הזכירו את עומר ברנע בגב האומה אתמול
אורנה בנאי ניסתה לדבר על עומר בר לב, אבל בדיוק כשהיא ניסתה למצוא דרך איך שאנשים ישימו לב אליו, התברר שהיא בעצמה לא יודעת איך קוראים לו וקראה לו בטעות "עומר ברנע"...
שרון ממשיך לחפש מה שאחיו מצא כבר מזמן... והוא עוד מוצא שאריות קטנות...
להתנשק עם דקל זה טוב... כאילו, טוב לנשק את קירקי. חמודה לילה. אבל כן, אין הבחנה בין טוב לרע אצלם.
למה הפסקתם להתנשק, זוג שאני מכיר חצי ממנו? עוד פעם! כן, עוד פעם! אה, אבל קירקי חומקת למען המשפחה. לא בפעם האחרונה...
היא אמרה אוורור. היא מכוסה משפטית, הבנת, פירו? מעניין מה החום עושה, ממיס אותם? פירו לא יודע לשחק את המשחק כמו שצריך.
היי ליבי! מה שלומך, בחורה שאני מכיר? מה, גרומלית? מור סרוסי יפה. אבל עמית קצת פרחית, לא? כל הזמן אלוהים ואמן...
ראיתי היום קטע באינסטגרם שבו אביה מלמדת את גילי את "נהטו"- כישוף חיסול הגרומלים.
אביגיל, את היית לחוצה. למרות שעמית אסתמטית. שחר מלחיץ יותר מפירו. מקווה ששרון לא... גם אתה? בחייאת, שרון... אה, לא.
הרבה הרבה גרומלים. הרבה מאוד.
איזו שלישיית בנות מצחיקות. שלושתן קורעות. לילה מצליחה להיות קצת מניפולטיבית. שרון ממשיך להפחיד.
מה הבעיה אם הוא חושב על פיצה כל הזמן? הפלאפון של קירקי הוא שמועה. מעניין איפה קירקי ואביגיל יהיו בסוף הקיץ.
הוא רוצה לבדוק אם אחת מכן כדברא. ליבי?! למה הוולוג?! וונדר ליבי?! כוח העל הזה היה גם של שרון מגאליס... אני מאוד לא אוהב את זה, ליבי, ואני הרי מקושר אלייך. עשית לי לייק... פסים זה פאסה! מכולם חשדת דווקא בליבי? למה? מה יקרה אם שרון יתקרב קצת לעמית בגלל שהוא יחשוב שהיא כדברא? אין, הוא לא תופס כדברא.
תמרה? זה לא שם לכדברא... זה שם למתנחלת... אני מהמר שיום המאורות יהיה בסוף העונה.
עמית מסכנת אנשים. נראה לי שעל זה לילה ושחר יפרדו. אני רוצה דייט משולש! דקירקי, אוביגייל ו... שחרלילה... שזה לא שם טוב.
"ניקיון זה לחלשים", לחלוטין! אוי. החלון.
ערב קאברים? מגניב! הרבה לילה! פירו, מה אתה מסתכל? ולמה אתה לא מקפיא?
כן, לורי, לגמרי.
אה. אז פירו מתכנן לקבל את שחר בגלל לילה... מה הוא מתכנן עם זה? רואים, זה סיום נחמד לפרק. התחלנו את הפרק כששחר לא מקבל עבודה, בסוף הוא כן מקבל עבודה בגלל הקרבה ללילה.
בפרק הבא:
שרון ילך לבית ברזילי!
פירו יפקד על גרומלים!