אז כמו שאמרתי
למה לעזאזל וולנו מקשיב למוזיקה קלאסית משל היו לו שאריות מרוברטו של השמיניה?! ואיזה מוזר זה לראות את וולנו לא לבוש בלבן ובלי משקפיים. והעיניים שלו מפחידות. תגידו, ונטו ופירו לא מפחדים מוולנו שיקפיא אותם או יהרוג אותם או משהו? כי הם מדברים בחוסר כבוד. וואו. טפטפות?! אוקיי. רק רגע, אני עושה שיחה קטנה... אמה? מה שלומך? תגידי לעידו ולאלון ש... כן, הטפטפות גם... כנען. איפה זה כנען? לא יודע, בואי נבדוק. איפה את? אשמורת? איפה זה אשמורת? אני בחיפה. לא, את יודעת איפה זה חיפה! אבל מזימה טובה. אוקיי, אני מנתק את אמה ועובר לשיחה אחרת. שלום, אני מדבר עם דוד סטון? אה, עם ארמונד סטון. דוד בבית? פיזיותרפיה לרגל. בטח. תגיד לו שיש לי תביעת זכויות יוצרים לתת לו אם הוא רוצה. בטח. קיבוץ כנען. לא, אני לא יודע איפה זה!

מה לילה רצתה בדיוק? לגלות מה קירקי מתכוונת לעשות?

מסכנה עמית. למה לא רואים דאגה של שרון? אבל הוא ממשיך להמיס אותה. לא יפה. לא יפה. אז אני מחכה לשני פרקים שמור אמרה שחשובים לעמית: פרק 36 ופרק 41. וכמובן לדאבל דייט המיוחל.

וגם קירקי נפלה לוולוג. אז כמו שאמרתי, הארגז הזה עדיף בתור מעמד ללקים. או "לקופסה". ליבי, תחזירי. ובתמורה נביא לך לקופסה חדשה דנדשה, ויצא שאביגיל קנתה אותה!

אמנון, אתה אידיוט. מזכיר קיבוץ זה חתיכת סטלין. בינתיים, דקל, תעזור לאבא עם טכנולוגיה.

שחר, אמרתי לך, אין "אני" בקיבוץ! עמית גם ככה חוטפת חום בימים אלו. לילה מלהטטת בין עמית ויום המאורות.

אל תרדו על אופננה! אל!

נראה לכם שלילה באמת תמות בסוף? את הגורל לא משנים... לא, לא אליאנה. לא אליאנה, לא אליאנה, לא לא לא! סופיה לא משתנה. זה מנהיג הגרומלים? לא נראה כזה מפחיד. או שזה וולנו הצעיר.

גם אני מצטער על ארגז הכלים, אביגיל. גם אני. אופניים וסקט.

החברה הכי טובה. אחלה. שני זוגות מאוהבים. נהדר! לא, לא להשאיר את ליבי בחוץ. אני לא מאמין שהוולוג של ליבי כבר לא ידבר על אופנה! הלו?! מי יגיד לי שפסים זה פאסה?! מכל הליבי. ליבי, אם היית רואה את הפרקים לפני שבוע היית רואה את הפרפרים והניצוץ. מתי גם ליבי ועמית יתחברו עם קירקי?

איזה. זוג. משעמם! בניגוד לדקירקי! שזה זוג מרתק!

הן אחיות מאוד מוכשרות. בציור, בשירה. לילה כזאת ישירה. שיחה מתוחה מאוד. לא בטוח שקירקי תאהב את זה.

מסכנה קירקי. איזו מבוכה. עכשיו, האם אתם סומכים אחד על השנייה?

לא יפה לצותת, שחר! אה. עכשיו אני מבין למה שחר יחשוב ש... אבל אם ככה, כשיהיה קמפינג, מתי יהיה להם את הדאבל דייט? כי אני בטוח שלפני כן אמור להיות להם איזה תאקל.

גם סימנים כחולים וגם טוסטים. ועכשיו דקל בבעיה. משפחה או חברה? כדברא או לביא?

בפרק הבא:

פירו ידבר עם ונטו, שחקן הסנוקר המקצועי. הם נראים מאוד מאוכזבים.

שחר כנראה יספר לליבי על מה שהוא שמע עם שרון.

ודקל יבדוק את דגימת הדם של קירקי.