלים כנגד קירקי?
&nbsp
ומה בכלל קרה בפעם האחרונה שהם ניצחו?

טוב, אני אצפה בזה אחר כך, רק שלושה דברים (ספוילרים)

1) שרון מרכך את עמית. חמודים.
&nbsp
2) הארגז... אצל ליבי. אלוהים אדירים. פתאום הארגז הזה מעניין אותי. כשליבי הפכה אותו למעמד ללקים. לא לאיזה משהו מאבא של אוג. כי ארגזי כלים זה פאסה!
&nbsp
3) בהתחלה וולנו שומע מוזיקה קלאסית. מה? שאריות מרוברטו?

Roei152

Well-known member
מנהל
דבר שאני אוהב אצל מיכל
שהיא כתבה את כדברא בצורה שהיא גם לא פרקים שנמתחים על שטויות, צרות יומיות רגילות , פותרת מהר בעיות ... כדברא זו סדרה טובה.. והרגשתי את זה היום בפרק , לצד התקדמות משמועתית בסיפור המתח , יש גם זמן להפוגות ולסתם כייף גם אצל קירקי... ועכשיו הבנים יצטרפו.... שחר ינסה להציל את לילה משרון ודקל גילה שקירקי קשורה...
&nbsp

panda0zombie

New member
כדברא זו באמת סדרה טובה

הופתעתי אני חייבת להגיד.. עם הסדרות הקודמות של מיכל (יומני וכוכב) ציפיתי למשהו קליל ולא מחייב מאוד אבל כדברא זו סדרה מצויינת שכתובה טוב

החלקים הרציניים והמותחים משתלבים יפה עם הדברים הקלילים

אז כמו שאמרתי

למה לעזאזל וולנו מקשיב למוזיקה קלאסית משל היו לו שאריות מרוברטו של השמיניה?! ואיזה מוזר זה לראות את וולנו לא לבוש בלבן ובלי משקפיים. והעיניים שלו מפחידות. תגידו, ונטו ופירו לא מפחדים מוולנו שיקפיא אותם או יהרוג אותם או משהו? כי הם מדברים בחוסר כבוד. וואו. טפטפות?! אוקיי. רק רגע, אני עושה שיחה קטנה... אמה? מה שלומך? תגידי לעידו ולאלון ש... כן, הטפטפות גם... כנען. איפה זה כנען? לא יודע, בואי נבדוק. איפה את? אשמורת? איפה זה אשמורת? אני בחיפה. לא, את יודעת איפה זה חיפה! אבל מזימה טובה. אוקיי, אני מנתק את אמה ועובר לשיחה אחרת. שלום, אני מדבר עם דוד סטון? אה, עם ארמונד סטון. דוד בבית? פיזיותרפיה לרגל. בטח. תגיד לו שיש לי תביעת זכויות יוצרים לתת לו אם הוא רוצה. בטח. קיבוץ כנען. לא, אני לא יודע איפה זה!
&nbsp
מה לילה רצתה בדיוק? לגלות מה קירקי מתכוונת לעשות?
&nbsp
מסכנה עמית. למה לא רואים דאגה של שרון? אבל הוא ממשיך להמיס אותה. לא יפה. לא יפה. אז אני מחכה לשני פרקים שמור אמרה שחשובים לעמית: פרק 36 ופרק 41. וכמובן לדאבל דייט המיוחל.
&nbsp
וגם קירקי נפלה לוולוג. אז כמו שאמרתי, הארגז הזה עדיף בתור מעמד ללקים. או "לקופסה". ליבי, תחזירי. ובתמורה נביא לך לקופסה חדשה דנדשה, ויצא שאביגיל קנתה אותה!
&nbsp
אמנון, אתה אידיוט. מזכיר קיבוץ זה חתיכת סטלין. בינתיים, דקל, תעזור לאבא עם טכנולוגיה.
&nbsp
שחר, אמרתי לך, אין "אני" בקיבוץ! עמית גם ככה חוטפת חום בימים אלו. לילה מלהטטת בין עמית ויום המאורות.
&nbsp
אל תרדו על אופננה! אל!
&nbsp
נראה לכם שלילה באמת תמות בסוף? את הגורל לא משנים... לא, לא אליאנה. לא אליאנה, לא אליאנה, לא לא לא! סופיה לא משתנה. זה מנהיג הגרומלים? לא נראה כזה מפחיד. או שזה וולנו הצעיר.
&nbsp
גם אני מצטער על ארגז הכלים, אביגיל. גם אני. אופניים וסקט.
&nbsp
החברה הכי טובה. אחלה. שני זוגות מאוהבים. נהדר! לא, לא להשאיר את ליבי בחוץ. אני לא מאמין שהוולוג של ליבי כבר לא ידבר על אופנה! הלו?! מי יגיד לי שפסים זה פאסה?! מכל הליבי. ליבי, אם היית רואה את הפרקים לפני שבוע היית רואה את הפרפרים והניצוץ. מתי גם ליבי ועמית יתחברו עם קירקי?
&nbsp
איזה. זוג. משעמם! בניגוד לדקירקי! שזה זוג מרתק!
&nbsp
הן אחיות מאוד מוכשרות. בציור, בשירה. לילה כזאת ישירה. שיחה מתוחה מאוד. לא בטוח שקירקי תאהב את זה.
&nbsp
מסכנה קירקי. איזו מבוכה. עכשיו, האם אתם סומכים אחד על השנייה?
&nbsp
לא יפה לצותת, שחר! אה. עכשיו אני מבין למה שחר יחשוב ש... אבל אם ככה, כשיהיה קמפינג, מתי יהיה להם את הדאבל דייט? כי אני בטוח שלפני כן אמור להיות להם איזה תאקל.
&nbsp
גם סימנים כחולים וגם טוסטים. ועכשיו דקל בבעיה. משפחה או חברה? כדברא או לביא?
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
פירו ידבר עם ונטו, שחקן הסנוקר המקצועי. הם נראים מאוד מאוכזבים.
&nbsp
שחר כנראה יספר לליבי על מה שהוא שמע עם שרון.
&nbsp
ודקל יבדוק את דגימת הדם של קירקי.

panda0zombie

New member

איפה הscooby gang של אשמורת כשצריך אותם...

איפה אתה שומע את כל הדברים האלה שמור אומרת? ולפי התקציר של פרק 36 יש למה לצפות מבחינת עמית. צריך באמת להראות פה דאגה של שרון

אין מצב שלילה תמות בסוף ואם כן (באופן כללי אם אחת מהדמויות הראשיות תמות בסוף) אז כל הכבוד על האומץ לעשות את זה

אז ככה

לא יודע אם לילה תמות בסוף, אני מקווה שלא. כנראה שלא. ובכל זאת...
&nbsp
מור העלתה לעמוד שלה תמונות ממגזין כדברא, ושם שאלו אותה מה היא הכי אהבה לצלם (אגב, אור טענה שהכי אהוב עליה היה הסצנה עם המפוח עלים). היא טענה ש-36 יהיה חשוב (אולי שם תהיה הסצנה שבה שחר מדבר עם עמית וליבי כל הזמן מפריעה) וש-41 היה מרגש ו"אתגר משחקי". אני כבר מצפה לפרידה סוחטת דמעות שלה ושל שרון שמכחיש! מכחיש שהוא מנצל אותה! ("בהתחלה כן, אבל אז התאהבתי בך באמת..." וכל השיט הזה) ואז הוא יחזור אליה.
&nbsp
אגב, אור טענה שם שפרק הסיום יהיה ענק.

למעלה